BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 forvetlerimiz üstlerindeki formanın hakkını verdi ama ilk yarı. gökhan ünal - umut gibiydi herşey kaçtı dasdsa 2. yarı açıldı herkes ama. sanırsam sahadaki herkes gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ilk yari kalecileri dovdum hakkaten. kafayla gol atinca acildimda iş işten gecmisti.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 walla ilk olarak şunu söyliyim, takımlar dengeliydi her ne kadar tharkas 5. dk bittim dese de maç boyu ortaalanda top yaptı holy desen adam bathory'nin eski hali, tez elden kaleye geçsin maç içinde peşinde koşmaktan bıktım holy'nin arkadaşıyla evvelden oynamıştım o da fena bi adam değil, ama holy benim seviyemde demişti, yalan yani, holy'nin 40 fırın ekmek yemesi lazım öle olması için=) tabelaya gelince, o aradaki fark ildeniz kaleye geçince kapandı arda zaten o ara 3 tane gol attı falan ama belki ben yanlış söyleyip rakibe fazladan 2 gol vermiş olabilirim tabelada=p ayrıca sly, ne goldü abi o, çok güzeldi hakkaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 gece üşenmessem bu başlığı kitliyip, yeni maçın başlığını açıcam listeleri belirliyip yazıcam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sly iyiydi baya. yıldız muhabbeti vardı bi ara noldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yıldız olayını yaparız bi ara belki, üşenmessem ben kim kaç maça gelmiş diye liste çıkarıcam zaten batakta da kutulu saolsun, süper yan açtı çizdim sdf ilk defa maça gelen arkadaşlara da teşekkürler geldikleri için, ayaklarına sağlık. eksik bırakmadılar 7v7 yaptık maçı maç sırasında dela(izlemeye geldi sdf) resim falan çekti sanırım, bikaç arkadaş resim çektiler, onlardan da alırsak resimleri koyarız buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 o değilde cava senin arkadaşındı sanırsam lechkov bildiğin dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hehe fena değildir benim arkadaş=) adam eksik çıkarsa getiririm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abi biraz güçsüz bir defansınız olsaydı ben topu atıp koşucaktım peşinden öyle gol atmayı deniycektim de onur'u sizin almanız kötü oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 iyi de onur maçın 20dk sında sakatlandı sonra defansa gelmedi koşamadığı için siz hep bizi az yakaladınız defansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ondan sonra da sabri ilerde oynamaya çıktı, ferit çıktı bir süre sonra arda da ileri çıktı. ben de ayıp olmasın bari 4 kişi geliyosunuz bir kişi de olsam kalıym savunmada diyip kaldım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 arda zaten ileri çıktı 3 gol attı, 1 asist yaptı fark kapandı fena mı oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ferit maçın 2. dakikasından sonra önde gezmeye başladı zaten sdf abi ben dayanamadım gittim bir noktadan sonra ahah, kondisyonum düzgün olsa daha ileride oynamayı teklif edicem; ama şu anda tam dela kıvamındayım, ceza sahası önünde top bekleme modu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 olm ben ikinci yarı 5 yada 6 gol attım. slyda atmıştır 3 tane falan nasıl kapandı o fark hala anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ilk yarının nerdeyse sonuna kadar gerideydim lan abartma. sabri çok yalnız kaldı yardıma gittm işte,ama topları çok açtım hep ayağımdan,kaçtı bir sürü pozisyon onun bokuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 cavanagh said: arda zaten ileri çıktı 3 gol attı, 1 asist yaptı fark kapandı fena mı oldu=)fena olmadı tabi ama hani 4 kişiden biri geri gelse daha hoş olurdu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Yeni maçın başlığını açtım, şimdilik kitlemiyorum bunu maç muhabbeti yapıyoruz diye, 2 gün sonra fln karışmaması için kitlicem=) arka sayfalara gidince açıcam yine kilidini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 TEŞEKKÜRLER ÇOK GAZA GELDİM ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sly resimler senin makinadaymış, upload et onları bi ara, güzel pozlarımız varmış galiba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şeyedicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bu arada maçla ilgili bikaç ayrıntı; - dela oynamadığı maça zamanında, izlemek için geldi - babacum rakip kalecinin degajında topu bacak arasından içeri aldı, bahanesi de eğilmeye üşenmek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ulan günelş gözüme girdi desem kesin "bahane" denilecek ehe zaten topu adam gibi göremedim :) bir de üşenince tam oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 lol hem de beşlik. Dokuz aylık oynuyor olsaydık tek golle anne olmuş, üçüz doğurmuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 penaltı vuruşu (benim dışardan getirdiğim arkadaş kaleci sandı kendini, gole giden topu tokatladı, penaltı oldu=p) kaleciden dönen penaltı vuruşu, tamamlamak isteyen holy'nin arkadaşı( dışarı gitti gol olmadı sdf) penaltı kaçınca sevindik, noyanın yüzünde tebessüm var zaten, sly da kaçan gol sonrası hızlıca oyuna başlayıp atak yapmak istiyo, top almaya gelmiş=p holy tek başına çabalıyo burada sahaya inanılmaz güzel bir şekilde yayılan takım arkadaşlarımı süzüyorum, pas atıcam. en arkada sly boşta, ona atıcam pası=p sly maçın en güzel golünü atıyor, gol anı yok, şut sonrasını yakayabilmiş fotoğrafı çeken arkadaş (zaugna-apis-sly) takım arkadaşımız sixoms sakatlandı, üstüne bir de gol yedik, santra noktasındayız( cavanagh-forum dışı-noyan-sixoms) sixoms-sly-cthulhu holy-apis-bitch_ofbat-zaugna sixoms-cthulhu-sly-babacum sly-arcane / yorgunluk cthulhu vs. arcane holy-noyan-tharkas bitch_ofbat-holy / gol yemişler herhalde, suratlar asık noyan-tharkas-cthulhu noyan sdfsfd maçı garantilemiş gibiyiz artık, sly rahatlamış kalabalık anlar; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eline sağlık : ) bakın ben direğim isimli çalışmam ordaki de. daha ekstra bi işe yaramadım zaten kaledeyken anca direk kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar