Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ankaralı neden Melihe oy veriyor? Çünkü ankaralı aç ve üşümüş, Melih onlara yemek ve kömür verdi. Tam da kış sonu yapılan seçim insanları melihe karşı sorumlu hissettirdi. Ayrıca insanlar belediye ne hizmet verecek değil karnı doyuyormu evi ısınıyor mu diye düşünüyor. Hizmet yok yola devam dedi melih. Ama takdir de etmek lazım melihi çünkü alengir etti, dalavere yaptı, yedi yedirdi, çaldı çaldırdı, TVde rezil oldu AMA sonuçta koltuğu kaptı.
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ankara'nın yardıma muhtaç olmayan insanlarıda tenezzül dahi etmeyip chpye verdiler oyunu. şimdi düştükleri bi ikilem mi yoksa bugünlük yaşayıp ısınıp doyup, yarını düşünmemek midir ben bilemedim.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Dediğim gibi adam evinde üşüyors, aşı yoksa afedersin ne melihi düşünür ne başka hizmeti düşünür.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Evleri ısındı diye Melih'e mi oy vereceklerdi? Bu mantıkla bir seçilen belediye başkanı sonsuza kadar giderdi yani, belediyenin temel görevi bu, lütuf ya da büyük hizmet değil. Bizde seçimden sonraki 6 ay ve seçime 1 yıl kala bu tür hizmetler ve beleş yardımlar tavan yaptığı için biraz değişik bir anlayış oluştu tabii.
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yardımlarla seçim kazanan bi İ.Melih deme seçimlerde şimdi
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 seçimlerin en epik olayı bence de urfadaki ceket mevzuusuydu. helal olsun adama. Mohi said: Ben Erzurumlu bir oy pusulasıyam. Hayatta en sevdıgım iki şey: Bizim matbaada kıtlama yaparken çıkan o ses. Bi de Erzurumspordur. Bizim burda çaya şeker atılmaz. Şekerden bir parça kıtlanır, üzerine çay yudumlanır. En üzüldugum şey de gençlerin bu işsızlık derdidir. - Ne oldu senin o iş? - Olmadı dayı bizim iş! Fakat dün görduhlerimden sonra içimde bir umut belirlendi. Taner beni aldi. Oy atcaği yere götürdi. - Mehmet abi haydi eyvallah, pusulamı aldım gidiyorum. - Güle güle yolun açık olsun! Hayatımda ilk defa dışarı çıhmışam. Gide gide okul diye bir yere geldim. Duyduguma göre burayı kuran Atatürk'ün öğretmenleriymiş. Taner gibi yüzlerce Erzurumlu genç de orda bekleşir. Bazıları bizim matbaadan hatırladım. Hepsinin yüzi gülir. oy atcahları yer çoh moderin, çoh tehnoloji. Baktım Taner'e geldi sıra, tam sevinirken, akpnin böğrüne bastı Taner eveti! duydum ki ordaki diğer herkeste 2 poşet kömür için basmış akpye. Ben Erzurumlu bir oy pusulası olarak akpye Taner adına hakketten lanet ederem. ahahahahah süpermiş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o değilde kadıköyü 2 ye böldü. kadıköy de geçen seneye göre daha feci ezildi. ataşehire ümraniyeden filan toprak verdi orda da kaybetti. iyi oldu.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ataşehir,maltepe ve kartala çok sevindim böylece anadolu yakası şeridi güzel tamamlandı kadıköy ataşehir maltepe kartal yanyana ilçeler chp
nedanko Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Artik erken secim gelebilir, bunlar konusulmaya baslanacak. AKP bundan ders cikarirsa biraz kurtarir gerisi zor. Ekonomik kriz en az 1-2 yil daha sureceegi icin, AKP kesin genel secimlerde daha fazla oy kaybedecek, yapacak cok birseyi yok. Kriz butun hukumetleri alip goturuyor. BU secimde de bence en buyuk rolu o oynadi. Tayyip artik iki kere dusunecektir akilliysa her adimdan once.. CHP soylemini laiklikten alip yolsuzluklara yoneltecektir daha cok prim yaptigi icin. Fasist tutumunuda yumusatabilir bence.. DTP de ilginc oldu, sorunun cozumu DTP dir dedi halk, bu onun en buyuk gostergesi. Sorun ekonomik degil sorun kimlik sorunudur dedi. AKP nin tutumu MHP ye yaradi, onlarda oyunu artirdi. Ben sonuclari begendim acikcasi, dengeleri pozitif yonde degistirebilecek bir sonuc. Kriz daha gidecegi ve daha cok hissedilecegi icin genel secimlerde AKP daha duser, baraj duserse DTP %10-13 leri bulur, dusmezse ve iyi kartlara oynarsa meclise kendi partileriyle girerler, bagimsiz degil, yoksa %6-7 de kalir. CHP nin MHP den fazla milliyetci ve fasist oldugu bir ortamda bir koalisyon bile beklerim ilerde bunlardan..
