Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP yüzde 47 civarı ve üstü alırsa....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enteresan tahminler var o konuda, ergenekon davası milliyetçi insanları, merkez sağa yatkınları falan mhpye itti diye

aynı şekilde AKPnin bütün kürt açılımlarına rağmen, DTP doğuda oylarını arttırdı, AKPnin ise düştü.
Mesaj tarihi:
valla evde mhpli bi arkadaşlar kalıyorum. adam tek tek heryeri anlattı bana. mhp çok iyi çalışmış bu seçimlerde. adayları filan da çok iyiymiş.
Mesaj tarihi:
nie kitlendi ya ?

noldu şimdi sitelerde hep farklı tvde farklı soluolar.ankara ve ist kesin gittimi hala şans varmı falan filan
Mesaj tarihi:
Şu CHP de Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olsa... *

*Bkz. umut dünyası...

Bu arada YSK ya herhangibir şikayet var mı? Bu kadar rezillik yaşandı memlekette.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
secimin gercek suprizi ankarada HYP nin 36 oy almasi.

toplamda.

sdfg.

yaw sorma illerden birisine bakıyordum adam 1 oy almış sadece hangi partiydi unuttum, lan KARISI bile vermemiş adama oy.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Maliye ve adalet bakanı gitse bence %4 falan artabilir veya sadece unakıtanın eşine karışma artık adama deseler dahi %2 artabilir.

Bende düşündüm de onu kadın tehlikeli yatıp rabbine sorarsa felan? yok ben tehlikeyi göze alamam mazallah kadın ne sorsa cevabını şakkadanak alıyo.
Ardeth said:
melih gökçeği 81e bölüp her bir parçasını bir ile göndersinler o zaman Türkiye bir dünya devi olur bence

ürer be o , adam mikrop gibi mitoz bölünerek çoğalır.
  • Yeni Oluştur...