Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 pazartesi sabahı 8:30 itibariyle 14 (evet 14, ne var? alalalaaa) senedir birlikte yaşamakta olduğum bademciklerimi metropolitan hastanesinde, ılık bir hastane odasında bıraktım. kaç gündür ema nerde diyenlerinize toplu cevap olsun diye bi açıklama yapiim dedim. bi yandan da iyi dileklerinizi topliim istedim, ihtiyacım var çünkü. salı günü taburcu olduğumdan beri evden çıkmadım. canım o kadar sıkıldı ki o kadar olur. yetmez, şurada görebileceğiniz gibi bilgisayarım beni delirtmeye çalışmaktan bir an bile geri durmadı, her iki satır internette seksem deyişimde popo üstü oturdum. boğazım her daim ağrıyor. eskiden emektar bademciklerimin durduğu yerde şimdi dikişler var ve doktor saolsun diktikten sonra öyle bir yere düğüm atmış ki, beni en gıdıklayan yerden ip dingildiyor maaşallah. 5 gündür sigara içmiyorum. 5 gündür yemek adı altında çeşitli bulamaçlar (sebze püresi, muhallebi, komposto, ılık süt, yoğurt, etc...) yiyorum, canım nasıl patates kızartması çekiyor anlatsam kelimeler yetmez. bu arada, günde dört defa acayip bi ağrı kesici dozum var, her dakika kafam iyi geziyorum desem yeridir. içtiğim antibiyotik şurupların tadı süper kötü, günde bin defa iğrenç iğrenç fısfıslar sıkıp, sessizce oturmam gerekiyor... imdak sevgili paticiklerim yani. bööle pozitif enerji mi yollıycaksınız, reiki mi yapıcaksınız, dua mı ediceksiniz, ne yapacaksanız bi yapın, aksi takdirde benim deli olduğumun resmidir. imdak! imdaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk... [Bu mesaj Emaleth tarafından 21 Mayıs 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmiş olsun .[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun. dikkat etmelisin yediklerine mikrop kaçabilir :( artı benim bi kuzenim bademciğini aldırdı 3 ayda 10 kilo almıştı boğaz genişliğindenmidir nedir?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmis olsun[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun. neden ameliyat gereği duyuldu? bi rahatsızlık falan mı verdi? şimdi benim başıma da gelmesin de :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun ben başladım reiki yapmaya geliyomu enerji oraya? :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ah canııım.. çok büyük geçmiş olsun. sorununu algılamaya çalıştım ama pek windowssal... Umarım halledebilen çıkacaktır.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aslansın kaplansın, kesseler bişi olmaz! desek yetmiyor sanırım? :-p geçmiş olsun, ben de 8-9 yaşındayken yediğim bişiyden kesmiştim boğazımı, bir hafta hastanede yattım öyle bulamaçlar yedim. yapacak birisi varsa yoğurtlu yaprak sarması bulamacı tavsiye ederim, tadı damağımda kalmış.. :) her işte bir hayır vardır misali şu olay sayesinde de sigarayı bırakırsan ne kara geçersin ama öyle böyle değil hani.. hatta dersin "iyi ki kestirdim de vesile oldu".. valla billa bak.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun. Az dayan, kaç gün kaldı şunun şurasında işte. Hem Dres doğru söylemiş, süper bir bahane haline getirebilirsin bunu bence de, 5 - 6 günü atlattıktan sonra sigara içmesen de olur. Sen sigarayı bırakmaya yoğunlaş, bak bakalım bir daha hissedecek misin o kaşıntıyı ağrıyı ;] Gencecik kızsın, çabuk toparlanır bünye nasıl olsa. =] [hline]Sam, 21 Mayıs 2004 13:19 tarihinde demiş ki: "iyi ki kestirdim de vesile oldu".. valla billa bak.. [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Mayıs 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ema'ya sigara bıraktırma kampanyası başlamıştır.Lütfen destekleyiniz. :)[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bu da gelir bu da geçer emacım. sıkma canını. ne kadar olsa benim apandisit ameliyatı tecrübelerimin yanına yaklaşamaz. yemek yedikten 4 saat sonra ameliyat oldum desem... ameliyattan çıktıktan bikaç saat sonra kazurat transferi yapmam gerekti desem.... yetmiyomuş gibi tuvalette baygınlık geçirdim desem. eh artık yeter devamını anlatmıyım hiç. şükret ulan! şükret mualla! geçmiş olsun.