Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İşlemci: AMD Athlon 64 X2 4400+ Anakart: DFI NF-4 SLI-DR Expert Ram: 2 GB KINGSTON DDR400 Ram Ekran Kartı: Sapphire Radeon X1800 Psu: Enermax 480 Watt Coolergiant PCI-E PSU 24P 2.0V Lcd Monitör: 17'' PHILIPS 170X6FB TFT LCD Multimedia Kasa: THERMALTAKE Shark VA7000SWA Kasa HDD: 80GB SAMSUNG 7200 SATA2 8MB Klavye & Mouse: Logitech Cordless Desktop MX 3000 Laser [hr] Gerek monitör gerek kasa oldukça temiz kullanılmıştır, parçalar yeni gibidir. Fiyat olarak 450 tl düşünüyorum gelecek tekliflere göre şekillendirilebilir. Herkese iyi günler dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ne zaman almistin sen bunu? Ne kadar kullandin? Ne icin kullandin? Ne yapabilir? Bir de illa hepsini mi elden cikariyosun yoksa parca parca alabilir miyiz? En basitinden klavye+mouse'suz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 2 yıl kadar önce aldığım oyun amaçlı bir sistemdi. Oldukça az ve iyi kullandığım için klavye dışında deformasyon yok herşey oldukça yeni. Ne için kullanılır sorusundan kastını anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Monitöre talibim özelden fiyat ver tabi parça parça satıyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Merhabalar.. Sistemi bütün olarak satmak istiyorum açıkçası ve oldukça fazla talep oldu bu aşamada ayırıp satmayı düşünmüyorum farklı bir gelişme yaşanırsa durumda güncelleme yaparım. İlgine teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sistem fiyata göre iyi valla. allahım böyle seviyeli satışlı topicler nasip eyle bana. sakın trollemeye kalkmayın konu gözetimim altında bu konuda geyik mesajları istemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 amin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bu aletin uzerindeki parcalar kac watt kullaniyordur? Mesela ben 2 hdd daha eklesem buna, acaba psu kaldirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Evet rahatça kaldırır psu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kaldırır. hemen hemen aynı sistemi çift 300gb hdd ile kullanıyorum evimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Makine pik deger olarak 280w dan fazla cekmiyordur. psu nun verimi %80+ yani daha %70 yukle kullanilacak 70w daha soz konusu. ki 3hdd daha eder. ekran kartini 55nm lik bir modelle degistirirsen kullanilmayan alan 100w a kadar cikar. edit: evet kaldirir desemde kafiymis anlasilan lol =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kasaya talibim :) keske alicisi olabilsem tam'da bana yeni kasa lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 valla uygun fiyat bence ekran kartı falan iyi bişe benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yada tum seti alabilirim nerdesin hocam ? Sehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Gel kasayı alişe ekranıda bana sat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Eger satmazsa dedigim gibi tum seti alip tekrar satisa sunarim :) degerinden duserek tabi :) Nehalem 920 chipset 12 gb ram vs vs herseyi tam bi kasa eksik :) o yuzden diger inventory parcalar gereksiz benim icin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Parçalar halinde almayı düşünüyorsanız teklifte bulunmanız gerekecek ancak benim öncelikli amacım seti bir bütün halinde satmak ki herşeyi cazip kılanda bu olur bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kasanin bedeli nedir onu ogrenebilirmiyim ? Ona gore seti yada sadece kasayi alcam farketmeyecek benim icin her halikarda seti aldigimda bile gene satisa suncam ama bana bitek kasa lazim oldugu gibi seti satmakla ugrasmak istemiyorum acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kharon & kermit help :S Birisi yorumlarsa fiyatı sevinirim hakikaten hiç satış yapmadım daha önce şimdi kafadan söylerim uçuk olur ya da az olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 :) Ben teklifini bekliyorum sanmiyorum yuksek bir fiyat soliyecegini umarim istedigim bir fiyat olur :) herkes icin hayirlisi nese o olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Acikcasi kimsenin alimina veya satisina karismak istemem ama bu aletin piyasa degerinin cok cok altina gittigi bi gercek. benzer makineler sadece kasa olarak-ki orta karar psu ve kasalarla- 500lira gibi rakamlarla gidiyor. ki bu makine uzerinde tamamen aluminyum kasa ve gayet sorunsuz ve verimli bir psu bulunuyor. Ben soyle bi bakininca teker teker parcalarin hepsinin en ucuz degerlerinin toplamini 700-750 gibi birsey gordum. hadi paticik indirimi, hadi cabuk satilsin indirimiyle birlikte tas catlasa 600 lira bu makine =/ sadece kasaya ve monitore fiyat bicmek gerekirse monitor 160-170 gibi birsey, kasa ise 150-170 gibi biseye gider gozumde. su anda sifir almaya kalkacaklari 350-360 gibi bi fiyat bekliyor cunku, ki burada neredeyse ici dolu kasa psu ve monitoruyle birlikte ayni fiyat. Geri kalan donanimi ise bu parcalari toplam fiyattan cikartirsak ortaya mantikli bi tablo cikar sanirim. almayi dusunen/alacak arkadaslardan tekrar ozur dilerim. Bunlar piyasada gezen olabildigince dusuk fiyatlar, nessarien kendinden ne kadar indirim yapar onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ooo shark kasa. gelmiş geçmiş en yakışıklı bilgisayar kasasıdır bence kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kasanin piyasa degeri konusunda hakli o konuda lafim yok :) o yuzden makinenin tamamini alabilirim dedim ancak :) genede kasaya talibim :) bakalim fiyat araligi ne olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ya açıkçası ben kasayı ayrı içindeki donanımları ayrı monitörü ayrı satma fikrine pek sıcak bakamıyorum. Monitör ve kasa(sistemin hepsi) şeklinde ikiye ayrılabilir bunun ötesinde bir duruma girmek istemem. Madem bu yönde teklifler geliyor o halde bu şekilde cevaplandıralım. Eğer her ikisi içinde alıcı varsa monitör 175, sistem(kasa ve içindeki donanımlar) + klavye mouse seti 400tldir. Piyasa hakkında daha somut veriler ışığındaki fiyat durumu budur, ilgileneceklere duyrulur. Teşekkürler, iyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben kasa kısmına talıbım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar