Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] AMD 64 x2 Dual Core 4400+ Sistem + Monitör + Klavye & Mouse Set

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

İşlemci: AMD Athlon 64 X2 4400+
Anakart: DFI NF-4 SLI-DR Expert
Ram: 2 GB KINGSTON DDR400 Ram
Ekran Kartı: Sapphire Radeon X1800
Psu: Enermax 480 Watt Coolergiant PCI-E PSU 24P 2.0V
Lcd Monitör: 17'' PHILIPS 170X6FB TFT LCD Multimedia
Kasa: THERMALTAKE Shark VA7000SWA Kasa
HDD: 80GB SAMSUNG 7200 SATA2 8MB
Klavye & Mouse: Logitech Cordless Desktop MX 3000 Laser

[hr]

Gerek monitör gerek kasa oldukça temiz kullanılmıştır, parçalar yeni gibidir. Fiyat olarak 450 tl düşünüyorum gelecek tekliflere göre şekillendirilebilir.

Herkese iyi günler dilerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Makine pik deger olarak 280w dan fazla cekmiyordur.

psu nun verimi %80+ yani daha %70 yukle kullanilacak 70w daha soz konusu. ki 3hdd daha eder. ekran kartini 55nm lik bir modelle degistirirsen kullanilmayan alan 100w a kadar cikar.

edit: evet kaldirir desemde kafiymis anlasilan lol =]
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi kimsenin alimina veya satisina karismak istemem ama bu aletin piyasa degerinin cok cok altina gittigi bi gercek. benzer makineler sadece kasa olarak-ki orta karar psu ve kasalarla- 500lira gibi rakamlarla gidiyor. ki bu makine uzerinde tamamen aluminyum kasa ve gayet sorunsuz ve verimli bir psu bulunuyor.

Ben soyle bi bakininca teker teker parcalarin hepsinin en ucuz degerlerinin toplamini 700-750 gibi birsey gordum. hadi paticik indirimi, hadi cabuk satilsin indirimiyle birlikte tas catlasa 600 lira bu makine =/

sadece kasaya ve monitore fiyat bicmek gerekirse monitor 160-170 gibi birsey, kasa ise 150-170 gibi biseye gider gozumde. su anda sifir almaya kalkacaklari 350-360 gibi bi fiyat bekliyor cunku, ki burada neredeyse ici dolu kasa psu ve monitoruyle birlikte ayni fiyat. Geri kalan donanimi ise bu parcalari toplam fiyattan cikartirsak ortaya mantikli bi tablo cikar sanirim.

almayi dusunen/alacak arkadaslardan tekrar ozur dilerim. Bunlar piyasada gezen olabildigince dusuk fiyatlar, nessarien kendinden ne kadar indirim yapar onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya açıkçası ben kasayı ayrı içindeki donanımları ayrı monitörü ayrı satma fikrine pek sıcak bakamıyorum. Monitör ve kasa(sistemin hepsi) şeklinde ikiye ayrılabilir bunun ötesinde bir duruma girmek istemem.

Madem bu yönde teklifler geliyor o halde bu şekilde cevaplandıralım. Eğer her ikisi içinde alıcı varsa monitör 175, sistem(kasa ve içindeki donanımlar) + klavye mouse seti 400tldir.

Piyasa hakkında daha somut veriler ışığındaki fiyat durumu budur, ilgileneceklere duyrulur.

Teşekkürler, iyi günler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...