Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunucu hakkında isim önerileri


egemen_i

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, uzun zamandır üstünde çalıştığım bir proje ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Sunucu adını uzun zamandır düşünüyorum fakat bir türlü istediğim hikaye ile örtüşen bir isim bulamadım.

Sunucuda, Sosoria haritası yerine gerçek oranda scale edilmiş Dünya haritası kullanacağım. Haritanın yapımını bitirdim, şu an staticlerle uğraşıyorum.

Impartorluklar, ve imparatorluk savaşları sunucunun temelini oluşturmaktadır. Hikaye, Osmanlı Imparatorluğunun Constantinople' u almasıyla başlıyor. Tahmin edeceğiniz üzere Bizans( Doğu Roma ), Osmanlı imparatorluğu gibi imparatorluklar olacak.

Sunucu ismi hakkında fikirlerinizi almak istiyorum, belirttiğim gibi hikaye ile örtüşen anlam içeren bir isim olması gerekli. Fikirlerinizi bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kural topici said:
* belki de en önemli kurallarımızdan biri, uo sunucuları ile ilgili şikayetleriniz, sorularınız, fikir danışmak, onların ne kadar haksız veya kaliteli/kalitesiz olduğu bizi yine ilgilendirmiyor, bu başlıklar da yaptırım ile sonuçlanıyor. moderatör başlık ile ilgilenene kadar sizinle geçilen dalgalar da yanınıza kar kalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...