balon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Maltepe'ye çok sevindim ben. evimin önündeki gerizekalı yol belediyenin yaptığı alt dairelerin manzarasını kapatıyordu , mahkemeye gitmişti hadise. bu yeni belediye durduracak olayı hehe , gelsin paralar .
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Tabi adam bugününü düşünüyo oy veriyo. akp şuan hala büyük bi oy kısmını topladıysada bu yüzden. kriz geliyo işsizlik artıyo sucsuzlar gibi cıkıp dırdırdır konuşup sonra hadi insanlar aç insanlara kömür yardımı yapalım diyip oy topluyolar.
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 balon said: Maltepe'ye çok sevindim ben. evimin önündeki gerizekalı yol belediyenin yaptığı alt dairelerin manzarasını kapatıyordu , mahkemeye gitmişti hadise. bu yeni belediye durduracak olayı hehe , gelsin paralar . işte halkın %80i kendi menfaatini düşündüğü icin akp kazandı. şimdi akp o evinin önünden geçen yolu kaldırmaya calışsaydı oyunu ona vericektin. Bizimkiler de silivriye havaalanı yapılacakmı acaba o kadar arsa kıymete binicekmi diye akpye oy vermek icin bi kere düşündüler. ve nitekim vermişlerdir. ama akşam oy sonuclarını izleyip silivriyi chp alınca böyle bi afallayıp hadddiii beee demek herşey havaalanı değilmiş dediler mi? dediler. bende bıyık altından güldümmü onlara güldüm. sonuç olarak malını ve bugün yediği ekmeği ne kadar ısınıp nası iyi geçindiği düşünüp günübirlik oy kullananların cocukları ilerde çok saydırcaklar ailelerine. Ben o doğalgaza 300 tl faturayı yatırdıysam ve ileride benim cocuklarım da bunun gibi zorluklarla karşılaşıp ulan anne baba nası bi dünyaya beni getirmişsin diye söylenecekse yok arkadaş yol alsınlar gitsinler.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ben önce maltepeye üzüldüm. Maltepeli olan bilir bahtiyar denen herifin Maltepe adına bir şey yapmadığını 10 sene boyunca. Köse gene baya iyi çalışmıştı. Son yıllarda şeker gibi oldu Maltepe. Hatta maltepe belediyesi ödül aldı bu konuda Ama kazanan amcam süper bi adammış. Başhekim olduğu hastaneye kendi cebinden labaratuvarlar falan yaptırmış. İnşallah iyi olur ne diyelim. Bu kadar güzelleşiyorken Maltepe tayyeap bütçeyi kısarsa buranın yazık olur
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kose gider ayak butun kaldirimlari degistirtti. Yedi ama yedirttilerden yani. Kucukyali trafigini de rezil etti. Maltepe'nin icine calismissa ne ala...
balon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Maltepe'de haddinden fazla yediler ve aşağı indiler . Kartal'da ha keza. bunun ideolojisi yok senin düşündüğün gibi. ben 12 milyar parama da bakmazdım . orda şaka olarak söyledim , hiç ihtiyacım yok o paraya çok şükür . Eğer milletin gözüne batıyorsan iyice, siz ne kadar gerizekalı derseniz deyin insanımız öyle değil.farkına varamadan adam aşağı alır . Neyin nasıl döndüğünün farkında . Ben maltepe'de aşırı yiyen adamları bizzat tanıyorum ; yat- kat çıkıyorlardı herifler. Ders olsun , adam olsunlar biraz..iyi oldu. Kadıköylü'de hak ediyor selamiyi .15 senedir dediğim gibi 2-3 eseri yoktur.anca tanıdıklarına rögar kapaklarını yeniletiyor yılda 5-6 kez :)kadıköylü ideolojiye veriyor yani dininden vazgeçerler chp'den vazgeçmezler mesela , o yüzden yapıcak bir şey yok oraya. Tayyip sanırım büyük bir revizyona gidicek partide ki gitmesi lazım.Milletin gözünde yiyor bu denilen bütün adamlar bu partinin çöküşünü hızlandırır.Tayyip de tanıdığım kadarıyla aptal biri değil , önlemini almaya çalışacaktır .
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kendi belediyelerinden bütçe falan kısmazlar, hatta o ilçe başka bir partiden bir adayı seçene kadar borç verip cebine atmadıkları kısmını hizmet diye yığarlar, başkası seçilince anca akıllarına gelir borcu geri istemek. Bakırköy'de aynen bunu yapmışlardı örneğin.
odiflame Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sen doğu anadolu halkına kürtçe açılım yapıp hakkaride tek millet tek devlet dersen, iç anadoluya türk milleti bütün milletlerden üstündür tarzında adayları sunarsan batı illerinede liberal veya eski solcu adayları sunup birde türkiye çapında kişilerin özgürlüklerini kısıtlayan ve muhalif belediyelere para yok size dersen böyle bir surat ifaden olur. acıların cocuğu seni gidi seni :) antalya çaktı ya şöyle okkalı bir sille.antalyanın acısını ömür boyu unutamayacaksın.3 şeritli yollarımızı tek şerite indirdin.hergün trafik çektiriyorsun.iyi oldu acıların çocuğu seni :)
unac Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Sembolü ampül olan bir partinin kazanmak için elektrikleri kesmesi ironiktir..
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Yalnız beyler sandık çalındı vs gibi iddialar olmuşta o sandık çalınan bölgeler %100 Chp çıksa anca kazanıyor karayalçın. Ki hani o kadar da olmadığını biliyoruz :) ucu ucuna kazanmamış ki adam. :/ Ankaralı yine Gökçek demiş yani... İstanbul'da zaten inanılmaz bi fark var bu kadar tantana yaptılar medya desteği falan yazık olmuş. Tekrar diyorum keşke şu Kılıçdaroğlu'nu İstanbul'da harcamasaydılar. Gerçi bence Baykal onu da paket edip partiden yollama politikası içinde ya hayırlısı...
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kılıçdaroğlunun istanbulda harcandığı kanaatinde değilim. aldığı oy beklenenden yüksek, artık daha güçlü bir konumda. chp kanadında herşey olabilir.
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 önemli olan calınan sandıklar değil bizde biliyoruz calınan sandıklar geri gelse bariz farklar olmıcağını ama ordaki belirtmek istenen nokta akpnin hep bunu yapması düzenbaz hilelerle oyları kazanmasıdır. yoksa chpliler neden yakaladıkları sandık çalan adamı linç etmeye kalksınlarki? belki o caldığı sandıkta akpye daha cok oy vardır. önemli olan o partinin ahlakı
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bahçeşehiri başakşehire bağladılar ama bi halt kazanamadılar ya bana yetti bu seçim :D
Mohi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sexdrugsrocknroll said: ataşehir,maltepe ve kartala çok sevindim böylece anadolu yakası şeridi güzel tamamlandı kadıköy ataşehir maltepe kartal yanyana ilçeler chp tuzla-kartal-maltepe-kadıköy tüm güney sahili chp oldu. özellikle bizim kartaldaki, çember sakallı göğüs bağır açık dolaşan eski başkana çok sevindim. hele ki verdiğimiz oyun işe yaraması ve akpnin fark yediği ilk ilçe olması da sevindirici:D
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Böjeek said: önemli olan calınan sandıklar değil bizde biliyoruz calınan sandıklar geri gelse bariz farklar olmıcağını ama ordaki belirtmek istenen nokta akpnin hep bunu yapması düzenbaz hilelerle oyları kazanmasıdır. yoksa chpliler neden yakaladıkları sandık çalan adamı linç etmeye kalksınlarki? belki o caldığı sandıkta akpye daha cok oy vardır. önemli olan o partinin ahlakı Aslında mantıklı düşününce sonucu değiştirmiyeceğini sen biliyorsun ben biliyorum Akp liler de biliyor chp liler de. O zaman sen akp li olsan çalar mısın o sandığı? Sandık çalındığı da kesin değil ya bilmiyorum o ayrı konu. Neyse ben sadece 2-3 sandığın sonucu değiştirmeyeceğini ancak ve ancak sonuca gölge düşürebiliceğini bunun da Gökçek dışında geri kalanın işine yarıyacağı kanısındayım. Belki komplo teorisi ama sonuçta bakınca suçlu arıyor olsam ben önce diğerlerine bakarım çünkü dediğim gibi İ.Melih'e artısı eksisi yok olayın.
Öne çıkan mesajlar