Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultrasonic ringtones

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi çok saçma ama 15,8'i hiç ve 16,7'yi iyi duyamazkene 18,8 ve 19,9u bayaa duyuyorum..

bence bi hata var verilen tonlarda ya da pc speakerın bi şiyi..
Mesaj tarihi:
ses donanımı desteklemiyor olabilir.Ben 10hz üstünü duymuyorum.Pat pat sesler geliyor.

hah! düzelttim wawe i kısmıs pc şimdi 30lubişey çıktım.14.9
Mesaj tarihi:
Hoparlorlerin frekans tepkisi 20.5khz in ustune hi-fi lerde hatta studio monitorlerde dahi cok nadir cikar.

kulakliklarda ise double drive olanlarda 16-17khz nin yukarisina cikmaz, kaldiki testleri cogu insanin onboard ses kartiyla frekans duzeltmesiyle verildigini dusunerekten tamamen yalan oldugunu dusunuyorum testin.

hifi setimle 21.1 i duyup site bana kopek veya sivrisineksin ama kesinlikle insan degilsin diyor, kulaklik ve diger mid range gaming speaker larla tipik genc unvani aliyorum.

not: simdi farkettim 22 de zaten hic ses bile yokmus =P yalancisin kafadan diyor.
Mesaj tarihi:
Normal ses ayarında limitim 18.8 kHz ama epey zor duyuyorum. 17.7 gayet rahat.

Eğer sesi köklersem 21.1kHz'yi de duyabiliyorum. herhalde hoparlörlerin bir etkisi var.
Mesaj tarihi:
sonuncu zaten yok.

ben benim klavye ile denemiştim alabileceğim en ince oktava aldım, en ince ses duyuluyor mesela (en son oktavdaki do), onun bi altı da duyuluyor, ama onun altındaki 3-4 notayı duyamıyorum ne alakaysa, sonra diğerlerini de duyabiliyorum falan abuk subuk sdfg
  • Yeni Oluştur...