Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Book of Eli (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

dindar söylemden önce yutulmayacak çok şey vardı, o ayrı. incil deme başka bişe de. zaten adamın olayı hristiyanlığı hatırlatmak değil, yaşadıkları çağda yanlış giden bişeler olduğunu göstermek.

he işi dine, incile bağlayıp kısa yolu seçmişler. ayrıca film mad max 2-3'ten öte bir ortam sunamamış durumda. çok soru, hiç cevap yok şeklinde izle, unut.

Sosyal ağlarda paylaş

demin izledim fena değil ama fo'dan feci araklamalar var. ama başka türlü de post-apo dünya olmaz tabii. bi de hardcore liseli fo3 fanı veletler tüm film boyunca bıcı bıcı fo muhabbeti etmeseydi daha gözel olcaktı.

trap karı

abi eli acaba kesiyo mu onu 2. kez yakalayınca, gerçi kıza kaç maç diyo ana şevkatiyle ama böyle trap karılar yollarda kalmasın, gören öldürsün eykey

Sosyal ağlarda paylaş

filmi izlemedim vaktim olmadı yakın zamanda izlicem.yalnız dikkatimi çekti ortalamanın üstüne çıkamayacak olan "invention of lying" isimli film sırf dnle dalga geçiyor die "ehuhehe süper film hele gökteki adam ehuhe" gibi tepkiler almadı mı burda.bende filmlerde din propagandasını sevmem ama filmleri değerlendirirken ele alacağımız tek kriter de bu olmamalı.ayrıca:
Masticore said:

Post apo. olsun çamurdan olsun

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sahne..

eleman kedi avlıyor..

baba kafayı buldunuz siz? hiç mi kitap okumazsınız? avatar'ı ondan sevmiştim.. j.cameron bilimadamları ile çalışır paso. "bu böle olması için nasıl olmalı? peki bu olur mu?" adam detaya kafa patlatan biri..

her neyse, olurda siz postapo film çekecekseniz filme köpek sürüsü koyun, kedi ve mini mini süs köpekleri bu arkadaşları ilk sene içinde tüketecekleri için etrafta fazlaca kedi, tavuk, kaniş ve benzeri canlı görmeyi beklemeyin..

filmin kalanı da tırt zaten.. ortamlara bakıp "HEY BURASI TAM FALLOUT GİBİ OLM!! HEYYOOOO!" derken River City'e gidiyoruz ve film bitiyor..

mutant geyiğini sokmamaları iyi olmuş gerçi.. hmm filmin tek iyi yanı buydu hatta.. (yarattığı görsel FO atmosferi dışında tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

filmi izlemedim vaktim olmadı yakın zamanda izlicem.yalnız dikkatimi çekti ortalamanın üstüne çıkamayacak olan "invention of lying" isimli film sırf dnle dalga geçiyor die "ehuhehe süper film hele gökteki adam ehuhe" gibi tepkiler almadı mı burda.bende filmlerde din propagandasını sevmem ama filmleri değerlendirirken ele alacağımız tek kriter de bu olmamalı.ayrıca:
Masticore said:

Post apo. olsun çamurdan olsun

(tu)

Bak bu da değişir bence o film gayet ortalamanın üstündeydi. Dinle ilgili hiç gönderme olmasa da adamın mizah anlayışına bayılıyorum ve çok harika sahneler vardı bence. Hoş ben bu filmi de çok beğendim ama aldığım zevki direk yarıya indirdi din propagandası
Sosyal ağlarda paylaş

filmden simdi geldim. ilk olarak sunu soyliyeyim: internette biraz yorumlari okuduktan sonra cok saglam hristiyan propagandasi bekliyodu ama bekledigim kadar baymadi beni propaganda kisimlari. mesela the mist filmindeki misyoner kadina dolu salonun ortasinda kufur etmistim. o filmden sonra toleransim artti sanirim.

filmin kendisine gelirsek, uzun uzadiya birsey yazmaya degmeyecek bir film. post apo atmosferini guzel vermis ama onun disinda filmde bir bok yok. sonunda twist yapicaz diye bokunu cikarmislar. post-apo hastasiyimdir ona ragmen ciktigimda kafamda filme dair birkac guzel post-apo sahne disinda hic bir sey kalmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...