CapN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bugün dündende kötü ...............asdffffffasdfasdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bişiyi tutmuş net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu ttnet'in status ekranı yok mu nette? gorelim böyle nerede ne problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 rmqwrqrjoqobjweqbqobeboqwequouoquoeeqwuuıoquıoeqwohewjo Abv ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ShadowFax said: bu ttnet'in status ekranı yok mu nette? gorelim böyle nerede ne problem var Burdan takip edebilirsin , hergün bir sorun var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aha sıçtı internet izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Turk Telekom Kaynakli Turk Telekom Kaynakli Turk Telekom Kaynakli Turk Telekom Kaynakli ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 youtube açıldı net geberdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 öldürdü 1 saatte bu sayfa zor açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yurtdışı lokasyonlu sitelerin hiç birine bağlanamıyorum dün akşamdan beri. İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 modemizi tavada ısıtarak rutubetini alın.. reset falan atın.. dns kullanın.. bilemedim şimdi, çatır çatır açıyor adsl ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dasaaa said: modemizi tavada ısıtarak rutubetini alın.. köşelerden hafif erime oldu bende :( çoraba sardım üşümesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aha az önce yurtdışı vanasını kapattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aynen balinalar çiftleşirken fiber kabloları koparmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yurt dışı ''You shall not pass'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Line Rate - Upstream (Kbps): 320 Line Rate - Downstream (Kbps): 1568 BU NEDİR YA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Netimiz var ama hona giremiyoruz olay nedir bilen var mıdır? sitesine de giremiyoruz aynı net üzerinden giriyoruz arkadaşla anlamadım gitti.Sitelere bi girebiliyoruz bi giremiyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bende rapidshare dosyalarini gormemeye basladi Jdownloader kullanirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesela wowun sitesine girmiyor garenaya girmiyor denemek amaçlı girelim dedik. Ne oluyor anlamadım ya bir anda oldu maç kaybettik boşuna şimdi ezerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çoğu siteye girmiyor ya. girdiği sitelerde yavaşlıkta yok aslında. anlamadım nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 telekom wowu banladı mı ne oldu yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Evet açılmıyor çoğu şey. Genel bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 calısmıyor ama OYUNMUŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 youtube açılıyor rahat rahat ama oyunlar vs açılmıyor bi tatilide oyun oynıyalım dedik sınavlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 az önce msn dışında net ile bi bağlantım yoktu. dns'leri otomatik olarak al dedim geri geldi her şey. kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar