ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 feci sıçtı internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gerçekten ama interneti googledan ibaret sanan insanlar var.. tanıyorum bazılarını,bazılarını gözlerimle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 HADİ YA? OHA CİDDİ MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kabloları cthulhu yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Beyler hepimizin sinirleri internet yüzünden bozuk lütfen sakin olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 GİTTİ T9 SHOULDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 "off ak" spamfest time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Alis said: Traceroute paticik Sorunun sadece yurt dışı değil yurt içinde olduğunu'da görebiliyoruz. Şehir çıkış noktalarında sorunlar var. Istanbul çıkış noktası gayrettepe. Dıkkatınızı çekerseniz makine bile ttnet için gay diyebiliyor.. Resimde olduğu gibi O gayrettepenin allah cezasını versin uo oynadığım zamandan beridir arıza çıkartır orası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 open dnsle giriyorum şu an çoğu türk sitesine de mesela ntvspora girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 NingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfuckerNingensuckerningenfucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Pati de çöküyor ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne sıçışlar gördüm böyle sıçış görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 deviantart nasıl açılıyor, türkiyede falan hostları mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sen de sıç diye diye forumun ağzına sıçtın be zaugnacım. bir tw olarak terbiye lütfen biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 wowhead e nası giriyo ya şaka gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yalnız google'ın açılmaması... ben adamların tr'de hostingleri vardır sanıyordum vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 açılıyor google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ulan ne tozmuş be. Sil sil bitmiyor bu routerlar. İnsan bi bakım yapıyoruz yazısı koyar ttnet sitesine. Gerçi insan olmadıkları için bağlamıyor herhalde onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 açılıyor google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne kadar sürcekmiş bakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Dwinz said: açılıyor google dns lerimle oynamadım; google ı açamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ZaugnaKhaldun said: yalnız google'ın açılmaması... ben adamların tr'de hostingleri vardır sanıyordum vay anasını Senin internetinde bir yetersizlik var, hepimizde açılıyor Google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bendede otomatik dnsler. ilginç hakatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 KANKA HAYATIMDA YETERSİZLİK YOK EN AZINDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar