Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Karag8z said: ben bayraklı sonucuna çok şaşırdım. CHP doğru düzgün yapılanamadı bile orda ama seçimde kazandı. AKP 1 senedir acaip örgütlenmişti o bölgede kömürler havada uçuşuyordu abi o belediye başkan adayı apartman apartman daire daire gezdi bize bile gedi 5dk oturdu evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kermit said: onu antalyaya söyledi sanki dün adam resmen ayıp ettiniz antalyalılar o kadar açılış yaptım hayal kırıklığı oldu dedi asdhkasvd valla resmen hizmet götürdüm sonucu bu oldu bidaha AL sana hizmet dedi bide üstüne el hareketi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Voys said: bi an flashback yaşadım. izmirliler hayatında simit bile görmemişken girişimci bi seyyar simitçi, izmir'e simit getirio. akşama doğru gevrekleşen simitleriyle sokakta yürümektedir. ''Gevrek bunlar ablaaa çok gevreeek'' ''gevreeeek al al al al'' falan die satış teknikleri kullanırken. hayatında ilk kez simit gören izmirliler, gevrek naralarını duyup satılan şeyin adını gevrek sanarlar ve olaylar gelişir. burda yapma değişik bi çiçek satıolar satıolar vapur iskelelerinin önünde. ''bi milyooğn'' die bağırıolar. Girişimci bi çingene izmir'e getirse bu çiçeği adına ''bi milyon çiçeği'' dersiniz ha. Cümelyede ''geçen sevgilime bimilyonçiçeği aldım..'' ahuahuaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 O bu değilde zamanında tam denize dökememişiz demekki içimizdeki Yunanlılar :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Voys seni harcarım. Birmilyonçiçekçisi bizde de var, adları değişiyor, sen rahat ol bebeyim sdf. NE VAR OLM KENDİMİZE ÖZGÜ JARGONUMUZ VAR BAZI ŞEYLERDE. kumruyu kuş sanan zihniyetin ürünü hep sizin bu kahkahalarınız. kumruyu kuş sanmak ya. HAHAHAJHGJD of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Biz de istanbulu gandiye kaptırmadık, keyfime diyecek yok valla. Cuntacılar gavur illerinde kaldılar izmir mizmir, zaten onlar yünanistana falan geçsin türkiyede işleri yok. İşte sabah kalktım açtım zamanımı demledim çayımı, "simit"imle mis gibi yedim çok mesudum. İstediğim kadar iyi olmasa da fena olmayan bi seçim oldu, ankara da bizde kaldı oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Az kaldı az izmir'i de dökücez denize :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bizddede kurtarilmis bolgeler war oralara sigindik simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 izmiri yunanistana baglasalar da rahatlasak, bu ne boyle be, gevurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ankarada kara kara bulutlar hayın mı hayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://exe.leet.googlepages.com/orly.jpg/orly-full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar