dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 herhalde öyle. ya da downloadlar 56k modem bağlantısı üzerinden geliyor şu an..
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Benim 1 haftadır internet sürekli gidip gidip geliyor bi çalışma mı var? haberi olan var mı?
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Valla öyle bi küfredesim var ki şu an...
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Google filan normal de kimi siteler epey yavaş. WoW'da da lag var hafif.
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Darkfall oynuyorum 400-2k ping çok müthiş :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 wowda buraya post attıgımdan beri 2k üzeri lag var ara sıra girip bakıyorum her girişimden sonra modem resetleyip bi daha deniyorum ama olmuyo
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Arkadaslar aranızda yagmur yagınca neti giden, telefonu acıp kapatınca duzelen, sonra tekrar giden sonra tekrar duzelen birisi var mı?olmayanlar haline sukretsin , eklemeli hatlar,bakır kablo, bir turlu duzelmeyen dıs hatlar, her aradıgımda "sistem arızalı" diyen salaklar, hepsinden nefret ediorm ya. Ps: Oh icimi doktum iyi oldu bole biseye ihtiyacım vardı:)
janis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 D@rkwish said: Darkfall oynuyorum 400-2k ping çok müthiş :) Onun telekomla alakası yok , Darkfall serverları çok kötü.
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Onun içinmi yabancı siteleride açamıyordum? Darkfall onlarıda mı satın almış?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 telekomu savunmayın olm boşverin
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bağlantı gg oldu. WoW'da latency tavan yaptı. =//
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bağlantı sürekli gittiği için netloaddan cayır cayır indirmek varken hash controlden dolayı torrente yöneldim. yeni bina, yeni hat, bildiğimiz telekom.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi sinir oldum. oyunlarda lag yok, download hızım gayet hızlı..hatta hiç bu kadar hızlı olmamıstı. fakat google ve paticik de dagil hızlı acılan siteler bazen hiç açılmıyor bazen 15sn de filan acılıyor. hiç acılmaması da 1dk filan suruyo sanki net yokmus gibi. fakat o sırada oyundan filan dusmuyorum ya da msn den. nedir bu bilen var mı? nasıl duzelticem bunu..hız testinde filan da gayet iyi çıkıyor. surf yaparken feci problem var ama kafayı yicem.
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 barbu said: abi sinir oldum. oyunlarda lag yok, download hızım gayet hızlı..hatta hiç bu kadar hızlı olmamıstı. fakat google ve paticik de dagil hızlı acılan siteler bazen hiç açılmıyor bazen 15sn de filan acılıyor. hiç acılmaması da 1dk filan suruyo sanki net yokmus gibi. fakat o sırada oyundan filan dusmuyorum ya da msn den. nedir bu bilen var mı? nasıl duzelticem bunu..hız testinde filan da gayet iyi çıkıyor. surf yaparken feci problem var ama kafayı yicem. aynen
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 balinalar osurmuştur. 3G internet gelsin abi yemişim adslini de telekomunu da..
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Merhabalar, Yurtdışı kapasitemizin büyk çoğunluğu kesik durumdadır.Yurtdışı sitelere erişimlerde paket kaybı ve gecikmeler yaşanabilir. Bilgilerinize İyi çalışmalar Noc Turk Telekom ---- Kesinti Romanya'da fiber optik kablo kesintisinden kaynaklanmaktadır.Şuan elimizde kesintinin ne zaman giderileceğine dair bilgi bulunmamaktadır.Araştırmaya devam etmekteyiz.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tam da yurtdısı mı patladı yazmaya gelmiştim patlamış
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 allah bin türlü belanı versin telekom
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mulgear6 said: tam da yurtdısı mı patladı yazmaya gelmiştim patlamış aynen rezalet resmen
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben de yeni eve taşındım, küfür ediodum yeni hatta, lanet olsun hat leş gibi die. meersem telekomda sorun varmış ama yine de lanet olsun. asd
Öne çıkan mesajlar