kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Psikoloji 1. sınıf programı lazım verene kargodan istediği orjinal albümü gönderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 eğitim bölümü var oraya aç diycem sonra sen bana bi ömür boyu uyuz olcan hep bi hatamı kollıycan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kişisel mevzu o yüzden açtım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ilişkide güvensizlik mi var.kızın ders programını nie istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Benle alakası yok başka bi ilişkideki güvensizlik olayı , ist ticarette arkadaşın var mı dedi bende geçiştirmesine hee var dedim olay bana patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lan tam "kız meselesi" dicektim. dedim günahını almiyim ama, eve öyleymiş. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.iticu.edu.tr/Fen-Edebiyat/Duyurular/psi1.pdf siteye baksaydınız da olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 eyvallah ver adresini gönderim istediğin albümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ehah boşver kamu hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Cuma günü bayağı yoğunmuş hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 istanbul ticarette ki en ünlü bölümdür 60 kişilik sınıfta 59 kız 1 erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Belli oldu çocuğun niye terkettiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 AHAHAHA LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bu ders proğramına göre her gün çıgıştha kapı önünde bekliyos reis! saçları yapıştırıp iyice bi de çehtik mi siyahları var ya kesin garı buluruk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ne dediğini anlamadım ama dasaaa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 garı varmış dediler.. bizde kalktık geldik asterikis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 okul kapısında beklemekte güzel bişey aslında bu gün öss formunu vermeye gittim eski okulumas çocuklar bekliyodu hehe. liseliler lan bi ara bende öyleydim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gidip bekleyelimmi ya 20 pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 saçları limonladım bekliyorum.. "şiir kitabım çıhtı; garıyı beklerken" siz de alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Dasaa-ûl Serefullah'in gariyi beklemelerden yoruldum Gariyi marha dolara bogaram. Cek git gari burdan Ve önümüzdeki maclara bakcez artih isimli ayetleri tüm isportalarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ayrıca kadirşinas garılardan kafkaesk yaklaşımlar isimli inceleme eserimi de armağan ediyorum.. bu eserde garı kısmısına nasıl davranılacağına dair ibret verici anılarımı ve deneyimlerimi sizlerle paylaşıyorum! alın gazançlı çıkhın! ben de gazanayım siz de gazanın sahip olduğunuz garı da kazansın!gadın nasıl park edilir gibi ulvi derslerin yanı sıra garı garı diye memesine sarıldım; benim sadık yarim vanille'dir gibi duygusal eserler ve gadınınızın duygularını gamaştıracak, içinde hoş duygular uyandıracak "bu pazar benim istediğim partiye oy basacan! yoksaa ben sana basacaaam" gibi küçük öykülerle süslü bu eseri kaçırmayın. unutmayın her gadın kendisini gontrol eden güçlü ve maço bir yiğit ister! bırakın gadınlar düşünmesin! siz karar verin! bırakın gadın kısmısı ayağınıza gapansın! siz goruyun onu! 30dk içinde alanlara "ya kalbini çalarım ya da onu gırarım" ve "gel gadınım ol!" cd'leri hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 dasaa sana ne kadar hayran olduğumu daha önce söyledim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Alakasız ama içimden geldi. Psikoloji okuyanların çoğu kendi ruhsal bozukluklarını düzeltmek için bu bölüme ilgi duyuyor. Ya da çevresindeki ahaliyi daha iyi anlayacağını sanıp bir kontrol kurma çabası içerisinde buna merak salıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar