axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 11dklık LoH baya iyi, ama holyde ikinci 5 puanı vericek talent yok ve çok israf geliyor bana. 54/17 gibi bişey düşünüyorum görev bilincine sahip OT olarak divine sac / guardian gidebilirim. Divinity ilk bakışta çok yazış bi talent gibi, bi combatta 500k heal alsan fazladan 25k yapıyor, o da işte 2200 mana belki daha az. Bence değmez. Hos sabit durduğun combatlarda işe yarayabilir zaten threat problemi yok da benim anladığım asıl pvp için koydular onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Viktor said: http://ptr.wowhead.com/?talent=sZV0xAMuRGsIufdts0xb bu direk tankadin cookiecutter olucak, daha fazla varyasyon olucagini sanmiyorum 25lik guildlerde daimi OT olarak takilanlar divine sacrifice ile guardian alir veya OT&support karisik gidiyorlarsa hard mode lar icin holy ye kayip aura mastery alabilirler divinity biraz tercih meselesi ama talent point basina %1 ekstra heal yani 10k yerine 10.5k heal alabilmek icin 5 talent point harciycak cok insan cikmaz, biraz daha oynanmasi lazim o talentla eger SA talenta cevirilmese idi %2 ekstra crit daha olucakti ama kader utansin bunada sukur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 5/5 Conviction mı; yoksa 3/5 Conviction ve 1 puan prot'tan aparıp 3/3 Crusade mi? Crusade kafadan %6 dmg humanoid moblara karşı; Crit her zaman için RNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cok durumsal crusade sevmiyorum, her targete %6 olsa alinabilirdi prot pvp yapan adamda alabilir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ya Beyler Gaunlet a 16 stam mi 18 stam enchant mi ne var onu nerden yaptiriyoruz bir turlu bulamadim enchanter arkadas var onda da yok oyle bir enchant yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 paladin için tek seçim retri şu an bence.ne iyi bir tank ne de tam bir healer.AMA dps,i takdire şayan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Hangi oyun bu? Çünkü WoW'da paladin şu an efsane bir tank, süper ötesi bir PvP-PvE healer ama orta karar bir dps'te o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mad_Wolf said: Ya Beyler Gaunlet a 16 stam mi 18 stam enchant mi ne var onu nerden yaptiriyoruz bir turlu bulamadim enchanter arkadas var onda da yok oyle bir enchant yardim lutfen aha burdan bak enc neler var biraz arastırmalı insan http://www.wowhead.com/?spells=11.333#200+7+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geran said: paladin için tek seçim retri şu an bence.ne iyi bir tank ne de tam bir healer.AMA dps,i takdire şayan... bu arkadaş mario oynuyor herhalde; paladin'in en kötü specc'i dps şu anda. O enchant değil Heavy Borean armor kit; 18 stam veriyor. leatherdardurlara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bence o arkadaş mr obvious. Retri specle iyi heal yada tank olmadığını ama güzel dps yapıldığını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Optimus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geran said: paladin için tek seçim retri şu an bence.ne iyi bir tank ne de tam bir healer.AMA dps,i takdire şayan... oha nasıl ya? hiç paladin oynadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 geran said: paladin için tek seçim retri şu an bence.ne iyi bir tank ne de tam bir healer.AMA dps,i takdire şayan... off.. paticik ahalisini çok kızdırdın. bir an önce kaçmalısın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 axedice said: Bence o arkadaş mr obvious. Retri specle iyi heal yada tank olmadığını ama güzel dps yapıldığını anlatıyor. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 axedice said: Bence o arkadaş mr obvious. Retri specle iyi heal yada tank olmadığını ama güzel dps yapıldığını anlatıyor. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 geran said: paladin için tek seçim retri şu an bence.ne iyi bir tank ne de tam bir healer.AMA dps,i takdire şayan... epic fail oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Selam beyler baska topic acmak istemedim o yuzden burdan yazayim benim prot palam var ama threat te sorun cekiyorum tps em 3-4k arasi degisiyor ama 4k cok ender oluyor 969696 rotasyonu kullaniyorum makro yaptim birinde 9 luklar birinde 6 liklar var Holy shield ile baskiyorum sonra shield of right sonra judge sonra hammer of right sonra concec sonra 6 lik duruma gore yapiyorum ama istedigim threati uretemiyorum tavsiyesiniz ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Bunu kullan, imp judge'ye sadece 1 puan ver ve bu cycle'la yüklen, baya fark edecektir. http://www.bennlinger.com/wow/969.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 oyle zaten :D ya link aticam ama armory de ret spec gozukuyor birde boyle tankadin icin olmazsa olmaz addon var mi veya tavsiye verebileceginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yeni başlık açmayalım, http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormreaver&cn=R%C3%AAc%C3%AAp&gn=Restless armoy'im bu. gem seçimleri,talent vs. olarak eleştrilerinizi bekliyorum.kararsız olduğum bazı noktalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 shielde enchant yapmadım, çünkü kısa zamanda düşürmeyi umut ediyorum düzgün bir tane.bir de acil necklace a ihtiyacım var tabi.+24 gem lere bakmayın, 6 stamina için masraf yapmaya gerek olmadığı için duruyorlar çünkü hızla upgrade ediyorum bir çok parçayı.rawr kullanarak yaptım gem seçimini, overall seçeneği ile, acaba bu hata mı ? hp'ye mi yüklenmeliyim daha çok ? trinket ve relic için de yorum rica ediyorum.Şimdilik bu kadar :) edit : bracer'a da major stamina yapacağım, henüz fırsat olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar