Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmis olsun (: Qui yi dinle bence...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: -Mandrake-, 21 Mayıs 2004 20:31 tarihinde demiş ki: ben küçükken olmuştum,o günlerden hatırladığım tek kesit pijamalarla hastanede oldğum ve en son doktor amcanın ağzıma o bayıltan gaz veren dalgayı takıp "birazdan bayılıcaksın hiçbişey hissetmiceksin" demesi benimde "hani bayılmadı-" cümlemi bitirmeden bayılmam :) sonradan doktorlar anlatıyor narkozu aldıktan sonra şuurum yarı açık yarı kapalı ameliyathanedeki her şeye "bu ne? ne işe yarar?" diye sormuşum hepsini teker teker açılmaışlar :P ama hiçbirini hatırlamıyorum :([signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Boşuna uğraştırmışsın insanları :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İlginç, bende yaklaşık 14 sene önce brakmıştım bademciklerimi :D İlk gün bana zorla dondurma yedirmeye çalışıolardı da ben yememiştim. Sonra acısını çıkardım ama. Eh be ne günlerdi. Neyse geçmiş olsun, inşallah bademciksiz günlerin bademcikli günlerinden güzel olur. (peh be temenniye bak)[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bastır qui! *şak şak şak* bastır qui! *şak şak şak* hani hatta belki görevlerinden istifa etmelerinde sigaranın da payı olmuştur?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Annesi babası yokmu bu 14 yaşındaki kızın ya, böyle sorumsuzluk olmaz! :))[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmişler olsun ![signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hmmm *!hemen sağ sıvazı çağırır* sağ sıvaz: ay canııım bağğğdemciklerini mi lamışlar canııım...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sanada geçmiş ola. Paticiği toptan karantinaya mı alsak nedir?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 adına turku mu yaksak napsak[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Aaaaa emaleth 14 yaşında mı??? Yuh ya milletin apla demesinden, msjlarında takındıı büyüklerin küçüklere gösterdii sevgiden hep üniversiteli bi kız hatta iş güç sahibi biri zannetmiştim. Dur bakalım yeniyiz, daa neler görücez.. :) Sigara konusunda da bişi demiorum çünkü bende bazen hiç içmem, bazen bi anda 10 tane içerim ayda da ortalama 20 tane fln içerim. Yane bu olay sana kalmış. Sonuçta o senin vücudun.. Ama yaşın başlamak için bile küçük, bikaç yıl daa beklesen ii olur.. Neys geçmiş olsun emalth ap.., (Apla demeye dilim varmıyor) emalethciim.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 14 yıla derin anlamlar sığdırmış bir kişidir kendisi, direk 7-8'den başladığıda söylenir (annesine sormak lazım). Abla olarak görmeyenin klavyesi kırılsın![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmıs olsu ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ya buralar bişi war bende hastayIm bademcikLer deLi gibi $i$ :D[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun.Sorunlu(sorunsuz olanı var mı acaba) 20likleri çektirdikten sonra bende bi kaç gün yiyip içip konuşamamıştım, ağrıkesicilerden kafa onbindi. Bilirim ne pis bişey olduğunu bıyyy. Böyle köfte patates, ne biliyim dürüm kebap yiyip yiyip iyice şiştikten sonra üstüne bide keyif sigarası yakmak gibi eylemleri falan sakın düşünme baya zararlı oluyor bünyeye ;) Tekrar geçmiş olsun, tez zamanda kendine gelesin *!oooommmmmm*[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Gereksiz bir şey zaten boşver iyi olmuş. :-P[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Kim demiş gereksiz olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ehhh anlaşılan smiley dersi vermek gerekiyor bazılarına.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmis olsun apla aslansiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaplansiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 neyse bi badem al ufalt yerine koy al sana bademcik üheaueaz *!maniaam mueheh*[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Qui, 22 Mayıs 2004 00:39 tarihinde demiş ki: 14 yıla derin anlamlar sığdırmış bir kişidir kendisi, direk 7-8'den başladığıda söylenir (annesine sormak lazım). Abla olarak görmeyenin klavyesi kırılsın! Kız kardeş olarak görürüm cnm nolcak.. 2side aynı sevgi çeşidi deil mi? :) Bu arada emalethin fotosu fln var mı albümde ya da bi yerlerde? Merak ettim şimdi.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yok gizli o Devlet sırrı Gecmıs olsun bu arada[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gecmis olsun[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 geçmiş olsun Emaleth çabuk iyileşip patates kızartmasına kavuşman dileğiyle..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bazı arkadaşlarınızın olmayan şeylere inanma potansiyeli oldukça şaşırtıcı. bu arkadaşlarınızı sevenler onları bazı konularda uyarırsa hepimiz rahat ediciiz :) bu küçük uyarıdan sonra son haberlere geçelim: dün artık bana sinir bastı 780. defa önüme yemek diye yoğurtlu çok pişmiş makarna konunca, viyaklamaya başladım allak sizi inandırsın. zavallı enişteniz önce bi ne yapacağını şaşırdı ama yani, çelik gibi sinirleri varmış, zorla yedirdi makarnayı, bi de güzel susturdu ciyaklayan sesimi. eh bugün de yok oldu ortalıktan valla, neden acaba? :PP şimdi de oturdum sabah kahvaltısında ne yiyeceğimi düşünüyorum kara kara. hayır hiç de ööle hominigırtlak bi insan diilimdir normalde ama işte yasak olunca insan başka şey düşünemiyo ki.. bir whopper olsun, bir yarım ekmeğe döner olsun, bir baharatlı tavuk olsun, bir sosis, bir patates olsun, bunlar hoş şeyler... bi de bakıyorum hala bazılarınız sigarayı bırakmam konusunda ısrar ediyor. son uyarımdır, sigarayla arama gireni banlarım :P temiz hislerle seviyorum... böyleyken böyle. bööle yumuşak kaka kıvamındaki yemek önerilerinizi aliim ben, alternatif lazım, aynı menülerden süper sıkıldım, asıcam kendimi akşama kalmadan bu gidişle... ema"cutthroat"leth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar