cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 asıl sizin elinize sağlık, iyiki getirmişsin f.makinası çok güzel oldu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://img441.imageshack.us/img441/7818/macv72020.jpg kutulu, dolasmayinlan burda, avradini optuklerim diyor. adam formaya sly-one yazdirmis hey allam, hanzo sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 olm biz o formaları bundan bilmem kaç sene önce yaptırmıştık ilk pepelek halı saha maçı öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ahah abi tam komedi bizim takimda kim resme girse ya eller belde ya agiz acik nefes nefese ya surat kipkirmizi ya husran icinde agliyacakmis gibi duruyor tükenmişiz resmen:) boyle kazansakda sirf su resimler yuzunden inandiramazdik kimseyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 2 fotom var 2sinde de yerde aga modunda oturuyorum dsadas rezil ettiniz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 THARKAS said: ahah abi tam komedi bizim takimda kim resme girse ya eller belde ya agiz acik nefes nefese ya surat kipkirmizi ya husran icinde agliyacakmis gibi duruyor tükenmişiz resmen:) boyle kazansakda sirf su resimler yuzunden inandiramazdik kimseyi:) valla ben gayet de arcane'in belini kırmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bitch_ofbat olm bilerek mi yedin naptın o golü bu ne sevinç aheuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hee bu pozisyonu hatırladım. burda basketbolda blok mantığı ile topa çıktım. rakibin arkasına sıçrayıp elimi uzattım ama elim uzamadı yetişemedim dsadas büyük risk aldım, golü ağlarda gördüm. yani son 4 senede filan 1 kere maç yapmıştım, inanılmaz ağırlaşmışım, hantallaşmışım. edit: saha kenarında beni bekleyen bond çantalara erken koşmaya başlamışta olabilirim dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 abi o yorgunluktan çaresizlik içersinde topu kaptırmış ayagı kalkamamıs surat ifadeliii fotografım olmamıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ferit o ne surat abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha güvenç nolmussun olm. o göbek ne. abboooow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ehue biraz büyüttük göbeği=) sen maça geliyon mu bu sefer, onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi bu hafta kayarken bilegimi sakatladım sanırım. yalan aslında ya. sakatlamadım da cok agrıyo. yarın öbür gün gecer heralde. ama geliyorum ben evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bugün doktora gittim yine röntgen raporu almak için, bileğimde küçük bi kırık varmış ve bağlar kopmuş. alçı dedi direk doktor, yalvardım sınavlar falan var dedim, özel bi bileklik verdi (sigortaya girdi 300 lira =p). hiç çıkarmadan en az 6 hafta takıcakmışım. en az 2.5-3 ay yalan oldum ben yani. yazında maç yapılmaz herhalde sezonu kapattım diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sağol. bu bileklikte alçı gibi, değnekle falan geziyorum kötü oldu. bundan sonra maç topiklerinde nickimin şöyle geçmesini talep ediyorum, :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oof geçmiş olsun onur :( sen ayağa kalkarsın 1 aya uche gibi adamsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Geçmiş olsun :( Resim süpermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sen bana demiştin zaten maçta kırıldı diye=/ çok geçmiş olsun ama yazın maç olmaz diye avutma kendini, yaparız maç=) 2 ay sonra sahadasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çok sağolun. bende 2 aya iyileşmeyi umuyorum, bakalım. izlemeye gelirim bi kaç hafta sonra maç olursa :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 maçı garantilemiş gibiyiz artık, sly rahatlamış yorum ve fotoğraf bitirdi beni :D geçmiş olsun sixoms bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ana geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Geçmiş olsun abi ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 çok sağolun :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar