di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kablonet saat 4 e kadar cok sikintiliydi. Bostanci tarafinda calismalari varmis. Pic ettiler gunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi şey indirirken 400 kilobiti buluyorum ama sayfa gezerken neden yarım saatte yükleniyo aklım almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 superonline gg avrupa yakası müşteri hizmetleri bile açmıo direk bant kaydı girio sorun var bilioz diye bağlanmıo sol fiber ttnet adsl de bildiin dialup gibi calisio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kablonet, ankara-ümitköy gg. sayfa açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kablonet kadikoy patlak durumda wow 2000 ping falan sizdede bolemi ??? sayfa acilmiyor vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 düzelir diye bekliyorum fakat hala bi bok yok. hala daha yurtiçi siteden bile 200 ile başladım dl ye 25e kadar düştü. yurtdışı da aynı. 8mb net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 benimde 1 haftadır berbat 10mbit goruyoruz lafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 4mbit, santrale çok uzağz maşalalh son 3 haftadır eşşek gibi wowda 40 ms fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 doping adslden superonline a gectim gecmez olaydim msx3 oldu su an 4 gundur kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi dün gece noldu bilen var mı? net 1 gün boyunca neredeyse yoktu. her aradığımda da genel bir problem falan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 flashget ile rapid den dl yapabilen var mı? browser dan indirebildiğim dosyaları fg ile indiremiyorum, şifrem yanlış ya da dosya kaldırılmış gibi 3-5 byte indirip complete yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bloodless said: abi dün gece noldu bilen var mı? net 1 gün boyunca neredeyse yoktu. her aradığımda da genel bir problem falan dediler. superonline mi ? aradiginda boyle kisik ses bisiler diyor yonlendirmeden once sorun ariza teknik gibi kelimeler seciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bakırkoyun gobeginde olabilecek en duzgun yerlesim yersinde TTNET in bana 1mbit i bile duzgun verememesi üzerine soyle bir hesap yaptım. Sacma sapan bir tarife olan 'santral size ne saglarsa o' hızındaki tarifeye 80 lira para veriyorum ve 0.8 mbit gibi bir hızım var. Telefondan 3g üzerinden test yaptıgımda ise 6 mbit baglantı hızım var şaka gibi (iphone 4). Turkcell aradım, kanunen bana kesebileceginiz en fazla fatura ne kadar dedim. Call center dakiler o kadar duzgun bilgili ilgili insanlar ki özür dileriz beyfendi bir sorun mu var gibi sorulara basladı hemen (tt-net tekiler sokaktan toplama ilkokul 3 ten terk tipler). Yok sorun yok, adsl e artık dayanamıyorum 3g uzerinden internet e baglanacagim diyince hesabı döktü eleman. min paket 1gb yuvarlak hesap 30 lira, kota aşımı oldugu anda üzerine binebilecek max tl 99 lira ve eger bu limitede ulasılırsa 128 kbit/s hıza dusup ucretsız hale geliyor. Yani 7/24 internet de download vs. yapılırsa telefon faturusuna yansıyacak ucret 130 lira. Bu hesap ulan suursuzca TT-net den tiksindim allah belalarını versın, 3g den 5mbit ile 7mbit arasında takılırım dıyenler için. 8 gb lık paket 65 lira, eger online oyun oynanıyorsa birde voip uygulamaları rutin youtube vs. yeterli oluyor zaten. Bu paketi alıcam, kafama eserse download da yapacam. Floryada fiber alt yapı olmadıgından en iyi alternatif(tasınıyorum yakında floryaya). Ayrıca ping ler 3g de super, en azindan wow ve modern warfare 2 sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bölgesel sanırsam bu sorunlar. Bende browserlarda yaavaşlık var 1 aydır filan ama dosya indirme hızında hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi bi aydır falan adam gibi download hızı görmedim torrent ve hızıyla tanınmış siteler hariç. Rastgele bi yerden bi şey indirmek istediğim zaman hep 20 ile çekiyorum dosyayı. Mesela Dropbox şu an 20 ile çekiyo, UO Razor'u 14 ile çektim. Kablolarımda falan mı bi problem var bliemiyorum, geçen gün karıştırdım falan da hiç uğraşasım yok ya. ABV Turksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bizim net fena yavaş niyeyse. Torrent indirmeye kalkınca 700 kb hız var, normal takılıyorken nette çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bizde de aynı sorun var ya. DL yapınca 830Kb görüyorum ama nette gezinmeye gelince bi yavaşlık var bariz. google dns lerine ping attım. 75ms ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 torrentte bende goruyorumda siteler yarım saatte açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu sabah baya kötüydü düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Dün Tivibu'dan maç izleyemedik. Bu akşam problem olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam ping ile ilgili sorunum var. bi 25 çıkıyo bi 1093 falan hiç bişey değişmiyo ayar olarak hız da öyle. bi artıyo bi azalıyo speed test sırasında bile. wireless değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yurt dışı mı patladı yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 izmir narlıderedeym evlere şenlik gene internet. google da mi bir sorun var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bi anda 100den 1000e atladi daily hc`yi bitirdigim saniyede ben de kapadim gitti wow`u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Pinglerde sorun yokta Web çok sapıtık. Google siteleri geç ya da 2 defa da anca açılıyor. DNSler mi pörtledi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar