Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gamersgate


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

inanılmaz

gamersgateden majesty goldu satın aldım. yaklaşık 2 gündür indirmeye çalışıyorum, yok bağlandı bağlantı gitti bilmemne. bi saat internette aradım nası çözücem diye. neyse buldum bişiler, bir şekilde sorunu çözdüm.

bugün sonunda indirebildim. bu sefer install sorunu ortaya çıktı. install ederken sorun çıkardı alet. ok dedim neyse "keep installation files" a basmıştım zaten. sonra tekrar install a bastım, bu sefer corrupt file dedi.

........

nese açtım demonoidi, 1 saat sonra yükledim, oynuyorum şimdi.

yani orijinal oyun almak için çektiğim çile... sinirden laptopu atıcaktım dışarı. ulan para verdiğim şeyi 2 günde yükleyemiyorum, ama bedava olan anında geliyor. yine sinirlendim bak, böyle saçmalık mı olur lan. yok steamın reklamıymış, yok direct2drive'ın patchinin 2 hafta geç gelmesiymiş...

ha bide, parasını verdiğin birşeyi torrentle indirmek yasa dışı mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de online satın aldığın oyunu kaydedebilmek için cd image olarak dl etmene izin vermesi lazım kesinlikle. ut3 aldım geçenlerde steam'den ama indirmesi 2-3 gün filan sürdü, format filan atacak olsam 9gb sıfırdan indirtecek bana. neyse ki oyunu torrent'ten yüklemiştim önceden, dvd'de duruyor aynen dediğin gibi heh.

kusura bakmasınlar ama kafayı çalıştırmak lazım biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...