Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik ameliyatı sux!

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

said:
-Mandrake-, 21 Mayıs 2004 20:31 tarihinde demiş ki:

ben küçükken olmuştum,o günlerden hatırladığım tek kesit pijamalarla hastanede oldğum ve en son doktor amcanın ağzıma o bayıltan gaz veren dalgayı takıp "birazdan bayılıcaksın hiçbişey hissetmiceksin" demesi benimde "hani bayılmadı-" cümlemi bitirmeden bayılmam :)

sonradan doktorlar anlatıyor narkozu aldıktan sonra şuurum yarı açık yarı kapalı ameliyathanedeki her şeye "bu ne? ne işe yarar?" diye sormuşum hepsini teker teker açılmaışlar :P ama hiçbirini hatırlamıyorum :([signature][hline]Raptor Skeleg
Öss'ye kafam girsin
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç, bende yaklaşık 14 sene önce brakmıştım bademciklerimi :D İlk gün bana zorla dondurma yedirmeye çalışıolardı da ben yememiştim.

Sonra acısını çıkardım ama. Eh be ne günlerdi.

Neyse geçmiş olsun, inşallah bademciksiz günlerin bademcikli günlerinden güzel olur. (peh be temenniye bak)[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm
*!hemen sağ sıvazı çağırır*

sağ sıvaz: ay canııım bağğğdemciklerini mi lamışlar canııım...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaaa emaleth 14 yaşında mı??? Yuh ya milletin apla demesinden, msjlarında takındıı büyüklerin küçüklere gösterdii sevgiden hep üniversiteli bi kız hatta iş güç sahibi biri zannetmiştim. Dur bakalım yeniyiz, daa neler görücez.. :)

Sigara konusunda da bişi demiorum çünkü bende bazen hiç içmem, bazen bi anda 10 tane içerim ayda da ortalama 20 tane fln içerim. Yane bu olay sana kalmış. Sonuçta o senin vücudun.. Ama yaşın başlamak için bile küçük, bikaç yıl daa beklesen ii olur..

Neys geçmiş olsun emalth ap.., (Apla demeye dilim varmıyor) emalethciim.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.Sorunlu(sorunsuz olanı var mı acaba) 20likleri çektirdikten sonra bende bi kaç gün yiyip içip konuşamamıştım, ağrıkesicilerden kafa onbindi. Bilirim ne pis bişey olduğunu bıyyy. Böyle köfte patates, ne biliyim dürüm kebap yiyip yiyip iyice şiştikten sonra üstüne bide keyif sigarası yakmak gibi eylemleri falan sakın düşünme baya zararlı oluyor bünyeye ;)

Tekrar geçmiş olsun, tez zamanda kendine gelesin
*!oooommmmmm*[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 22 Mayıs 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
14 yıla derin anlamlar sığdırmış bir kişidir kendisi, direk 7-8'den başladığıda söylenir (annesine sormak lazım). Abla olarak görmeyenin klavyesi kırılsın!

Kız kardeş olarak görürüm cnm nolcak.. 2side aynı sevgi çeşidi deil mi? :)

Bu arada emalethin fotosu fln var mı albümde ya da bi yerlerde? Merak ettim şimdi.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

bazı arkadaşlarınızın olmayan şeylere inanma potansiyeli oldukça şaşırtıcı. bu arkadaşlarınızı sevenler onları bazı konularda uyarırsa hepimiz rahat ediciiz :)
bu küçük uyarıdan sonra son haberlere geçelim:

dün artık bana sinir bastı 780. defa önüme yemek diye yoğurtlu çok pişmiş makarna konunca, viyaklamaya başladım allak sizi inandırsın. zavallı enişteniz önce bi ne yapacağını şaşırdı ama yani, çelik gibi sinirleri varmış, zorla yedirdi makarnayı, bi de güzel susturdu ciyaklayan sesimi. eh bugün de yok oldu ortalıktan valla, neden acaba?
:PP

şimdi de oturdum sabah kahvaltısında ne yiyeceğimi düşünüyorum kara kara. hayır hiç de ööle hominigırtlak bi insan diilimdir normalde ama işte yasak olunca insan başka şey düşünemiyo ki.. bir whopper olsun, bir yarım ekmeğe döner olsun, bir baharatlı tavuk olsun, bir sosis, bir patates olsun, bunlar hoş şeyler...

bi de bakıyorum hala bazılarınız sigarayı bırakmam konusunda ısrar ediyor. son uyarımdır, sigarayla arama gireni banlarım :P temiz hislerle seviyorum...

böyleyken böyle. bööle yumuşak kaka kıvamındaki yemek önerilerinizi aliim ben, alternatif lazım, aynı menülerden süper sıkıldım, asıcam kendimi akşama kalmadan bu gidişle...

ema"cutthroat"leth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...