Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 fizban said: ben geçen maç demiştim bi soraki hafta gelirim diye ama, yalanım bu hafta heheAdmin böyle yaparsa cemaat ne yapmaz? Kınıyorum. Bitchofbat cavanagh holy arcane cthulhu şimdilik böyleyiz eğer forumdan bi 10 kişi edemezsek perşembeye kadar, dışardan aramaya başlarız doldururuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 İstanbulda olsam gelirdim ama bi sonraki hafta mac varsa gelirim : ) GS FB macına gelecegim birde halısaha macı yapar dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 abi bence listeye yedekleri de eklemeye başlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu arada bjk-kayseri maçını cumartesine almışlar. maç 20:00 de. yetişirim di mi çıktıktan sonra? birde bu gittiğimiz yerde otopark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Evet var. Oto yıkamacı bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yedek listedeki herkes geliyosa maça 7 kişilik bi takım ordan çıkar, biz de eskilerden takım çıkarırız eski vs yedek maçı yapabiliriz bu hafta ne dersiniz hazır millet de gelmiyoken bu hafta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 nice. para almasınlarda bide aman diyim. ben şimdi taca çıktım gene ama tam olarak nerdeydi bu yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 göztepe benzinciden içeri girince ilk sola dönüyosun 200 metre kadar ilerde sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende kesin olmamakla beraber gelirim. eski vs yeni maçı olsa çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben +1 ile geliyorum sorun olmaz umarım =) zaten eksik kalıcaz gibi gözüküyor iken şimdiden ayarladım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o +1 hakkında bilgi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 otopark bedava, merak etme. hazır standarda oturtmuşken gittiğinizde bir sonraki hafta cumartesinin de maçını alın bence ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sayende alıyoz bi sonraki cumartesileri=) yakında 2-3 kişi aklıcaz=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 birinci listeden; 7 kişi var 5 kişi yok 3 kişi belki yedeklerden; 6 kişi var 2 kişi yok en kötü ihtimalle şu anda 13 kişiyiz, ama 14 tamamlanır forumdan diye düşünüyorum eski-yeni maçı da olabilir, gelenler bi belli olsun ona karar veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eski vs yeni maçı olursa biraz dengesiz olur bence sonuçta yenilerin çoğunda kondisyon vs 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu son maçta baktım eskiler de koşamıyo artık ayrıca eskilerin kalecisi yok, yenilerin kalecisi var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sixoms said: o +1 hakkında bilgi lütfen.Defans oynar kolay adam geçirmez kritik müdahaleleri var :P bir de oyunu iyi görüyor savunmadan iyi top çıkartıyor. kıyaslamak istersen benim gibi falan diyebilirim heralde. o seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lol okudum okudum, benim gibi dediğin yerde bıraktım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yok seviye olarak yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bu hafta eger kar olursa ben yine kaymaya gidiyorum muhtemelen. bu sefer son eaeh. kesin bilgiyi persembe aksami veriyim ben size canlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben gelirim kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Eski vs. yeni çok iyi fikir. Nostalji forması mı hazırlasak :P Ha bu arada forma demişken 3 GS 2 Barca falan o olaya bir çözüm bulmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 barçalardan birisi +1 gelmişti, olmaz bi daha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben beleşçi pozisyonunda oynamak istiommm olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar