Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik ameliyatı sux!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soğuk papates püresi son iki gündür yiyorum ama limonlu değil (asitli şeyler yassah), mayonezli...

neext...
kahvaltıdan sonra yazıcam sana cevap dralnucum unutmadım
Mesaj tarihi:
bir dakkaya yaw ablacım bademcik ameliyatı olana istediği kadar dondurma yedirmiyorlarmıydı?Haksızlık yapılıyor sana karşı:)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
oley be danette süper fikirmiş.
öpüjem seni dralnu valla.

ben şimdi ani bi kararla dışarı çıkıyorum. eczane, bakkal filan yapıcam, hastalık atıcam üstümden, danette de alırım hem.
negzel...

[Bu mesaj Emaleth tarafından 09 Ocak 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 22 Mayıs 2004 08:53 tarihinde demiş ki:
....böyleyken böyle. bööle yumuşak kaka kıvamındaki yemek önerilerinizi aliim ben

Ben çeneyi 6 yerinden kırdırıp 3 ay sıvıyla beslendiğim dönemde -takdir edersiniz süre uzun, yaratıcılık coşuyor bir müddet sonra, kaldı ki hominigırtlağın önde gideniyim ben- herşeyin ama herşeyin sıvılaştırılabileceğini keşfetmiştim. Öyle ki mangal yakıp bonfile rakı muhabbeti yapmışlığım vardır ağzım açılmazken. Öneri şu; bir adet blender alınır el altında tutulur, sonra da eldeki yemeğe en uygun sos ve onu nasıl sulandırabileceğimiz düşünülür.

Dolma - yoğurt bir arada blendera atılıp parçalanınca iğrenç görünen ama aşağı yukları aynı tadı veren bir bulamaca dönüşüyor mesela, ya da yukarıda bahsettiğim gibi mangalda güzelce pişirilmiş bonfileyi sıvı bir beşamel sosuyla blenderdan geçirip bardağa doldurduğun zaman sebze çorbasına iyi bir alternatif oluyor ;]
Mesaj tarihi:
lol be, güzel sesmiş. ehehe...

nefircim, inanamıyorum sana lol be.
adama bak bonfileyi blendera atıcakmışım. lol hala gülüyorum...

bi kere benim yemeğe saygım var, ööle parçala-ye gibi bir felsefe benimsememe imkan yok :P

ama bak bi kabak dolması yapıversem süper olabilir gerçekten. o şahane fikirmiş işte...
Mesaj tarihi:
ben o ameliyatı 9 yaşındayken olmuştum. o bayıltma iğnesini olmamak için ne biçim savaş vermiştim anlayamazsınız. kadın itiyo iğneyi sokacam diye ben kaçıyorum yatakta. en sonunda yataktan yere uçmam ve üstüne doktorun gelip "Nooluyo burada?" demesiyle bitmişti. Ameliyat odasında balon vermişlerdi 2sn'de uyumuştum.Ama bu benim küçük olmam sayesindeydi.

Yattığım yatağın yanında bir abla vardı. Kızcağıza aynı ameliyatı uyutmadan yapacaklardı.Çok fenaydı. Yerinde olmadığıma şükrediyorum açıkçası.

Neyse ben uyandım başım dönüyo başımda annem bekliyo ama iki tane var??? "Ne iş?" demeye kalmadan kustum yatağıma. Arkasından tekrar uyumuşum.

Ben ertesi gün eve çıktım. Ne biçim bi boğaz ağrısı var sormayın. Evde de herkes beni görmeye gelmiş 30 kişi tüm sülale bizde.Lan!! hasta evinde bu kadar kişi neyapıyo? tam konuşacaktım ne işiniz var burda diyerekten ama anlarsınız ki konuşamıyorum.

Bu işin en güzel yanı 15 Şubatta dondurma yiyor olmamdı iyi gelirmiş dondurma.

Eh acısını çok iyi bilirim. Geçmiş olsun Ema.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 22 Mayıs 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun ema apla.her ne kadarda bu ameliyatı olmamış olsamda babam operatör KBB doktoru olduğu için haşır neşirim bu durumlarla.iyileşene kadar tam bir işkence yaw...neyse biz sana pozitif enerji göndermeye devam edelimde çabuk atlat bu işkenceyi :)
*!Ommmmmmm*[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 22 Mayıs 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
bi kere benim yemeğe saygım var, ööle parçala-ye gibi bir felsefe benimsememe imkan yok :P

Yemeği bütün olarak mı yutuyosun Ema Apla?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 22 Mayıs 2004 11:28 tarihinde demiş ki:

3 ay diyorum, sadece sıvı diyorum aloo =]
Mesaj tarihi:
ii dayanmisin valla, cekilmez o iskence

ema apla gecmis olsun[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
avaz avaz şarkı söylersin iyileşince
geçmiş olsun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
nefr burda alemciligine mi laf etsem yoksa agız tadına mı karar veremedim :)

end of days arnold modeli olmuşsun :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
  • Yeni Oluştur...