ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bu satırda ttnet'e söyleyebileceğim en ağır şey hayal edin. 500ms var wow'da. Speedtest.net'te 600ms var. (istanbul'dan bi server ile yaptıgım testte bunu verdi) Aradım 444 0 375 meşgul çalıyor. 0 216 koydum başına IVR'ına bağlandı. (212'deyim) 234532534 adet kampanya dinledim. sonunda Teknik servis için olan 5 tuşunu duydum. 5'e bastım. alan koduyla telefon no mu girmemi istedi. Girdim. Bi tane agent açtı. Benden ismim ile hizmet aldığım telefon numarasını veya hizmet no mu sordu? Mal ttnet IVR'a tuşladığım telefon numarasını agent'ın ekranına gösteremiyor. Sonra sorunumu belirttim. Ping var, wow'da ms var yardım et dedim. Biz oyunlarla ilgilenmiyoruz. Speedtest.net'i de bilmeyiz. İnternetinizde problem yok size yardımcı olamayacağız dedi ya. bold'la yazdığım yer de ayrı komedi. Tahmin ediyorum o agent'ın önünde herhangi bişey yok Netaş telefon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ttnete adslim yavaş yardım eden diyebilmek gibi bir lüksümüz yok bu ülke vatandaşları olarak. Hala anlamadınız mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Daha IVR'ları kaldırmıyor yükü. bunlar internet falan veremez. 444'lü numara meşgul çalar mı lan? sen ülkenin telekomusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 arkadaşlar, türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları var bundan haberiniz vardır herhalde. vdsl için falan... biraz sabredin. seneye düzelmesi gerekiyor herşeyin normal şartlarda. şuan bence bu yavaşlıklar falan normal. asıl seneye de aynı durum olursa hep beraber küfür edilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gelip şurda yırtmayın kendinizi adamı hasta etmeyin ulenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ne altyapı calısması ne alaka? Hani bunun duyurusu hani bunun haberi hani bunun ön bildirimi? bırrrrrraaaakh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ne duyurusu? birader bu devlet neyi duyurmuş adam gibi bu halka? anca böle ağızdan ağıza kaynaklarla anlaşılır bu tarz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 escape said: arkadaşlar, türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları var bundan haberiniz vardır herhalde. vdsl için falan... biraz sabredin. seneye düzelmesi gerekiyor herşeyin normal şartlarda. şuan bence bu yavaşlıklar falan normal. asıl seneye de aynı durum olursa hep beraber küfür edilir o zaman. kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bir üstteki mesajda yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya en uyuz olduğum nokta şu telefonun başına bırak internetten, bilgisayardan anlamayı; kurduğumuz cümleleri algılayamayn insanlar koyuyorlar. Orda internet operatörlüğü yapıyosun ama internetle ilgili hiç bi terim bilmiyorsun. E biz sana derdimizi nası anlatıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 pata küte girişcen bölelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 escape said: arkadaşlar, türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları var bundan haberiniz vardır herhalde. vdsl için falan... biraz sabredin. seneye düzelmesi gerekiyor herşeyin normal şartlarda. şuan bence bu yavaşlıklar falan normal. asıl seneye de aynı durum olursa hep beraber küfür edilir o zaman. vdsl geliyor diye yavaş bağlantıyı kabul mü etmemiz gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 iş yerinden para almak içnde 1 ay boyunca çalışıp yorulman ve sabretmen gerekiyo ona bakarsan. yani iyi bişi karşılığında sabır diyelim biz ona. hayatın her alanında var. sabır sabır. huzur islamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 para veriyorum. hizmet alamıyorum. TTnet vdsl yapıp 234234234 para kazanacak diye sineye mi çekicez bu problemleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bahsettiğimiz internet servisi TTNET. yani mevzu TTNET olunca söylediklerin pek önemli olmuyor biliyorsun. her defasında daha iyisini yapıcaz diyorlar ve o daha iyisini yapana kadar eziyeti biz çekiyoruz. yani adamlar "daha iyisini" yaparken bize "daha kötüsünü" yaşatıyorlar. böle dengesiz bir kurum işte. yapıcak bişi yok. keşke amerikadan falan hat çekebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kaç milyon dolardır ki tek bir yurtdışı çıkışı? Piyango falan çıksa kendime bi fiberoptik döşetsem, kalan parayı da bankaya yatırsam faizi de bakım masraflarını karşılasa ne güzel olur.. :D Adamlar minimum hizmetle maksimum para kazanıyorlar. Ettikleri o karla 100 tane daha yurtdışı çıkışı döşerlerdi ama yok, para harcamadan para kazanmak tatlı. Tekel olduktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 escape said: iş yerinden para almak içnde 1 ay boyunca çalışıp yorulman ve sabretmen gerekiyo ona bakarsan.ahaha amma saçma sapan bir görüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ya altyapı calısması yapan kurum acıklar altyapı calısması yapılıyor diye bunu yapmamak sadece kendi zararlarına olur. altyapı calısması yapılıyordıye duyursa mıllet delırmeyıbırakıp bekler belkı sabırla ama hicbirsey soylemeden bunu yapıyorsa o kufurlerın hepsınıde hakeder. Agızdan agıza kulaktan kulaga gelen şeylerede inanmamak lazım pek ben sanmıyorum altyapı calısması oldugunu klasik ttnet krizleri bunlar daha da çooook yaşıyacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bişeyler oluyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hiç bişeyin döndüğü yok bence. beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 eskişehirde gitti. 4440375 paso meşgul zaten şimdi geldi. 8mbit internet 512 çekiyo......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ankara ölü şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Türkiye genelinde bir sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 internetim çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 şu an internetin annanesine selam çakılmış durumda.. /İzmir lanet olsun onca kişinin bedduasını alır da umarım batar iflas eder bu rezalet şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar