Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: Türkiye - İspanya 01.04.2009 @ 21.00

Buyse

Öne çıkan mesajlar

rahatsiz said:
batuhan kim be? 18 yasinda cocuk son onbes dakka kesin gol atman gerekirken alinir mi?

kimi alıcak yahu.amma boş konusuosunuz.gökhanı alsa gökhan once trabzonda gol atmayı ogrensin

batuhan yine geleceğin forvetlerinden.kimi alsın yani

turk miili takımı hakan sukurden sora forvet sıkıntısı çekiyor

semih var bitek.nihat bi öle bi böle.başkada yok

bu takıma gelebilcek kapasitede kim var.hikmet karaman mı gelsin.kim gelsin yahu

çek cumhuriyetini yenerken oley oley.ispanyaya yenilince terim gitsin.

ne biçim taraftarsınız.terimin tek hatası vardır.oda emre belozoglu sabri ve üzülmez.

bu adamları oynatmaması lzm.ama oynatmasa.onun yerine oynatcak adamlar yok.bu seferde medya ve taraftar iboyu nie oynatmıo bu adam dicekler.yenildiğmiiz takım ispanya.
Sosyal ağlarda paylaş

söyleyecek çok fazla şey var , ama maalesef utanıyorum içimden geçenlerden bile.. komşular iyi bi küfür senfonisi duydular , pati varsa aralarında özür diliyorum..

fatih terim lütfen bıraksın. 70 milyonluk ülkenin teknik direktörlüğünü yapmayı haketmiyor. haydi koçum diyerek artık bi yere varamıyoruz. ben maçlardan önce de dediğim gibi , aldığı parada olan hakkımı helal etmiyorum , haram olsun.

stoper eksikliğinde , egemen ve ibrahim toromanı kadroya almayan. eli belinde dolaşan , 10 senedir bir tane düzgün maç oynamamış , geleceğin yıldızı dene dene yaşlanan emre belezoğlunu her maç bize izletmek zorunda olan , oyuncu değişikliklerinin %80i yanlış olan bir teknik adam istemiyorum ben ülkemin bayrağını taşıyan milli takım formasının arkasında.

yazıklar olsun fatih terim , helal olsun O'na rağmen canını dişine takıp bişeyler yapmaya çalışan futbolcular.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet güzel oynadık İspanya'ya karşı bu kadar gol kaçırıp sonra kazanmayı umut etmek saçma olurdu zaten.Yazık oldu.
Arda yorulmuştu o yüzden çıkardı.
Batuhan uzun boylu son dakikalar doldur boşalta döner diye aldı.
Sabri hakkında yorum yapmak istemiyorum.
İbrahim Üzülmez topu yumruklamasa şuan kahraman Terim'di şimdi Kötü Terim oldu. Futbol bu bu kadar büyütmeyin..

İbrahim Üzülmez savunuyorum demiceksin dimi??
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçede banko oynayan belozoglu.beşiktaşta ibrahim üzülmez.gs de sabri

milli takımda oynamaması için sebepleri yok.terimin suçu değil.bu adamlardan iyisi gelene kadar bunlar oynayacak yani

sakatlar var bilmemneler var.öyle bi konusuluoki sanki süper yetenekler varken terim onları oynatmıomus gibi

2 maçtır ispanya gibi takıma tesaduf yeniliosunuz.ama laf ediosunuz

ibrahim uzulmez eliyle değilde çüküyle dokunsa o topa.kkarşısındaki adam kafa vurucak.korkup arkasını donuo.ulan kafayla ne kadar sert vurabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
maçı izlerken not aldım yani.

dk 71 baskı kuruyoruz. top üzülmezde 2 oyuncu başında herkes izlio ama, herkez. tek yardıma giden yok.

dk 78 riera orta kesio volkan çıkıo ama nereye (?) torres vuramıo neyseki.

imba üzülmez nerdeydi yediğimiz golde.

savunmayın abi, şaka mısınız? ibrahim üzülmezi savunuyorsunuz ya, gidin yüzünüzü yıkayın, kendinize gelin!
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Tekke'yi şaka yaptığı için yüksek egona kurban et, Yıldıray'ı takıma küstür, İbrahim Toraman diye bir futbolcu vardı hatırlıyor mu acaba onu ? Takımın aksayan taraflarına göz yum, ya da bunu algılama, Emre denen bir bacaksız sahada yürüyüş yapsın onu seyret sonra oyuna kurtarıcı olarak Batuhan ve Mevlüt'ü al. Şaka mısın sen Fatih Terim.. Dünya Kupası neyine bu takımın.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar egemen falan kim.ne oynamıs suana kadar

sen ibrahim üzülmez liverpoola karşı oynamışın.o kadar lig tecrüben.öle böle avrupa tecrüben var.sen eşşeksen fatih terim ne yapsın

egemen alsa.top ıskalasa gol yesek.egemen oynarmı bıdı bıdı olacak

sabri mesela.öle böle tecrübeli.o varken hayatında anadoludan dışarıya cıkmamıs adamlarmı oynasın böle maçlarda
Sosyal ağlarda paylaş

üzülmez iyi adam hoş adam da üzülerek söylüyorum hakkaten kafası az çalışıyor. abi öyle bir pozisyonda karşıdaki adam abanır, reflekstir kalkar elin ayağın. lan adam zor bela kafa vuruyor topa, herifin surat öbür tarafa dönüyor, kafa kolların arkasında. öncesi sonrası yok, penaltı pozisyonunda bariz hatalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı bitti aklıma inönüdeki isveç maçı geldi. yada ali samiyen hatırlamıorm. son 2 dakkada 2 gol yiyip yenilmiştik gene. hay gelmez olsaydı.

ayrıca bu kadar dağınık, deorganize takımı ispanyaya karşı çok pozisyona girdi üzülmeyin demek komik bence. adamlar inanılmaz formsuz ve dağınık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri ayrı bi efsane zaten girdi oyuna girdiğinin 5.dksı münakaşaya giriyor, Üzülmez konusuna gelince yahu 2 maçtır adamın varlığı zarar zaten bu oyunla doldur boşaltla nereye gidecektik o ayrı konu pozisyonların cömertce hacranışı bizi bu konuma getirdi şimdi rakip olarak kendimizi ve Bosnayı görecez.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
arkadaşlar egemen falan kim.ne oynamıs suana kadar

sen ibrahim üzülmez liverpoola karşı oynamışın.o kadar lig tecrüben.öle böle avrupa tecrüben var.sen eşşeksen fatih terim ne yapsın

egemen alsa.top ıskalasa gol yesek.egemen oynarmı bıdı bıdı olacak

sabri mesela.öle böle tecrübeli.o varken hayatında anadoludan dışarıya cıkmamıs adamlarmı oynasın böle maçlarda

volkan demirel öküzse mesela ibrahim üzülmez kaleye giden topu engellesin mesela. bunu da yazın be kardeşim , futboldan anladığınızı düşünelim biz de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...