Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scirocco / rx-8 / ?

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

Syn said:
hyundai accent motoru olan bir arabadan ne beklersin ki zaten =), 25k €'ya alacağın bmw 1.16 zaten otomatik şanzıman olmaz bi de bomboş olur herhalde =), en mantıklısı scirocco gibi geliyor.

1.16 nın manual i daha iyi su anda otomatik olana gore. motor makyajının butun nimetlerişnden yararlanıyor.

zaten turkiye de manual 1.16 satmıyor borusan. o yuzden 0 km 25k euroya 1.16 alıyorsan otomatik olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Quibble said:
Bazı arabalar tutku ister ve tavsiye edilemezler.(bknz. Alfa Romeo).

Eğer araçla birlikte gelcek derdi tasasına razıysan Rx-8, değilsen Scirocco.

Alfa Romeo'nun o devri bitti. Güncel 159 ve sonrasında üretilen otomobilleri gayet kusursuz. BMW'den transfer edilen yeni CEO'su Alfa'yı 2-3 gömlek yukarıya taşıdı.

doru söylürsun Marv, özellikle TS motordan sonra baya bi topladı kendini ama hala pahalı, servis ve parça derdi var =)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün birisi daha dedi devirli kullanırsan arabayı 70bin de biter motor normal kullanırsan 200bin diye.
o arabayı normal kullanmak ne demek onu anlamadım gerçi ama ne derece doğrudur bu bilemiyorum

bi de wankel motordan anlayan usta nasıl yetiştirmez mazda nasıl bir saçmalıktır bu...
Sosyal ağlarda paylaş

rx8 sahibi birinden aldığım bilgiye göre
100bin km garantisi varmış araçta ve çok problem çıkarmadan değişim yapıyormuş mazda gerekli durumlarda

şuanda direk japonyadan kendileri gelmişler distribütör olayı kalmamış. eğitimli ustalar varmış motordan anlayan ama tabi hala parça gelmesi vs biraz uzun sürebiliyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

scheriff, rx-8'i kafana koyduysan al yani, sonuçta tavsiye diye topic açmışın =). biz şimdi istediğimiz kadar rx-8'i karalayalım, sen kafana koymuşsan rx-8 almayı, karşıt argümanlarla gelceksin bu sefer, ona da gerek yok eheh. 10 kişiden 8i scirocco demiş ayrıca, almandan vazgeçme yahu =)
Sosyal ağlarda paylaş

kafama koymadım ya yok öle bir şey sadece yeni edindiğim bilgileri paylaştım:)
ewt görünce etkileniyorum doğrudur ah ben de olsa diyorum ama ayda bir servise gitmeyi sevmem bezerim dolmuşa binerim fln:D

gidip ikisinin de içine bi oturiim da sonra karar vercez bi şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

rx7 zamanında gerektiğinde motoru direkt olarak değişiriyodu bildiğim kadarıyla mazda. rx8de de bi layı vardır. ayrıca çok daha kaliteli malzemeler de üretiliyor artık, eskisi gibi aşınacağını sanmam, normal motorlardan aşınmaya müsatiliği daha fazla olmasına rağmen...
Sosyal ağlarda paylaş

6 vitesli metal tenteli 2.0 litre MX 5 68 400 liraya satılıyormuş ötv indirimiyle.

Ustalığına güvenen varsa RX 8 Servis Kitapçığı da buldum :D

http://www.onlinefreeebooks.net/go.php?url=http://thefrost.net/randomfiles/randomforumstuff/Manuals/2003_mazda_rx8.zip
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:
Scheriff 4 kişilik olma şartı var mı? Sonuçta Mazda RX 8 2+2 cinsinden bir araç.

Sportif üstü açık araç da bakabilirsin. S2000/MX5 (Metal tavanlı) gibi. Tabi 4 kişilik olma şartı yoksa.

4 kişilik olmalı ewt arka koltuk küçük de olsa:) ztn bütçe de s2000'e veya mx5'e elvermio. rx-8 tavanda

mazda bayiin dediğine göre şuanda rx-8 yokmuş kimsenin elinde bekliyolarmış gelmesini o yüzden içine oturamicam sciroccodan once..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...