Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yaklaşıok 2 hafta önce tam bizim fakültenin çıkışında 4.5 kişi kredikartı başvurusu alıyordu. adam yapıştı bana ki zaten çıkarttıracak yakında başvurayım ben de dedim finans banktan geliyormuş çıkardı formu o bana soruyor ben söylüyorum forma geçiriyor falan, daha sonra formun arka sayfasında da 3 yere imza attım. daha sonra adam kimlik ve ögrenci kartımı aldı arkada arabasından fotokopi çektirdi geldi. haftaya aileni aricaz onlardan onay çıkarsa çıkacak kart dediler. ama işte 2 hafta geçti bizim evi hala aramamışlar. benim korkum adamlarda şu an imzam, kimlik kartı fotokopim ve ögrenci kartım var. başıma neler gelebilir ve gelmemesi için neler yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 boku yedin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bişi olmaz korkma. kimlik fotokopisi felan bi işe yaramaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 3-5 ayda bir geliyolardı bizim okula da bişi olmaz bence, olmadı bi ara sor böyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dolandırıcı adama işe yarar şeyler bunlar ana baba adı tc kimlik no falan herşeyi bilio sonuçta bişi olcagını sanmıyorum ama öbür ihtimalide üdşünmek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hiç bişeycik olmaz normal formu imzaladı isen tamam ama gidipte öyle ordan çalamazlar imzayı falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 adına şirketi kurmuşlardır kesin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 okulda çevirdiler beni de, al sana kart vericez dedi adam. var benim dedim. ne var dedi, iş bankası dedim. adam iş bankasına 5 dakka bok attı. dedim heralde batıyo iş bankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yakında haciz gelir... şaka la tırsma bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kimlik fotokopisinden falan bişiy olmaz da imzalar sakat.Okumak lazım imzalamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Şu da var ki, bu tarz işler mutlaka gecikir. İki hafta derler, iki ay sonra ararlar. Olan sana ve sabrına olur. Biraz daha beklemekte fayda var. Yok eğer aramıyolarsa FinansBank'ı arayıp görüşmek en güzeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bankanın müşteri hizmetlerini arasana, benim başıma şu tarihte böyle bişey geldi. böyle böyle bi etkinlikten haberiniz var mı teyid eder misiniz vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben istemediğim hâlde evime garanti bankasından kredi kartı geldi. bayaa kartı getiren herif formu doldurttu, sonra çıkarttı verdi. telefonla açtırdım şifresini halloldu. sonra o kartla knightonline'a premium aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Öyle her bankadan çıkartıyorsunu ama sonra insanlar ağlıyor kapatamıyorum diye kartımı ona göre çıkartın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Phyxantar said: yaklaşıok 2 hafta önce tam bizim fakültenin çıkışında 4.5 kişi kredikartı başvurusu alıyordu. adam yapıştı bana ki zaten çıkarttıracak yakında başvurayım ben de dedim finans banktan geliyormuş çıkardı formu o bana soruyor ben söylüyorum forma geçiriyor falan, daha sonra formun arka sayfasında da 3 yere imza attım. daha sonra adam kimlik ve ögrenci kartımı aldı arkada arabasından fotokopi çektirdi geldi. haftaya aileni aricaz onlardan onay çıkarsa çıkacak kart dediler. ama işte 2 hafta geçti bizim evi hala aramamışlar. benim korkum adamlarda şu an imzam, kimlik kartı fotokopim ve ögrenci kartım var. başıma neler gelebilir ve gelmemesi için neler yapabilirim? go kart sanıyorum. bizde başvurmuştuk onada 1,5 ay sora aradılar yoğunluk var falan filan diye. ama 444 0 900 ü arayıp kredi kartı sonucum ne oldu gibisinden bi seçenek var cıkıyo biri isim soy isim söyleyerek sonucu ögrenebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar