jankis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 allah rahmet eylesin bath[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 basin sagolsun bathory.. kadrolar ne oluyor beyler simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 başın sağolsun bathory.. şimdi ben geliyorsam saati ve yeri fln tam söyleyinde one göre..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Başı Sağolsun Arkadaşının Bathory. :( Gilean çok iyi oynamıyorum demişti sanırım ben bir kadro kurıym sabo kabul etmezsede canı saolsun. Holy tora apex angelus babacum fizban Kender hill gris silth sabo gilean Sabo ile Angelus bir arada olmasın diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim [Bu mesaj Holyman tarafından 21 Mayıs 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Holyman tarafından 21 Mayıs 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bathory cim arkadaşının başı sağolsun Allah rahmet eylesin[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bathory geçmiş olsun arkadaşının da senin de başı sağolsun. holy'nin yazdığı kadrolar için olabilir diyorum.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 saat kaçta ve nerde buluşulacak?biri söylerse sevineceğim?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sen 4 gibi simit sarayının önünde ol boğadaki. herkes orda toplanmasa da biri gelir alır seni.. biz seni buluruz :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Tamam ben 4:15 te simit sarayındayım. Kapar gelirim Gilean'ı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 kender,tora,fizban,sabo,angelus,apex holy,hill,gris,silth,gilean,babacum şöyle bi kadro düşündüm,ne dersiniz? eğer dengesiz falan bulursanız çok kızmayınız lütfen,sadece öneri ama bana dengeli gibi geldi,bi söliyim dedim:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım [Bu mesaj Angelus tarafından 22 Mayıs 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Angelus tarafından 22 Mayıs 2004 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 fizbanın dediği apex-silth takası uyar bana.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Holy tora silth angelus babacum fizban Kender hill gris apex sabo gilean ilk takımda 4 tane 2. takımda 2 tane kosan war olmaz ole[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ok o zaman o kadrodan babacum-gilean takası yapalım[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ooooha napmışınız kadroyu öle, son değişiksiz hali bile beni kara kara düşündürüyordu. Fazlada oynamak istemiyorum kadrolarla ama kenderin yaptığı değişikliği heri alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 takım 1:holy hill tora fizban gilian gris takım 2:kender angelus sabo apex babacum silth[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende.. ee..şey... neyse itiraz etmiim ben[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hakkaten kaçta maç?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bu arada Gilean msj attı biraz hastaymış ama gelicekmiş. Hasta olduğu için iyi oynamazmış. Güçlü takımdan olsunmuş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim [Bu mesaj Holyman tarafından 22 Mayıs 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Silthanas, 22 Mayıs 2004 12:25 tarihinde demiş ki: bizim takimda geriye donuk orta saha yok =) Abi dalgamı geciosun bizdede DMR ve AMC eksikligi war hayret bişi :-)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hill tora beraber olunca şampiyonluğa oynar o takım hehe. kender hill gris sabo apex babacum holy tora fizban angelus silth gilean diyorum ben en son olaraktan tekrar.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Silthanas, 22 Mayıs 2004 12:40 tarihinde demiş ki: bu arada saygin a mesaj atin beyler, bana ''mac war mi? warsa kacta'' die msg atti..konturum yok, ev telefonundan ariyorum acmiyor.. ben attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hadin ii maçlar beyler :P Not:msj olesine atmadım canım ehe ehi ehe / / /[signature][hline]Grandmaster Hamburger eziklik sınır tanımaz forumdan icqya taşar:Sabonis (3:31 PM) : valla benim futbolum pozitif eleştriliyor pati aleminde Sabonis (3:33 PM) : senin yerine paticikteki herkes beni tercih eder lan takımına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ulan alemin en şahsi futbolcususun hala konuşuyosun haddini bildirince de imza yapıyosun. imzalık bişe olsa zaten bişe demicektim de içimde kaldı hadi ben maç için hazırlanıyom yavaştan[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ildeniz biraz kontrollü bi adam olsa korkmucam da. adam çok dengesiz abi harbi topa ondan 1 salise önce dokunsam bacağımı koparacak. korkuyorum lan bu heriften =) bu arada bizim takımda kimse koşmadı nasıl kazandık anlamadım[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 harbi öyle yalnız:) 2 kere geçti beni 2 gol:P ama ilkinde zaten yere kapaklandım..neyse birşey olmadı allahtanda şimdi belim ağrıyo biraz:P[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar