sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ahanda buyrun yerleri kapışın. hill tora apex sabo angelus bunlar kesin oynuyorlar işleri yok ben biliyom. geriye kalan 7 kişi için kapışmalar başlasın =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 lol güsel bi hal almaya başladı ehe önceden adam bulunamıyodu simdi ilk gelen 10 kişiye düdüklü tencere veriyos[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 herifler olayı aştı, daha ilk maçı yapamadık :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yaparız ilk maçı soru ndegil hazira nabsı bi gelsin hele istde olayım illaki yapıcaz ozamana kadar 1 tane daha yaparsınız anadolu tayfası ilk maçı yapmak için ne cebelleşmişlerdi son zamanlarda böyle yogunluk kazandı zaten :) ve zaten avrupa yakasında nanadolu yakasına maç için geçen 2-3 kişi oluyordu her hafta :) simdi ordan bizim tarafa maça gelsin bikaç kişi size kadro ahzır işte :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kızmayın ama bugünkü saati karıştırma olayıma rağmen ben de oynamak istiorum v16da. bi daha olmicak böle slklık tekrar prdn[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 geliyorum tabikine[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu sefer bende varım yalnız iyi oynamam baştan söyliyim dövmeyin orda:P[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bende gelebilirim onun haricinde 4 takim cikaralim iki gun ard arda turnuva yapalim maclar ayni anda baslasin sahalar yan yana olsun. yapmasida kolay 4 kisi ciksin hemen kendi takimini kursun.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Tharkas dediğin daha önce tartışıldı ama pek zor gibi duruyo. Sabo yaz benide.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 beni de yazın, avrupa maçı pek yalan duruo ehu..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 turnuva işi zor. isteyen arkadaşlar yani yapabilir bizden ayrı olarak maçlarını. bi itirazımız olamaz haliyle ona. ayrıca öncelik bi önceki maçta oynamış olanlarda oluyo onlardan gelmeyen olursa yeni yetenekler şans bulabiliyo :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 aslinda adam cikarsa yan yana iki saha bulmak hic de zor degil. bi gun yada bir hafta sonrada ayni yerde 1incilik 3 unculuk maslari yapilir gene.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: bLaQ, 15 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki: beni de yazın, avrupa maçı pek yalan duruo ehu.. yedege yazılırsın sen öncelik asil listedekilerin hiç maç yapmadıgın için pat diye giremiyon öyle kuralalr geregi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Avrupa ahalisi korkmayın haftaya pazar günü KESİN MAÇ VAR!!!![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 dyna sanane bre, mahallenin muhtarı mısın yırtık dondan çıkar gibi her forumdan çıkıyosun :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 uff kavgada söylenmez. Ama güzelmiş. :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bathory v15'den önce ben de oynicam bi dahakine dedi,söliyim ben şimdiden...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 holy hill gris silth jankis bomb kender sabo angelus bathory tora apex ben şimdiden kadro yazıym ama bomb'un ceza alıp almaması konusunda paticik halı saha federasyonu kararsız. Karar açıklandıktan sonra onun yeri değişebilir. Kadroda adı olupta gelmeyen olmaz sanırım?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bathory yine de kendisi bi okey versin nolur nolmaz belki bi işi çıkar fln[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 herif daha hiç bişey belli diilken kadro yazdı. ayrıca kadro kurmakta pati kurulu'ndan birilerinin yetkili olduğunu sölemeden geçemicem. zibidi bir kaleci tutup da kadro kuramaz ahuha :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 lol[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kurdum işte. Patla sabo. Kabul edenler? etmeyenler?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya holy boş boş konuşma önce bi gelecekler belli olucak. kaldı ki şu anda hiç eşit olup olmadığına bakmadan otomatik olarka kabul etmiyorum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 heh önce bi günü kararlaştıralım,sonra o gün hangi saatte yapçağımızı kararlaştıralım,sonra sabo sahayı alsın:) sonra takımları kurarız ya ne bu acele:) holy milleti erkenden kavga mı ettircen:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Angelus çaktırma ya ben kadro kavgası çıkartıp adım atışmaya götürmeye çalışıyorum işi =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar