_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kazımkarabekir said: fallout yani direk fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Buraya acaba gelir mi ? gelirse ne zaman gelir deli gibi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi filmin konusu çok ama çok kötü tamamen dini amaçlı yapılmış bir film offff şimdi buraya 2 sözcük yazarsam tüm hikaye afişe olcak ama cidden çok kötü bir film bende heycanla beklemiştim bu filmii epic fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ray stevenson var ama :/ film kotu olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi içerik : nothing sonu : diversity kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cok klişe. pocohontas vev monte cristo kontu karşımı. izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Post apo. olsun çamurdan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Masticore said: Post apo. olsun çamurdan olsun+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Atosfer = fallout 3 senaryo = bullshit senaryosu hariç tadından yenmedi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Atmosferi çok başarılı yansıtmışler gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mila Kunis baya iyi... oyuncuymuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 izlediniz mi lan filmi yoksa izlemeden mi çok kötü diosunuz gayet cillop gibi film olmuş atmosfer çok ii olmuş müzikler de, konu evet dini , ama aksiyonlar olsun vs gayet güzel olmuş benim hoşuma gitti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İzledik abi işte LAN party öncesi. Beğendik yani, atmosfer falan gayet başarılı, oyunculuk bence gayet yeterli, iyiydi, birkaç absürdlük vardı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bazı sahneler direk FO3'ten araktı yalnız. Ama süperdi o ayrı. :) propaganda olmasa daha da süper olurmuş ama güzelim filmi mahvetmişler o senaryoyla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Tamam , film teknik acidan(oyunculuklar, atmosfer, senaryo kurgusu) gayet iyiydi, fakat o dindar soylemi yutmama imkan yok. Ama dinsel propagandadan fazla rahatsiz olmayanlar filmi begeneceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Atmosfer ve oyunculuk fena olmasa da çok klişe bir konuydu. 7/10 versem de çok sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bugün gittim. güzeldi film.görüntüleri falan beğendim baya bi de beni şuan sahip olduklarıyla mutlu olmayan insanların o patlamadan sonra düştükleri durum çok etkiledi. denzel'in eskiden insanalr bunları çöpe atarlardı demesi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dindar söylemden önce yutulmayacak çok şey vardı, o ayrı. incil deme başka bişe de. zaten adamın olayı hristiyanlığı hatırlatmak değil, yaşadıkları çağda yanlış giden bişeler olduğunu göstermek. he işi dine, incile bağlayıp kısa yolu seçmişler. ayrıca film mad max 2-3'ten öte bir ortam sunamamış durumda. çok soru, hiç cevap yok şeklinde izle, unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çekimleri güzel işte idare eder fazla bişi sunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 demin izledim fena değil ama fo'dan feci araklamalar var. ama başka türlü de post-apo dünya olmaz tabii. bi de hardcore liseli fo3 fanı veletler tüm film boyunca bıcı bıcı fo muhabbeti etmeseydi daha gözel olcaktı. trap karı abi eli acaba kesiyo mu onu 2. kez yakalayınca, gerçi kıza kaç maç diyo ana şevkatiyle ama böyle trap karılar yollarda kalmasın, gören öldürsün eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 filmi izlemedim vaktim olmadı yakın zamanda izlicem.yalnız dikkatimi çekti ortalamanın üstüne çıkamayacak olan "invention of lying" isimli film sırf dnle dalga geçiyor die "ehuhehe süper film hele gökteki adam ehuhe" gibi tepkiler almadı mı burda.bende filmlerde din propagandasını sevmem ama filmleri değerlendirirken ele alacağımız tek kriter de bu olmamalı.ayrıca: Masticore said: Post apo. olsun çamurdan olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ilk sahne.. eleman kedi avlıyor.. baba kafayı buldunuz siz? hiç mi kitap okumazsınız? avatar'ı ondan sevmiştim.. j.cameron bilimadamları ile çalışır paso. "bu böle olması için nasıl olmalı? peki bu olur mu?" adam detaya kafa patlatan biri.. her neyse, olurda siz postapo film çekecekseniz filme köpek sürüsü koyun, kedi ve mini mini süs köpekleri bu arkadaşları ilk sene içinde tüketecekleri için etrafta fazlaca kedi, tavuk, kaniş ve benzeri canlı görmeyi beklemeyin.. filmin kalanı da tırt zaten.. ortamlara bakıp "HEY BURASI TAM FALLOUT GİBİ OLM!! HEYYOOOO!" derken River City'e gidiyoruz ve film bitiyor.. mutant geyiğini sokmamaları iyi olmuş gerçi.. hmm filmin tek iyi yanı buydu hatta.. (yarattığı görsel FO atmosferi dışında tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Osuran_boğa said: filmi izlemedim vaktim olmadı yakın zamanda izlicem.yalnız dikkatimi çekti ortalamanın üstüne çıkamayacak olan "invention of lying" isimli film sırf dnle dalga geçiyor die "ehuhehe süper film hele gökteki adam ehuhe" gibi tepkiler almadı mı burda.bende filmlerde din propagandasını sevmem ama filmleri değerlendirirken ele alacağımız tek kriter de bu olmamalı.ayrıca: Masticore said: Post apo. olsun çamurdan olsun (tu) Bak bu da değişir bence o film gayet ortalamanın üstündeydi. Dinle ilgili hiç gönderme olmasa da adamın mizah anlayışına bayılıyorum ve çok harika sahneler vardı bence. Hoş ben bu filmi de çok beğendim ama aldığım zevki direk yarıya indirdi din propagandası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 filmden simdi geldim. ilk olarak sunu soyliyeyim: internette biraz yorumlari okuduktan sonra cok saglam hristiyan propagandasi bekliyodu ama bekledigim kadar baymadi beni propaganda kisimlari. mesela the mist filmindeki misyoner kadina dolu salonun ortasinda kufur etmistim. o filmden sonra toleransim artti sanirim. filmin kendisine gelirsek, uzun uzadiya birsey yazmaya degmeyecek bir film. post apo atmosferini guzel vermis ama onun disinda filmde bir bok yok. sonunda twist yapicaz diye bokunu cikarmislar. post-apo hastasiyimdir ona ragmen ciktigimda kafamda filme dair birkac guzel post-apo sahne disinda hic bir sey kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 The Mist'teki kadın kahraman değildi ama ya hatta direk deli diyodu esas kahramanlar. Ben propaganda olarak algılamamıştım onu pek :) Ayrıca tamamen haklısın da post-apo dünyay güzel yapmışlar bence görsel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar