pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Evet arkadaşlar, banlananların yeni buluşma noktası burası olsun. Bence durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 senin yüzünden benim topicde giderse ikimizde banlanırız onu diyim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Discovery, yorungeden iyice uzaklasiyorsun fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ben niye banlanıyorum, sadece insanlık görevimi yaptım kovulmuş arkadaşlar için. Şimdi gidip sir'e, Sam'e laf atacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 garbage'den uzaklaştırma olmaz biliyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 elin avantajı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 adamın ban diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dasaaa said: garbage'den uzaklaştırma olmaz biliyorsunuz di mi? harbimi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 deneyin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ben bunu da kitleyeyim, kimse banlanmasın. Şaka kaka olmasın =) Tabi kimse banlanmasın dediğim ben kimse için banlansın demeyeyim manasında. Diyen tek insanın ben olmadığımı düşünürsek bu nedenle banlanmanız halinde küfür edeceğiniz merci olmayacağımı söylüyorum sadece, de neden bu kadar uzun cümle kuruyoru eeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar