Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

bu satırda ttnet'e söyleyebileceğim en ağır şey hayal edin.

500ms var wow'da. Speedtest.net'te 600ms var. (istanbul'dan bi server ile yaptıgım testte bunu verdi)

Aradım 444 0 375 meşgul çalıyor. 0 216 koydum başına IVR'ına bağlandı. (212'deyim)

234532534 adet kampanya dinledim. sonunda Teknik servis için olan 5 tuşunu duydum.

5'e bastım. alan koduyla telefon no mu girmemi istedi. Girdim.

Bi tane agent açtı. Benden ismim ile hizmet aldığım telefon numarasını veya hizmet no mu sordu?

Mal ttnet IVR'a tuşladığım telefon numarasını agent'ın ekranına gösteremiyor.

Sonra sorunumu belirttim. Ping var, wow'da ms var yardım et dedim.

Biz oyunlarla ilgilenmiyoruz. Speedtest.net'i de bilmeyiz. İnternetinizde problem yok size yardımcı olamayacağız dedi ya.

bold'la yazdığım yer de ayrı komedi. Tahmin ediyorum o agent'ın önünde herhangi bişey yok Netaş telefon var.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar,
türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları var bundan haberiniz vardır herhalde. vdsl için falan...
biraz sabredin. seneye düzelmesi gerekiyor herşeyin normal şartlarda. şuan bence bu yavaşlıklar falan normal. asıl seneye de aynı durum olursa hep beraber küfür edilir o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

arkadaşlar,
türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları var bundan haberiniz vardır herhalde. vdsl için falan...
biraz sabredin. seneye düzelmesi gerekiyor herşeyin normal şartlarda. şuan bence bu yavaşlıklar falan normal. asıl seneye de aynı durum olursa hep beraber küfür edilir o zaman.

kaynak?
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

arkadaşlar,

vdsl geliyor diye yavaş bağlantıyı kabul mü etmemiz gerekiyo?
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğimiz internet servisi TTNET.
yani mevzu TTNET olunca söylediklerin pek önemli olmuyor biliyorsun.

her defasında daha iyisini yapıcaz diyorlar ve o daha iyisini yapana kadar eziyeti biz çekiyoruz. yani adamlar "daha iyisini" yaparken bize "daha kötüsünü" yaşatıyorlar.

böle dengesiz bir kurum işte. yapıcak bişi yok. keşke amerikadan falan hat çekebilsek.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç milyon dolardır ki tek bir yurtdışı çıkışı? Piyango falan çıksa kendime bi fiberoptik döşetsem, kalan parayı da bankaya yatırsam faizi de bakım masraflarını karşılasa ne güzel olur.. :D

Adamlar minimum hizmetle maksimum para kazanıyorlar. Ettikleri o karla 100 tane daha yurtdışı çıkışı döşerlerdi ama yok, para harcamadan para kazanmak tatlı. Tekel olduktan sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

ya altyapı calısması yapan kurum acıklar altyapı calısması yapılıyor diye bunu yapmamak sadece kendi zararlarına olur. altyapı calısması yapılıyordıye duyursa mıllet delırmeyıbırakıp bekler belkı sabırla ama hicbirsey soylemeden bunu yapıyorsa o kufurlerın hepsınıde hakeder.

Agızdan agıza kulaktan kulaga gelen şeylerede inanmamak lazım pek ben sanmıyorum altyapı calısması oldugunu klasik ttnet krizleri bunlar daha da çooook yaşıyacagız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...