Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yurtdışı gg sanırım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Pyro said: Mortis said: İstanbul/Göztepedeyim netim 10 dakkada bir kopuo. kafayı yiecem . japonyada saniyede 2.5 mb la çektiğim netten sonra şu an burda kafayı yiorum, keyfim kaçtı. Böle internet olmaz olsun ben de mi sorun var yoksa ttnet mi sıçtı şu selden nedir? Aynı sorun var bende de, başkalarında da vardır muhtemelen. aynen bendede bole istanbul/feneryolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 istanbul/göztepe bende de bok gibi şu an of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=624663#tick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 CUNKU 3 GUNDE BIR ROUTING DEGISTIRIYORLAR! Bildigin yol uzatiyorlar kafalarina estikce ve o uzattiklari yollardan birindeki kodumun bir router'inda/fiberinde/biseyinde bir bok var. Bildiginiz delirmis durumdayim. Degisikligi yapan kisinin/birimin telefonunu bulsam arayip ana avrat sovucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 neden degistiriyolar ki router midir ne boktur onlari sabit seyleri yok mu bu hiyarlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ses said: dakika itibari ile izmirdeki peoblem devam ediyor 56K kıvamında 1mb ,kralsın ttnet. bende 56k kıvamında 8mb var delirdim 800kb ile dosya çekerken bu gün 8 kb göremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 wowda 3k ms. nette de 5-6 sn bi gecikme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 şu an öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yurt dışı gg telekom dnsi yazdık 1.5 oynuyoruz netten 30msle gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 El fatiha or gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 8 mbit internet, max 100 falan görüyorum downloadda. Sinirlerine hakim bir insan arasa da ne dediklerini yazsa ya şuraya, gülsek hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kimse aramasın TTNET 'i boşuna. Ben biliyorum sizin probleminiz modemde . Modeminizin ışığı yanıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aa modemin fişi takılı değilmiş :( o değilde adama download speed'im düşük diyorsun teldeki adam modemin ışığı yanıyormu diyor. Bambaşka dünyalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bodrack said: El fatiha or gg Yok GO. GameOver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bulls Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 FUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 said: TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem RE5 in etkisi sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 İletişim, eğitim, ulaşım, sağlık sistemi. Hangisi iyi bizde ? 3. dünya ülkesi olmanın kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Catscratch said: İletişim, eğitim, ulaşım, sağlık sistemi. Hangisi iyi bizde ? 3. dünya ülkesi olmanın kanıtı. Ulaşım iyi ya , yolcudan çok yolcu otobüsü var maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ölmüş net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 gggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Al işte, şu an cillop gibi. 88ms WoW. Ne değişti ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 janis said: Kimse aramasın TTNET 'i boşuna. Ben biliyorum sizin probleminiz modemde . Modeminizin ışığı yanıyormu ? ahahaha of çok güldüm ya bu arada şu an gg 3-5k ping war uskoda. exe yata yata bi hal olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar