Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 DVD yazıcıların yazma sınırlarımı var ? Elimde bir film dvd si var. Bu dvd 7,8 gb görünüyor , arkadaş ile bunu kopyalamak istedik fakat maksimum 4,7 gb bulabildik dvd. 10 GB ya kadar çıkan dvd ler varmı ? Ve bu DVD lere DVD yazıcılar yazabiliyorlarmı ? Double layer gibi birşeyler duydum ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ekstralar ve menüleri çıkararak yazabilirsin. Bir sürü program var bu işlemler için, bir sürü de site biraz araştır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 http://www.dvd.box.sk/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hmm önemli olan dvd nin tamamını atmak tı eğer dvd yazabiliyosa bilen var ise nası yazılacağını 5 gb dan büyük dvd lerin anlatsın öyle yazayım, aksi halde uğraşmaya gerek yok , dvd nin değeri büyük benim için , menüsü falan olmadan atmak istemiyorum ,çünki içinde döküman ve resimler de var aynı zamanda. 7,85 gb ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Menü hede hödö işi varsa o zaman benim sana icq dan dediğim divx e çevirme işi yatar. Ek videolarda divx'e çevirilir ama resim felan bilmiorum onlarda video gibi extract edilebiliosa bi dizine atarsın cd'de sorun olmaz. Hatta çok abartırsan 2 dilde dublajlı bivx yaparız sana. Aynı divx gibi ama dublajı seçebiliosun :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Nasıl yapilıyor o dediklerin Catscratch biraz anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Hmm yahu ehe benim soruyu kaynattı cat[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Dvd lerin cogu zaten benım bildiğim 4.7 gb. bunlar tek taraflı olanlar sanırım. bunların çift taraflı olanları var 9 gb alıyor. ama pek sağlıklı değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 tek taraflı çift taraflı olayı nedir ? önlü arkalı falan mı ? tek yüzey bu dvd[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Uc secenek var: ya dvd-ram olarak yazarsin ama bunun icin ozel yazici var ve burada yazdiginda her dvd player okumaz. Bu dvd`ler normal dvdlerden 2-3 kat daha pahali ayrica tr`de bulabilirmisin bilmem ya da bahsettikleri gibi cift tarafli dvd`ye yazacaksin. Bunun icin de ozel dvd-writer gerekiyor. bu da sadece philipsde var turkiyeye geldi mi onu da bilmiyorum. Tabi bunun da ozel dvd gerektirdigini ve her dvd player da okunamayacagini soylemek lazim son olarak daha mantikli bir secenek dvd`yi ikiye bolebilirsin. Ilk dvd`ye filmin ilk yarisini diger dvd`ye de filmin geri kalani ve ekleri yazarsin. Sana maliyeti de fazladan bir dvd olur.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eğer birebir kopyalama istiyorsan sana lazım olan dual layer dvd -writer ki dünyada yeni çıktı plextor var ,amerikada 200$ türkiyede 300den aşağı gelmez,birde sony var bildiğim ikiside türkiyeye daha gelmedi. Aslında yapman gereken bir programla yalnız filmi almak ve gereksiz bölümlerden kurtulmak kabaca (yok kesilmiş sahneler ,yok röpörtajlar9.bunu çeşitli programlar yapıyor) aşağıdaki adreslere gözat aradığın cevap zaten verilmiştir www.cdfreaks.com http://forum.rpc1.org/portal.php Bu arada ilk dual-layer dvd+ medya dün anaons edildi http://www.tomshardware.com/hardnews/20040521.html#125330 [Bu mesaj jagd tarafından 23 Mayıs 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Zaten dvdnin tamamı önemli onun için kesmek istemiyorum sağolun[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar