Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı V7.2 // Resimli

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

walla ilk olarak şunu söyliyim, takımlar dengeliydi
her ne kadar tharkas 5. dk bittim dese de maç boyu ortaalanda top yaptı
holy desen adam bathory'nin eski hali, tez elden kaleye geçsin maç içinde peşinde koşmaktan bıktım
holy'nin arkadaşıyla evvelden oynamıştım o da fena bi adam değil, ama holy benim seviyemde demişti, yalan yani, holy'nin 40 fırın ekmek yemesi lazım öle olması için=)
tabelaya gelince, o aradaki fark ildeniz kaleye geçince kapandı
arda zaten o ara 3 tane gol attı falan
ama belki ben yanlış söyleyip rakibe fazladan 2 gol vermiş olabilirim tabelada=p

ayrıca sly, ne goldü abi o, çok güzeldi hakkaten=)
Sosyal ağlarda paylaş

yıldız olayını yaparız bi ara belki, üşenmessem ben kim kaç maça gelmiş diye liste çıkarıcam zaten
batakta da kutulu saolsun, süper yan açtı çizdim sdf

ilk defa maça gelen arkadaşlara da teşekkürler geldikleri için, ayaklarına sağlık. eksik bırakmadılar 7v7 yaptık maçı

maç sırasında dela(izlemeye geldi sdf) resim falan çekti sanırım, bikaç arkadaş resim çektiler, onlardan da alırsak resimleri koyarız buraya
Sosyal ağlarda paylaş

penaltı vuruşu (benim dışardan getirdiğim arkadaş kaleci sandı kendini, gole giden topu tokatladı, penaltı oldu=p)

kaleciden dönen penaltı vuruşu, tamamlamak isteyen holy'nin arkadaşı( dışarı gitti gol olmadı sdf)

penaltı kaçınca sevindik, noyanın yüzünde tebessüm var zaten, sly da kaçan gol sonrası hızlıca oyuna başlayıp atak yapmak istiyo, top almaya gelmiş=p

holy tek başına çabalıyo

burada sahaya inanılmaz güzel bir şekilde yayılan takım arkadaşlarımı süzüyorum, pas atıcam. en arkada sly boşta, ona atıcam pası=p

sly maçın en güzel golünü atıyor, gol anı yok, şut sonrasını yakayabilmiş fotoğrafı çeken arkadaş (zaugna-apis-sly)

takım arkadaşımız sixoms sakatlandı, üstüne bir de gol yedik, santra noktasındayız( cavanagh-forum dışı-noyan-sixoms)

sixoms-sly-cthulhu

holy-apis-bitch_ofbat-zaugna

sixoms-cthulhu-sly-babacum

sly-arcane / yorgunluk

cthulhu vs. arcane

holy-noyan-tharkas

bitch_ofbat-holy / gol yemişler herhalde, suratlar asık

noyan-tharkas-cthulhu

noyan sdfsfd

maçı garantilemiş gibiyiz artık, sly rahatlamış

kalabalık anlar;

Sosyal ağlarda paylaş