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 şüküüür diyerek başliim ben hemen, zeval gelmesin daha fazla :P sigarayı bırakmam söz konusu değil, ısrar etmeyiniz. daha önce 3 ay içmemişliğim var ama seviyorum ulan, aramıza girmeyin. bademlerin alınma sebebi son 10 yıldır senede birkaç defa problem çıkarıp beni 39 derece ateşle 2.80 uzatmaları. 10 senedir basemciğinin alınması lazım diyen doktora bi daha uğramıyodum ama en son bi buçuk ay içinde iki kere ateşli yatıp, 8 tane de iğne yemek zorunda kalınca artık daha fazla kaçamayacağımı anladım :/ doktor şaşırmış zaten benim bademlerin haline: iyice kemikleşip oralara tutunmuşlar, içlerinde baya bademcik sakini şeklinde ikamet eden mikroplar da taşıp gırtlak bölgeme doğru taarruza geçmişmiş. baya kazımış oraları ay ay ay... ehehehe, daha yapın reiki, iyi geliyo :))))) *!şımarır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 *!hnnnnnnnnnnnnn*[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Kendime süper imza buldum sayende Ema, sağolasın =] [hline]Sam, 21 Mayıs 2004 13:19 tarihinde demiş ki: "iyi ki kestirdim de vesile oldu".. valla billa bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 rofl! bu benim "erkekleri severim"den bile iyi olmuş. sam de bakar bakar ağlar artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 tavsiye ederim ara ara böyle self-degrading süper geliyor insana, bir nevi oruç yahut meditasyon gibi.. ha bu arada esas kalıbı kullanmadık bre! paticik komünitesi der ki: geçmiş olsun ulan! :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun.. ii bak kendine he mi?[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Çok geçmiler olsun da işin daha bir güzel yanı mevcut, work sucks diyip duracağına kafam sürekli iyi lay la lom diyip geziniyorsun daha ne :D *! Kafasına gelen ilk terlikten son anda kıvrak bir manevra ile kurtulmayı başarsa da 2 saniye sonra arkasından gelen ikinci güdümlü terlikten kurtulmayı başaramaz. Başını ovuştura ovuştura işinin başına döner*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun yaa bademcik ameliyatı kötüdür. Hiç bi şey yiyemiyosun. Abuk sabuk bi yemek listesi veriyolar onları yiyebiliyorsun falan. En kısa zamanda iyileşirsin umarım[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Amanin geçmiş olsun önemli olan sesin değişmemesi tabii:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bademcikle alakası ne sesin? ayrı bi konuya parmak bastın o ayrı..[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 nefr affetmemiş hemen imzaya koymuş. koptum lol. büyük geçmiş olsun emaya[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 eheh geçmiş olsun bende aldırmıştım biraz yan etkilerini çekeceksin ne yazıkki grip nezle gibi hastalıklara normale göre daha çabuk ve daha sık yakalanma gibi seviyorsan muhallebi ye :] benim ameliyat sonrası tükettiğim tek yiyecek oydu zaten bir tek onu yiyebiliyordum :/[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmis olsun cok sicak veya cok soguk dokunuyor mu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun ema aplaaaa! Sen iste sana acemi öğrenci usülü pattis püresi bilem yapayım! Çabucak iyileşesin Ema daha Rockistanbulda Müslüm baba dinlerken fişkileri çiçin yapıcaz di mi? *! Bi kucak dolusu çiçek ve yanında bir koli pozitif enerji yollar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar