dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 herhalde öyle. ya da downloadlar 56k modem bağlantısı üzerinden geliyor şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Benim 1 haftadır internet sürekli gidip gidip geliyor bi çalışma mı var? haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Valla öyle bi küfredesim var ki şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 söylememe gerek varmı sorunumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Google filan normal de kimi siteler epey yavaş. WoW'da da lag var hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Darkfall oynuyorum 400-2k ping çok müthiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 wowda buraya post attıgımdan beri 2k üzeri lag var ara sıra girip bakıyorum her girişimden sonra modem resetleyip bi daha deniyorum ama olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Arkadaslar aranızda yagmur yagınca neti giden, telefonu acıp kapatınca duzelen, sonra tekrar giden sonra tekrar duzelen birisi var mı?olmayanlar haline sukretsin , eklemeli hatlar,bakır kablo, bir turlu duzelmeyen dıs hatlar, her aradıgımda "sistem arızalı" diyen salaklar, hepsinden nefret ediorm ya. Ps: Oh icimi doktum iyi oldu bole biseye ihtiyacım vardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ofislerine meteor düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 D@rkwish said: Darkfall oynuyorum 400-2k ping çok müthiş :) Onun telekomla alakası yok , Darkfall serverları çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Onun içinmi yabancı siteleride açamıyordum? Darkfall onlarıda mı satın almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 telekomu savunmayın olm boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bağlantı gg oldu. WoW'da latency tavan yaptı. =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 benim normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bağlantı sürekli gittiği için netloaddan cayır cayır indirmek varken hash controlden dolayı torrente yöneldim. yeni bina, yeni hat, bildiğimiz telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi sinir oldum. oyunlarda lag yok, download hızım gayet hızlı..hatta hiç bu kadar hızlı olmamıstı. fakat google ve paticik de dagil hızlı acılan siteler bazen hiç açılmıyor bazen 15sn de filan acılıyor. hiç acılmaması da 1dk filan suruyo sanki net yokmus gibi. fakat o sırada oyundan filan dusmuyorum ya da msn den. nedir bu bilen var mı? nasıl duzelticem bunu..hız testinde filan da gayet iyi çıkıyor. surf yaparken feci problem var ama kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 barbu said: abi sinir oldum. oyunlarda lag yok, download hızım gayet hızlı..hatta hiç bu kadar hızlı olmamıstı. fakat google ve paticik de dagil hızlı acılan siteler bazen hiç açılmıyor bazen 15sn de filan acılıyor. hiç acılmaması da 1dk filan suruyo sanki net yokmus gibi. fakat o sırada oyundan filan dusmuyorum ya da msn den. nedir bu bilen var mı? nasıl duzelticem bunu..hız testinde filan da gayet iyi çıkıyor. surf yaparken feci problem var ama kafayı yicem. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Şuan göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bı sıkıntısı var yıne internetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 balinalar osurmuştur. 3G internet gelsin abi yemişim adslini de telekomunu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Merhabalar, Yurtdışı kapasitemizin büyk çoğunluğu kesik durumdadır.Yurtdışı sitelere erişimlerde paket kaybı ve gecikmeler yaşanabilir. Bilgilerinize İyi çalışmalar Noc Turk Telekom ---- Kesinti Romanya'da fiber optik kablo kesintisinden kaynaklanmaktadır.Şuan elimizde kesintinin ne zaman giderileceğine dair bilgi bulunmamaktadır.Araştırmaya devam etmekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tam da yurtdısı mı patladı yazmaya gelmiştim patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 allah bin türlü belanı versin telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mulgear6 said: tam da yurtdısı mı patladı yazmaya gelmiştim patlamış aynen rezalet resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben de yeni eve taşındım, küfür ediodum yeni hatta, lanet olsun hat leş gibi die. meersem telekomda sorun varmış ama yine de lanet olsun. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar