_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Liste yapıp cd hazırlıcam oneriler bekliorum... Yeni turku telgrafın tellerini koydum listenin basına birde ibrahim tatlısesten aglıyorum kahrımdanı ekledim baska oneriler bekliorum...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
corso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 irish drinking songs - whiskey in the jar irish rovers - the drunken scotsman Pogues & the Dubliners - In heaven there is no beer[signature][hline]
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Alkol Fm vardı bi aratıp bul güzel şarkılar var orda ;)[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'"
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tanju okan dır olay abi içmeyecek olsam dahi içme isteği duyuyorum bir anda içimde :-) zeki müren dinlerim ben genelde rakı içtiğim zamanlarda gece alaturka fm i tavsiye ederim hatta direk kayıt yap derim hiç uğraşma mp3 indirmekle falan acayip deli çalıolar bayılıom yaaaa :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tabi ki "Dario Moreno-Deniz ve Mehtap"[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
bedeviizz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ne içecen şimdi önemli olan o. rakı içeceksen bilimum bütün hicaz, hüzzam, segah önerilir. misal: söyleyemem derdimi, şu göğsüm yırtılıp baksan, kimseye etmem şikayet, beklerim hergün bu sahillerde, ada sahilleri, erkilet güzeli, şarkılar seni söyler (huysuz ve tatlı kadın)... ohoo say say bitmez.
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Travis-Love will come through[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 rakıyla falan olmaz da içkili bar ortamına falan iyi gidebilir metallica - whiskey in the jar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Kesinlikle yaz akşamlarında tequila içilirken dinlenmesi gereken parça ; Buena Vista Social Club - Social Club[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved?
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 neşet ertaş'ın bütün şarkıları.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
unborn_sandman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 duman yada radiohead iyi gidebilir......[signature][hline]just cause you fell ıt,ıt doesn't mean ıt's there!
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ehehe, bence değiştirelim bu threadin adını, içki müziği değil rakı müziği olsun :)) zeki müren - ben seni unutmak için sevmedim tavsiye ederim, her beş duble için bir kere dinlenecek. damardan...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ibo- mutlu ol yeter i ben liste başına yazmak istiyorum.[signature][hline]i love this game!
villa_lobus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 valla benım müzik dinlerken içki içmek gibi bir fantezim yok ama.. malmsteen'den "BLACK STAR" adlı sarkıyı dinleyip içersenız çok hos olur sanırım.. ?:) tesekkürler..[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır.
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yesil gozlere yandim benim olacak sandim meger vefasizmissin yazik sana inandim HUUUUULLLYAAAAA nedeeeen boyle HUUUUUULLLYAA derdini soyle HUUUUULLLYAA gonlunu eyle HULLYAAAAAAAAA[signature][hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 içkiyle ya da rakıyla fasıldan başka bir şey mi dinlenirmiş cık cık cık Türk sanat müziği canlı fasıllar şaka bi yana çok şey dinlenir tabi de ben daha çok yukarıdaki tarz müzikleri seviyorum ve fasıl hastasıyım[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hocam bayan vokal de erkek vokaller de dengeli ,bayan vokalin daha güzel durduğu parçalar bayanlar tarafından seslendirilmiş zaten genelde bu arada şöyle bir set daha var ben sepete attığım zaman yoktu alamamıştım şu anda var sanırım {edit: halen yokmuş, hazırlanıyomuş :)} TSM setinde bir de piyano+keman ikilisinden enstrumantal bir CD var ki of diyorum sadece, mutlaka edin :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Mayıs 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ha yok enstrumantal diye eklemişim fazlalık bir bilgi olmuş evet hepsi enstrumantal[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 o anki aşık olma durumuna göre deişir :) mesela gözlerine vurulduysan Gökhan Özen-Duman Gözlüm pişmansan ayrıldığına Özcan Deniz-Dön Desem falan filan işte yaratacaksın biraz :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 black sabbath - planet caravan deneyin :o[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ahmet kaya-ağladıkça,içimde ölen biri[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar