SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 telekom yurtdışını komple kapatık yasaklı siteler sorununu çözdü bence ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 of ya hayır vezax öldü tam lootu dağıtıyorum idol için rolleyin dedim ki ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yok abi yok yurt dışı sitelerinden hiçbirine şu an girilmiyo bütün Türkiye'de aynı problem var telekomda çalışan bi mühendis arkadaşa sormuştum neler oluyo haberin var mı diye dün bana ttnet toptan sunucusunu değiştiriyo yanlış bilgi almadıysam dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Treewalk da çalışmıyor, xhamster ı falan engellemiş gösteriyor telekom şerefsizi. Hem açamıyor hem engelliyor, ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 dns otomatik algılada msn açıldı bilginize ama yurt dışı iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 wow geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lagg host bişi mi açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Gtalklarınıza sarılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Skype mis gibi çalışıyor ne gerek var gtalk gibi gereksiz bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 o değilde resmen dünyanın sonu gelmiş ve dünya çapında olup bitenleri buraya yazıyomuşum gibi bir his sardı içimi birden sanki "ahanda evin yanına meteor düştü hala düşmeye devam ediyo napcam bilmiyorum" gibi oldu beah... gerçek bir hayatsızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 WoW geldide 760ms MSN hala yok bende www.microsoft.com www.yahoo.com www.dslreports.com www.opendns.com hiçbiri açılmıo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 3g sabotajı telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Laaaayn! Telekom hadı be daha Fallen Earth oynucam lan biraz daha hadi uykum gelmeden kendine gel olummm!! Hşşt hadi bakim toparlan allah cezanı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Eulogy said: Skype mis gibi çalışıyor ne gerek var gtalk gibi gereksiz bişeye Skype açılmıyor bende, Gtalk bana mısın bile demedi, sanki internetsiz bile bağlanacak. Gözünü sevdiğimin Google'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Traceroute paticik Sorunun sadece yurt dışı değil yurt içinde olduğunu'da görebiliyoruz. Şehir çıkış noktalarında sorunlar var. Istanbul çıkış noktası gayrettepe. Dıkkatınızı çekerseniz makine bile ttnet için gay diyebiliyor.. Resimde olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 net gitti topic patladı yannız ::o msnsiz netsiz bi gece bile yapamıyonuz mu lam, yatın kitap okuyun tv ye bakın ne bağımlı olmuşsunuz !1! lfg hc :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Aradım. Hattaki adam, dabulyu dabulyu dabulyu nokta gugıl nokta kom'u deneyin dedi. ee dedim? açıldıysa sorun yoktur, iyi geceler dedi kapadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 benri benri banzai benri benri banzai benri benri banzai ningen benri benri banzai benri benri banzai benri benri banzai ningen hora biribiri ikarasu ka? biribiri ikarasu ka? biribiri ikarasu ka? ningen hora biribiri ikarasu ka? biribiri ikarasu ka? biribiri ikarasu ka? ningen what's up fuanzai ippai hanzai kienai towa ni what's up fuanzai ippai (urami ni wana dare daun?) what's up fuanzai ippai hanzai kienai towa ni what's up fuanzai ippai hey hey! ningen sanka. ai nige ningen fuan ka? hey hey! ningen sanka. ai nige ningen fuan ka? hey hey! ningen sanka. ai nige ningen fuan ka? hey hey! ningen sanka. ai nige ningen fuan ka? hey hey! ningen sanka hey hey! ningen fuankan hey hey! ningen sanka onorera eien ningen fuankan aa ningen... http://www.youtube.com/watch?v=csk-k_520nq yutubu çalışanlara. benimki ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bende de takır takır facebook çalışıyo ama 2 oda yanımdaki abimin bilgisayarında facebook da açılmıyo bu iş tam şizo işi oldu iyice ne alaka aynı IPye sahibiz niye bende açılıyo onda açılmıyo ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Masquerade said: Aradım. Hattaki adam, dabulyu dabulyu dabulyu nokta gugıl nokta kom'u deneyin dedi. ee dedim? açıldıysa sorun yoktur, iyi geceler dedi kapadı. ahahahaha ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ee yalan olmuş net nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Quicknetciler ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 halk 3g modem diye haykırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Masquerade said: Aradım. Hattaki adam, dabulyu dabulyu dabulyu nokta gugıl nokta kom'u deneyin dedi. ee dedim? açıldıysa sorun yoktur, iyi geceler dedi kapadı. internet is google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Offf, youtube ban mesajını gördüm gene bi tuhaf oldum, opendns i kullanamayınca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar