Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leisure Suit larry Box Office Bust

cengizhan66

Öne çıkan mesajlar

aradim bulamadim daha once acilmamis bu arada fallout cu arkadaslarida simdi cok iyi anliyorum :(
oyun aslinda 1.5yil once bitmis cikmis olmasi gerekiyodu ama sonra bi takim olaylardan sonra codemaster satin alip bayabi deyistirmis ve korkarim oncekiyle pek alakali olmiyabilir :(
iste bu yuzden fallout cu arkdaslari cok iyi anliyorum suan
oyun int dusmus ve sanirim cikmis
daha oynamadim gerci(:P) hadi bakalim...
Sosyal ağlarda paylaş

falloutçu arkadaşlarla ne alakası var yahu konunun heh.

fallout en azından fallout olarak kaldı. yine postapocalyptic vardı, yine energy weapons vardı, yine dialog vardı, yine combat vardı vs vs. fallout 1-2 gibi alternatif yol bolluğu yoktu belki ama elder scrolls yorumunu gördük. sürekli geliştirilmeye devam ediliyor. bu da oyunun bir artı yönü (rpg oyunu olduğunu da hesaba katarsak).

ancak larry oyunlarının bununla hiç alakası yok.
en son larry oyununu oynamıştım midem bulanmıştı.
oyunu resmen 13 yaş altı kesime hitap edermiş gibi hazırlamışlar. eski larry'de zekanızı sınardınız, burda refleksinizi sınıyorsunuz. dialog kısmı bile mini-game olarak tasarlanmış.
kızlar çok çirkin olmuş. nerde larry 7'nin manken gibi kızları, nerde burdaki pirelli logosu gibi şişik kızlar...

bir de şu var. sanki oyunlarda mizah öldü gibi geliyor bana.
monkey island, larry, dungeon keeper gibi oyunlardan çok keyif alırdık. hatta geçenlerde larry 7'i bir kere daha oynamış, gülmekten karnım ağrımıştı.
şimdi ise "mizah" diyince epic movie tarzında saçmalıklarla boğuyorlar insanı.

Oyunun esas tadının Al Lowe olduğunu neden anlamadılar ki.
Magna Cum Laude'de aldıkları eleştirileri görmezden geldiler. Sanki o oyun 10/10'luk olmuş gibi Al Lowe'i bu oyunda da iteklediler.
Larry 7'den sonra performansı ne kadar düşük olursa olsun, Al Lowe'un mevcut kadrodan daha iyi bir oyun çıkartacağına eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...