mardox Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bir arkadaşın tavisyesiyle duydum adını. PS3'ün nerdeyse bütün özelliklerini kullanıyor fln dedi gazladı. internete baktım 9/10 civarı almış. bu serinin Tools of Destruction'ını önerir misiniz? galiba yanında bi karakter daha var, bu 2 kişi aynı anda oynayabiliyor mu demek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 store da var ama risk almadım.güzelse satın alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bi denicem bakalım, fikir edincek kadar oynayınca yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 eğlenceli bir platform oyunu güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ratchet&Clank candır da, Ps3'ün bütün özelliklerini biraz yavaş kullansın ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 xboxin oyunu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ilk izlenimlere göre bayağı keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar