Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Bloodless said:

abi dün gece noldu bilen var mı? net 1 gün boyunca neredeyse yoktu. her aradığımda da genel bir problem falan dediler.

superonline mi ?
aradiginda boyle kisik ses bisiler diyor yonlendirmeden once sorun ariza teknik gibi kelimeler seciliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bakırkoyun gobeginde olabilecek en duzgun yerlesim yersinde TTNET in bana 1mbit i bile duzgun verememesi üzerine soyle bir hesap yaptım.

Sacma sapan bir tarife olan 'santral size ne saglarsa o' hızındaki tarifeye 80 lira para veriyorum ve 0.8 mbit gibi bir hızım var. Telefondan 3g üzerinden test yaptıgımda ise 6 mbit baglantı hızım var şaka gibi (iphone 4).

Turkcell aradım, kanunen bana kesebileceginiz en fazla fatura ne kadar dedim. Call center dakiler o kadar duzgun bilgili ilgili insanlar ki özür dileriz beyfendi bir sorun mu var gibi sorulara basladı hemen (tt-net tekiler sokaktan toplama ilkokul 3 ten terk tipler). Yok sorun yok, adsl e artık dayanamıyorum 3g uzerinden internet e baglanacagim diyince hesabı döktü eleman.

min paket 1gb yuvarlak hesap 30 lira, kota aşımı oldugu anda üzerine binebilecek max tl 99 lira ve eger bu limitede ulasılırsa 128 kbit/s hıza dusup ucretsız hale geliyor. Yani 7/24 internet de download vs. yapılırsa telefon faturusuna yansıyacak ucret 130 lira. Bu hesap ulan suursuzca TT-net den tiksindim allah belalarını versın, 3g den 5mbit ile 7mbit arasında takılırım dıyenler için.

8 gb lık paket 65 lira, eger online oyun oynanıyorsa birde voip uygulamaları rutin youtube vs. yeterli oluyor zaten. Bu paketi alıcam, kafama eserse download da yapacam. Floryada fiber alt yapı olmadıgından en iyi alternatif(tasınıyorum yakında floryaya). Ayrıca ping ler 3g de super, en azindan wow ve modern warfare 2 sahane.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi aydır falan adam gibi download hızı görmedim torrent ve hızıyla tanınmış siteler hariç. Rastgele bi yerden bi şey indirmek istediğim zaman hep 20 ile çekiyorum dosyayı. Mesela Dropbox şu an 20 ile çekiyo, UO Razor'u 14 ile çektim.

Kablolarımda falan mı bi problem var bliemiyorum, geçen gün karıştırdım falan da hiç uğraşasım yok ya. ABV Turksat
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...