paparnoz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 efem dark fantasy anime arıyorum varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Yakın zamanda çıkmış, izlenebilecek bir dizi aklıma gelmiyor. Vampire Hunter D: Bloodlust veya klasiklerden Ninja Scroll deniyebilirsin film olarak. Shadow Skill falan var eskilerden ama baya dandik eski o tarz animeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Afro Samurai dene istersen ama ben sevmedim, tarzım değildi Çok kasarsak Samurai 7, Blade of Immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 zaten benzerlerini hiç bulamadığımız için el üstünde tutuyoruz onları. (:P) aslında yeterince işlenmemiş bir boşluk var ama mangakalar uyanamadı daha sanırım ona. öte yandan blade of the immortal'ı deneyebilirsin, japonya'da geçiyor ama fantastik öğeler ve bol çarpışma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 record of the lodoss war deneyiniz. tv serisini ama sonra acarsa ovasina bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kurozuka var ama biraz bilim-kurgu iceriğide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar