Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pff
1 ay ara vermiştim oyuna
Bir hevesle geri döndüm, gelişmeler değişiklikler olmuş.
Herşey çok güzel
Bir baktım güzel corpum bir alliance a katılmış.
çok mutsuzum :S

1-) ticker BOB, adamlar fazla geyik olduğundan herşey makara
2-) Biz normalde merc corpuyduk, contract alır görev yapardık.
Alliance a Fazla WT olsun diye girmişiz
Contract alamaz olduk, benim bütün gelirim öldü
3-) Fazla kalabalığız, 10 kişiden fazlası iyi değil. Hatta 5 ten fazlası bile korkutur düşmanı.
4-) Çok fazla geyik muabbeti fln var alliance ta, gıcık oldum. Acil bir durum oldugunda 50 kere clear comms demem gerekiyor. Muabbet sadece
Dün 10 tane hac tik, ve gate camp yaptılar. Isyan ettim, ulan madem mobil gemiler getirdik roam etsek ya

5-) Herkez fazla korkak. Tamam tedbir plan önemlidir, ama sırf koşullar - diye kaçar olmuşlar
6-) Fırsat buldukça corpumla fleet e giriyorum ve sadece kendi FC mi dinliyorum. Bu sebeble sorun çıkıyor arada
7-) Empire dan ÇOK SIKILDIM. Gate camp hadi bi yere kadar, ama station camp ,neut rep, concord, dock undock oyunları BENI hasta ediyor artık.
8-) en önemlisi, artık bir amaç yok.
9-) bide dün yanlışlıklar birisi 3b lik ekipmanı birine verdi. Adam geri alamadı, bende bu adamla fleete girmem dedim
aynı corp-alliance içinde her türlü pisliğie karşıyım
Ne istiyorum;
1-) Sıcak, fazla kalabalık olmayan bir ortam. 5-6 gemilik birbirini tanıyan bir ekip ideal.
2-) Para, Rat olabilir ama görev ve mining kastırıyor beni. Bir tane PoS a ortak olabilirim. Loottan kazanılan para olursa 10 numara.
3-)1 tane thrasher a 35 hac dalmayalım. Düşmandan az olalım mümkünse. Kaybetmekten korkmayalım
4-)Bir amacımız olsun. Posu korumak, Sınırlar içerisinde madencilerimizi korumak vs vs vs. Amaç kill almak olmasın
5-)Korsan veya anti korsan olabilir ama cesaretli adamlar istiyorum yanımda.
6-) vent olsun olmasın önemli değil, az öz konuşulsun operasyon sırasında ve ekip yeni fikirlere açık olsun.

Var mı böyle bildiğiniz 0.0 da takılan bir gurup?
Mesaj tarihi:
Heya sorma efe.
Neyse corpumla konustum, ceo da farkında alliance muabbetinin kotu olduguna
millet gorsun nasılmıs dıe gırdık cıkarız zaten dedıler

Bende bu sırada Forgon saolsun Mortis angelusa giriyorum
Hım hım =)
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mortis angelus'ta kimler var şuan acaba?
tuncan ile forgon'u biliorum ama oyunda denk gelemedim biraz az giriorum bu aralar zaten.

aynı suark'ın durumundayım sayılır hatta bayadırda aklımda mortis'e application yapmak var ama hem tembellik hemde yeni sistemler fln zor geliodu artık canıma tak etti,arayışlardayım kısacası.

suark ile konuşmuştum biraz bilgi aldım mortis ile ilgili forgon'la konuş demişti ama forgonla denk gelemedim bi türlü.
  • Yeni Oluştur...