Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar aranızda yagmur yagınca neti giden, telefonu acıp kapatınca duzelen, sonra tekrar giden sonra tekrar duzelen birisi var mı?olmayanlar haline sukretsin , eklemeli hatlar,bakır kablo, bir turlu duzelmeyen dıs hatlar, her aradıgımda "sistem arızalı" diyen salaklar, hepsinden nefret ediorm ya.

Ps: Oh icimi doktum iyi oldu bole biseye ihtiyacım vardı:)
Sosyal ağlarda paylaş

abi sinir oldum. oyunlarda lag yok, download hızım gayet hızlı..hatta hiç bu kadar hızlı olmamıstı. fakat google ve paticik de dagil hızlı acılan siteler bazen hiç açılmıyor bazen 15sn de filan acılıyor. hiç acılmaması da 1dk filan suruyo sanki net yokmus gibi. fakat o sırada oyundan filan dusmuyorum ya da msn den.

nedir bu bilen var mı? nasıl duzelticem bunu..hız testinde filan da gayet iyi çıkıyor. surf yaparken feci problem var ama kafayı yicem.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi sinir oldum. oyunlarda lag yok, download hızım gayet hızlı..hatta hiç bu kadar hızlı olmamıstı. fakat google ve paticik de dagil hızlı acılan siteler bazen hiç açılmıyor bazen 15sn de filan acılıyor. hiç acılmaması da 1dk filan suruyo sanki net yokmus gibi. fakat o sırada oyundan filan dusmuyorum ya da msn den.

nedir bu bilen var mı? nasıl duzelticem bunu..hız testinde filan da gayet iyi çıkıyor. surf yaparken feci problem var ama kafayı yicem.

aynen
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar,

Yurtdışı kapasitemizin büyk çoğunluğu kesik durumdadır.Yurtdışı sitelere erişimlerde paket kaybı ve gecikmeler yaşanabilir.

Bilgilerinize

İyi çalışmalar

Noc Turk Telekom

----

Kesinti Romanya'da fiber optik kablo kesintisinden kaynaklanmaktadır.Şuan elimizde kesintinin ne zaman giderileceğine dair bilgi bulunmamaktadır.Araştırmaya devam etmekteyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...