Bunises Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 7m Sp'li accountumu atıyorum. 2. El alanına Eve ilanları fazla olmadığından hem oraya hem buraya eklemeyi uygun gördüm. Karekterde Impel, Rokh, Drake, Frigateler bulunmakta ve kullanabilmektedir. Bir çok madeni ve 90m para bulunmaktadır. 20gün kasıldığında hulk kullanabilir. Ağırlıklı olarak savaşçıdır;ama 2 aydır üretim ve maden üzerine kasıyorum. Learningleri tam +4 Implantlı Providence Kullanabilir. 30günlük ödenmiştir. Fiyat: 200 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bugune kadar bırsuru acc satmış birisi olarak önce acctun adı nedir ineve e gonderirsen skillerini görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu 200TL ise benim 50M SPlik acc 2000 tl mi ediyo? abovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yok ben sattım seninkini 500TL'ye. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben pek fiyat kırmamak için yazmıyordum ama 34m spli bi charı zamanında dreadi ile fln 750 ye satmıştım. Ama gtc olarak satmıştım önce iskya çevirdim sonrada isk ile gtc alıp 3 aylık gtcyi 30 dan satıyodum :) Ama o o zamandı tabi artık fiyatlar allak bullak oldu. yani 7m spli bi charın edeceği kanımca max 120-140 arası o da max. PS: Bugüne kadar yaklaşık 11 acc sattım elimdede 5-6 tane daha war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Darejedi satış yaparken nereyi kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 direk oyun icindeki irtibatlarim ile o isi hallediyorum :D cogu oyuna yeni baslayan bana sorar ztn elinde acc varmi diye ona gore bisey varsa veririm. Normalde hep karakterleri isk olarak baskalarina satiyorum isklari gtcye cevirip satirip TL ye ceviriyorum :D boylece oyun parasi gene oyun icinde donup duruyo illegal tarafida olmuyor haliyle. Elimdeki isklari sadece gtc olarak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bildigin pimp olmus bu dare :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bu alt charımdıda hemen satıldı maşallah.:) Eyazul'du nicki. Main charım her işe yarıyor artık:) Onla takılıyorum. Oyun içi nickim Sir Bunises. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 O zaman benim 11 milyon SP li hem araştırmacı hem Caldari gemilerini T2 item ile kullanabilen Gallente industrial LVL 5 olup 200 milyon ISK wallet ı olan char ım kaç para eder sizce_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Eve forumlarında karekterlerin fiyatını dolar cinsinden hesaplayabileceğiniz bir formül var bakabilirsiniz. Yerini tam hatırlayamıyorum;ama oradan hesaplanıyor. Aylık skill kasma ve aylık ücret orantısından hesaplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 GTC nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Game time card. Para ile alıyorsun üstünde kod var, o kodu hesabına girip üyeliğini uzatıyorsun. Kredi kartı kullanmak istemeyenler için veya olmayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mickey said: GTC nedir ? GameTimeCode hem kredi karti ile hemde orjinal kutunun icinde alinabilir ister kendi oyununu uzatmakta kullan istersen oyun parasina baskasina sat esas kullanim amaci o ztn. 2aylik gtc 750m isk suan bende 3 acc war 3yildir hep gtc ile uzatiyorum kredi karti kullanmadigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 şu markette satılan trade goods-pilot licence extension dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Evet ama orda 2 aylik yok 30 gunluk var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar