adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 1 saat sonra oy kullanmaya gidicem sonracıma pastaneye uğrıycam kendime leziz mi leziz pogacalar alıcam hatta simit sıcaksa simitte alıcam(bazen akşamdan kalma simitleri koyuyolar uyuz oluyorum) ondan sonra eve gelcem bi çay koyucam kendime HIMYM izlemeye başlıycam bütün gün uyumıycam ve yarın sabah 9 da okula gidicem peki ya siz ne yapıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oy vermesek cezası var mı şu zıkkımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yok öyle bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sözde var 30-50 ytl mi ne ama mahkemeye falan verilmen gerekiyor onunda devlete masrafları 80-100 ytl tutuyor galba o yüzden ceza kesilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 aynen dediğimi yaptım şuan afiyet oluyorum :D tek muhtar adayı varmış bostancıda yener abicim SENİ MUHTAR GÖRMEK İSTER HER YÜREK YENER ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben verdim oyumu geldim ^^ kahvaltı ederken south park izleyip uyumayı planliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben vermiyorum oy moy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 peki o zaman bu saatte neden kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 küçücük şeylerle mutlu olmuşsunuz kandırmayın kendinizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 küçük şeylerle mutlu olmayı biliyoruz belki. zaten bu kahpe hayatta böyle olmak lazım değil mi? ah zalım dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar