progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Max adlı yaramaz bir çocuk ceza olarak yatağına gönderilir ve kendine içinde vahşi yaratıkların yaşadığı ve kendisini kralları olarak gördükleri bir dünya yaratır. Aynı adlı çocuk öyküsünden uyarlama film. Wild Thing'leri seslendirenler arasında James Gandolfini ve Forest Whittaker da var. Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 annesi salonda yiğişiyor diyemi yataa yollamışlar. trailer dan ben onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çocuk dotaya mı düşmüş hep garip yaratıklar. Ayımtrak hayvan çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ya yaratıklar trailerda çok dünyayı kurtaran adam tadında duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ehehe ilk izlediğimde benimde aklıma o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sanki film 3-8 yaş aralığına hitap eden cinsden gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 canavarlar şaka haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Belirli bir kalite var ama orjinal öyküye fazla sadık olması nedeniyle olmamış. O seslendirmelere, süper tiplere rağmen sonunu zor getirdim. Eğer çocuk filmiyse o zaman işler değişir, 10 veya ne bileyim 13 yaşındayken izlesem çok sevebilirmişim. Ama böyle benim gibi 20 yaş üstü olup da trailerı izleyip "oha süper fantastik film" diye beklentiye kapılan varsa kendini hüsrana hazırlasın. James Gandolfini cuk oturmuş yalnız, düşünsem aklıma gelmezdi, helal olsun. Başroldeki velet tip, ses ve de yetenek olarak Ellen Page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UEqqL2X8SgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi çocuk filmi zaten, kitabı da çocuk kitabından uyarlama sonuçta pofuduk hayvanlar birbirlerini fırlatıyolar sağa sola, tüylerini sürtüyolar birbirlerine, şirin de boynuzcukları var. armut gibiler aşık oldum tiplere huahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bridge to terabithia havasi sezdim, istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 my pants yazmamis kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 alice in wonderland ( disney versiyonu ) da çocuk filmiydi. artık o kafada şeyler pek yapılmıo ama nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sinemalara geldimi bu yahu?Geldiysede görmedim :/ tavsiye edermisiniz izleyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çok uzun zamandır her şeyiyle beğendiğim tek film oldu. muazzam bence tek kelimeyle. bi de çok ağladım bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar