Jadelith Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 inanılmaz gamersgateden majesty goldu satın aldım. yaklaşık 2 gündür indirmeye çalışıyorum, yok bağlandı bağlantı gitti bilmemne. bi saat internette aradım nası çözücem diye. neyse buldum bişiler, bir şekilde sorunu çözdüm. bugün sonunda indirebildim. bu sefer install sorunu ortaya çıktı. install ederken sorun çıkardı alet. ok dedim neyse "keep installation files" a basmıştım zaten. sonra tekrar install a bastım, bu sefer corrupt file dedi. ........ nese açtım demonoidi, 1 saat sonra yükledim, oynuyorum şimdi. yani orijinal oyun almak için çektiğim çile... sinirden laptopu atıcaktım dışarı. ulan para verdiğim şeyi 2 günde yükleyemiyorum, ama bedava olan anında geliyor. yine sinirlendim bak, böyle saçmalık mı olur lan. yok steamın reklamıymış, yok direct2drive'ın patchinin 2 hafta geç gelmesiymiş... ha bide, parasını verdiğin birşeyi torrentle indirmek yasa dışı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 şu oyunları online almak (steam dışında) işkence oluyor cidden. 5 10 lira fazla verip cd sini almak daha mantıklı bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Malesef online alınca olabilecek durum, az cekmedim bende bu gibi durumları bahtsız bedevi hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bir de online satın aldığın oyunu kaydedebilmek için cd image olarak dl etmene izin vermesi lazım kesinlikle. ut3 aldım geçenlerde steam'den ama indirmesi 2-3 gün filan sürdü, format filan atacak olsam 9gb sıfırdan indirtecek bana. neyse ki oyunu torrent'ten yüklemiştim önceden, dvd'de duruyor aynen dediğin gibi heh. kusura bakmasınlar ama kafayı çalıştırmak lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Steam için buradan bir arkadas nasıl yedeklendigini anlatmıstı sagolsun, bende 2-3 günde ancak Cod indirmistim, formata karşı birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sizin yine iyi gittim karfurdan hl2 aldım eve geldim baktım download etmeye başladı. şaka gibi 1 gün sonra oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yaw hızlıca kolayca yedekliyor steam. istediğin kadarda parçaya bölüyor otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben oyunları key olarak almayı tercih ediyorum. bir clone dvd torrentten tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 iyi fikir valla moriq çile çekiyordum d2d den dl etmek için oh be torrentten indir işte key var nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar