screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben son 2 haftadır wow da 500 ms in altini gormedim ki ortalama 800+ms goruyorum genel olarak internette de bi yavaslama war kablonettendir duzelir heralde diyorum ama adamları da aradım "baglantı degerleriniz gayet iyi" falan diyo.. bilemedim bi de format atıp bakmak lazım alete galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi benim ttnet 8 mbit netten video izleyemiyorum 1 tane pc yokki hepsi pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çook kötü su an yurtdısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 choq YaVash nEth yA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Hala duzelmedı Groovesharktan muzık bıle dınleyemıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sitelere gırmıyor sen muzık bıle dınleyemıyorum dıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ggggggggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mülteci said: sitelere gırmıyor sen muzık bıle dınleyemıyorum dıyorsun Demekki ben giriyorum ama başka sıkıntılar var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oyunlarda yurtdışı pingleri min 200 lerde ataköy de quiknet kullancısı var mı pingler kendisinde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 allah belani versin ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bugun gercekten rezıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ttnetin yurtdışı çıkışlarına kafam dahil 1.70 olan kısa boyumla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu kadar adilik olamaz yaa sorun nedır dıye arıyosun musterı hızmetlerıne baglanman ıcın 15dk sıra beklemen lazım.Soruyosun nedır bu olay nıye boyle 2 haftadır ee efendım hemen hata bıldırımınde bulunuyum kontrol etsınler boyle bi iş olmaz ya aramasan omur boyu devam..faturayı da 2 hafta erteleyın dıyınce eee oyle olmaz zaten agzıma gelıyo gelıyo yuvarlıyorum bıgun saglam gıdıcem bırıne ya bakalım hangı talıhlı kısı olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yurtdışı çıkışları felç yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hala bok dimi sizdede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 youtube çok aptallaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Evet Youtube'da video diye bi şey kalmamış, sadece dönen bi işaret var ekranın ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 onu bize izlettirip milletin beynini yıkamaya bulandırmaya calışıyolar. İŞTE EMPERYALİZM BÖLE BİŞİ LANET OLSUN HEPSİNE'!'!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yine sürünüyo ya lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yeter yaaaaaaaaaaa 2 hafta oldu huzur yok sokacam yapacakları hızmetlere lanet olsun kımler sorumlusuysa topunun ben emi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 olmasına rağmen şuan netten verim alamıyorum peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sanırım kabloneti arayıp tüm herkese küfredicem, artık paticik bile açılamaz hale gelmişken ben neyleyim, acaba mesajı gönder'e bastığımda gidecek mi bu mesaj.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi akşam oldu mu kabloları çekip de eve gidiyor herifler, iki haftadır akşamları berbatötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adslde patladı bugün. 200 civarında tüm heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar