Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikitane resim koyimde kizlardan baska bi konumuz olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya beyler kızla ayrıldım napcam
kız bana böle dedi napiyim
kız dil çıkardı tokatladım
kız kaşınıyo döweyimmi
türevi threadler aldı başını gitti yaw

Bugun adaya gittik ark.larla resim fln çektm işte bitanesi garibime gitti bunun ahmetini biliyoduk ama mehmetide varmış

Buda hoşuma gitti vapurda çektim

[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567

Mesaj tarihi:
Kınalı adaya hasta oldum ya o negüzel yerdir öyle vapurdan gördük inip gezmedik büyük adaya gittik biz ama kınalı ada kınalı ada kınalı ada yani.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Muahhae bizim büyük adada devremülk var ei mi :D[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Mesaj tarihi:
İşin ilginç yanı ucuz bi makineyle çektim
Orite vc-3210
gökyüzü o anda olduğundan daha koyu fln çıkmış bide[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
martıyı nasıl yakalan cok hos cıkmıs[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Martıdan çok gökyüzünün mükemmellii çok hoş.. Tabe martınında tüm görkemiyle kanatları açarak poz vermesi de resmi güzelleştiriyor..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:

aa martı di mi?
valla martı mı? :D
ilginç ya..
ankara da ne arar martı :(

gelip istiklalde bi kaç tur atmak ister deli gönül..
sonra bodrumda da barlar sokağında felan..
ama gelsek gezdiren de yok ki, wanderer gibi hissediyorum kendimi..

bu sırada eskilerden bir iki resim koyuyum benim çektiğim.. :D

[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

Mesaj tarihi:
bende çok resim çekiyorum martılar,manzara dumur vs ama host edecek dogru düzgün bi yer bulamadım.aslında buldum ama yönlendirince zart zurt msj cıkıyor hasta oluyom ya[signature][hline]i love this game!
Mesaj tarihi:

bu da gecen yaz babamla cektirdiğim resim. arkada ağlamaklı cıkmışım. babam da nasihat veriyo bi yandan. ahh babacım ahh[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play

[Bu mesaj elma tarafından 21 Mayıs 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...