behran Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 photographer said: Evet 15 gb i gecince ilk defa dustu 512 kb'a :( benmde düştü leş gibi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Huntard said: nası sana sınır yok? o genel kural degil mi 50 mb kotası? tüm sınırsızlara uygulanmıyo mu yok. benim arkadaşta sonuna kadar indiriyo. eski üyelere öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Peki bu eski üyelerden kasıt ne kadar eski? bende o olay çıkmadan 8-9 ay öncesinde üye olmuştum. Banada geçerli mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ara sor işte:D benim arkadaş sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gençler bu arada ttnet cortladı geçmiş olsun. adsl ve ppl linkleri hiç yanmıyor artık. yarın adam gelip bakıca tabi gelirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 8 den 1 e geçince ek para almıyolar dimi? tarife değişti muhabbetine. kararsızım çok ya. önümüzdeki ayda gene düşer hız herhalde bi kere düştükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 öh max DL hızım 45kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gecilebilecek bi baglantı turu onerırmsnz ya ayda 50 lira verip boyle ezıyet mi cekicem lan serefsizlik degilde ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hiziniz 512 ye dusmus hicbir sorun yok diyorlar ya sabır... bu 2 senelik anlasmadan kurtulmanın yolu yok mu ya :S degistirmek icin tarife bakıyorum yok bulamadm adam akıllı bısey. demekkı ayın 25 ınden sonra yardırmaya baslıcaz bı cozum yolu yoksa. beklede ay bası gelsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Huntard said: nası sana sınır yok? o genel kural degil mi 50 mb kotası? tüm sınırsızlara uygulanmıyo mu15 nisan mı 15 mayıs mı ne öncesi üye olanlara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ttnet 8mbite kadarla sürünüyorum, 150 - 200 kb arası download yapıyorum. Biliyorum 8mbite kadar ama genelde 600 den aşağı inmezdi hızım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 benim internet bi garip ya. Torrentten falan 800le çekiyorum ama internette en fazla 100-200 le dolaşabiliyorum. Neyse buna da şükür, nazar değmesin maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yurtdışına attığım mailler gitmiyor. İnternet sürünüyor yine kanser olduk. Saol ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 CthuLhu said: Huntard said: nası sana sınır yok? o genel kural degil mi 50 mb kotası? tüm sınırsızlara uygulanmıyo mu15 nisan mı 15 mayıs mı ne öncesi üye olanlara yok ooo gral ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yalnız bahsettiğimiz şey quiknet'te ttnet'te değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Cpp said: Ttnet 8mbite kadarla sürünüyorum, 150 - 200 kb arası download yapıyorum. Biliyorum 8mbite kadar ama genelde 600 den aşağı inmezdi hızım :P Dün gece çalışma oldu heralde netim koptu, geçen sefer çalışma olmuştu düzelmişti bikaç saate. Yine kalktığımda düzelmişti ama çok yavaş. Yani 2-3 mbit falan şu anda hızım. Çalışmayı da adam gibi beceremiyorlar. Ne pis bi kurumdur bu telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 150-200kb geliyorsa saniyede cok iyi. benimki 40kb. nefret ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Senin hızını düşürmüşler, onun hatta sorun, ben hala 800, tahtaya vurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 CthuLhu said: yalnız bahsettiğimiz şey quiknet'te ttnet'te değil OOH CAYIR CAYIR 10mbit 100ms @wow oohh. :D tahtaya vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 benim uydunet uçtu :( 4.günde nazar değdi 0.68Mbps lerde sürünüyo sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yurtiçi bağlantılarım çok iyi hatta cod4 de lagsız vs oynuyorum ama yurtdışı bağlantılarım paso gidip geliyor bir hata yada sorun mu var bu ttnet te? bilen var mı? kadıköy/istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benimde çok kötü berbat hatta kaç zamandır böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şu anda deliriyorum donanımhaber'e bakmaya korkuyorum böyle abuk subuk birşey yazacak diye arasam 100 saat müzik dinlerim gibi geliyor olmasa daha iyi gibi maillerime bakacam diye 10 saattir acılar çekiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ttnetten aradılar :) bir ay sonra devletimiz 60 TL yapıcakmış interneti. Ama ttnetin bana çok özel bir teklifi varmış. 2 yıl beni bağlayıp 27TL ödeyecekmişim. Küfür edicektim az daha ve evet internet sitelerinde bu kampanya yer almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 superonline fiberde çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar