SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bitti Kurtulduk...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tüh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 teşekkürler lucescu. bugün hala büyüğüz diyebiliyorsak senin sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Azmodai, 18 Mayıs 2004 19:05 tarihinde demiş ki: herif size 10 sene sonra sampiyonluk yasatti bir sezon kotu gecti diye boyle laflar ediyorsunuz. lol. 2-3 gün önce yerden yere vurduğunuz adamı şimdi göklere çıkarıyorsunuz.LoL[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hadı ya, tuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tüh be seneyede şampiyonluğa yrd ederdi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Gitmesine sevindim bu sene yaptığı rezillikten sonra ama yerine gelicek isimin Lucescu'dan iyi olacağından şüpheliyim..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bence de rezillik yaptı ama çok iyi bi teknik direktördü[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oh be kurtuldunuz o çingeneden :)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Lig bitti :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tabi bizde çok yararını gördük ama allahın lamerı olacak herif olmasaydı şimdi biz şampiyonlar ligi kupasını almıştık o hagili takımla tabi hagi gidicekti jardel fln gitmezdi okan emre fln biz gotururduk işi :)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Lig bitti :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: bLaQ, 18 Mayıs 2004 19:53 tarihinde demiş ki: yerine gelicek isimin Lucescu'dan iyi olacağından şüpheliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 beşiktaşa lucescudan iyi kaç td gelmiş ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Şayet Y.Demirören seçilirse Lothar Mathheaus(yazım yanlış olabilir) geleck.Bunu Y.Demirören bu günkü basın toplantısında açıkladı.Mattheaus Partizanı şampiyon yapmış bir teknik adamdır ve geçmişide bir o kadar parlaktır.Avrupadaki saygınlığı ise sonsuzdur ve gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biridir... Bunlara dayalı olarak ben olsam böyle bir teknik adamla çalışmak isterdim ; genç,dinamik,hırslı... Futbolcu transferi açısından çok yararlı olacağından eminim(Zati yanında 2 genç yıldızla gelecekmiş). En azından allahın kokaincisinden çok çok çok iyidir...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abi tıldırım demiören seçilsin.... Mathaus gelirse kralızzzzzz :D[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abi çok heyecanlandım şimdi ya :D cidden[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: _NoelBaba_, 18 Mayıs 2004 21:05 tarihinde demiş ki: Şayet Y.Demirören seçilirse Lothar Mathheaus(yazım yanlış olabilir) geleck.Bunu Y.Demirören bu günkü basın toplantısında açıkladı.Mattheaus Partizanı şampiyon yapmış bir teknik adamdır ve geçmişide bir o kadar parlaktır.Avrupadaki saygınlığı ise sonsuzdur ve gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biridir... Bunlara dayalı olarak ben olsam böyle bir teknik adamla çalışmak isterdim ; genç,dinamik,hırslı... Futbolcu transferi açısından çok yararlı olacağından eminim(Zati yanında 2 genç yıldızla gelecekmiş). En azından allahın kokaincisinden çok çok çok iyidir... geçmişi parlaktır da futbolcu oalrak :) partizanda gerçekten iyi işler yaptı doğrudur. beşiktaşa gelmesine itiraz etmem ama sonuçta soru işaretleri de bırakır yani. heyecanlı olması başarıya aç olması güzel birşey ama fikret orman gelirse santini gelecekmiş. o daha iyi açıkçası ama bilemiyorum kim gelirse gelsin bize laf değil desteklemek düşer kokainci lafı çok gereksiz. daum iyi bir beşiktaşlı ve bu lafları bir bjklinin söylemesi üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya hangisi gelirse gelsin iyi olacak inşallah.. Şu sene şampiyon olamadık ya hala içimde...[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lucescu kötü bir teknik direktör değildi ancak istifası beşiktaş için yararlı oldu[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 en iyi yorum bu olmuş vballa...bizde de ii idi..güle güle lucE...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lucescu şampiyonlugun gidicegini anladıgı zaman sapıtmıştı.paso hakemlere cart curt bişiler diodu.Canlı yayınlara cıkıp bişiler diodu.Ortalıgı karıştırdı.Hadi herşeye tamamda adam gs-bjk maçındaki penaltıların hatalı olduguun bile kabullenmedi ya. Bence lucescunun bu giden şampiyonlukta hatası yoktu.Aama adam napcagını şaşırdı.Sora gidicem ben kimse tutamaz beni dedi sora geldi gene ben devam etmek istiyorum dedi.Bole acaip hareketler yapmasa seneyede devam ederdi herhalde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 gelen gideni kesinlikle aratacak.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 10 yıl sonra bi şampiyonluk yaşattırdı bjk ya bi maçtan sonra oynamayan futbolcular yüzünden şampiyonluk kaçtı diye adam istifa etti sonra oley yaşasın tarzında tepkiler verdiniz kısaca Helal olsun size yani bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Luce Büyük adamdı velasıkelam ama değerini bilemedik bence en başarılı teknik adamlardan biriydi belkide.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Lucescu 3 takımada 1 tane yıldız hediye ettig gitti...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yuh be! bari sen deme be kardeşim. beşiktaş 2. yıldızını zaten almıştı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar