OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 irl arkadasimin druid genel olarak pvp videosu http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=99829 stream http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=99829&stream=&h=d0c95fa2f46dac476427923157b5d9fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 of yanlis yere acmisim world of warcraft bolumune tasinirsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sticky bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ben de warhammer pvp videosu izlerim dedim konuyu görünce, sonra linklere baktım warcraftmovies yazıyor, yoksa dedim warhammer'ın bu tip siteleri yok da warcraftmovies'e falan mı yüklüyorlar videoları xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 warhammermovies var da bi admin gorsede keske tasisa sunu off : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 MODLAR WARHAMMER OYNAMADIGI İÇİN GÖREMEZLER ! sgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 biz burda warhammera gönül verenlerde olusuyoruz wow bölümünden gelen trollere ihtiyacımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Adam skilled oynundan belli oluyor fakat çektiği spec fail abi 8-10k ları ardı ardına sıralayan bi class şuan feral. Berserk aktifken özellikle clothların şans 0 gerçi herkesi üzüyorda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 inan o en iyisini bilir adam wow un basindan ber feral druid diye bisey yokken bile feral specde harika isler cikariyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Dİkkat ettiysen oyuncuya değil spece lafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben reklam yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hehe war ile wow barışmış artık, biri diğerinin forumunda konu açıyor hatta off topic olmadan tartışılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Druid in ne kadar OP bi class olduunu (feral) göstermeye yetmiş=) Bu hareketleri rogue yada warrior'la yapsın aynı arkadaş da görelim. Marifet onlarla yapmakta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hıhı tek videoya bakarak karar verelim :D O zaman bi mage videosu vardı lolcoil e icetomb çeken fln. Ona bakarak mageler op diyelim, ortalıkta boomkin druid yokken 1 e 2 1 e 3 duel yapıp alan bi boomkin vardı vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İlk 10 dakikayı izledim sadece, o kadarlık kısmı çok beğnmedim kapattım. BG'lerde berserkerı alıp pounce 5-6k shred 10k ferocious bite GG midir yani. Diğer 20 dakikası efsanedir, orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 arena maçlarını izledim de, adam 5 6 kere form change yapıo, yetmio 3 kere healing touch atıo 1) buna mana mı dayanır 2) o adama 3 kere h.t attıran karşı takımın da kafasına edim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lolofury video çekmiş demek. bayadır gorusemiyince insanın haberi olmuyo. gorursen selam sole bugraya. kofte dersen tanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bizim Türklerinde pvp movie çekmesi hoşuma gitti.PvP movie konusu açılınca Niar'ı özlediğimi hissettim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hay allah. Wow - War kapışması olmamış. Başka topiğe geçiyim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Başarılı yerler vardı arenada hareketli pilları kullanma ve rogue Track humanoid ile minimapten takip edip çıkartması oldukça güzeldi. Gereksiz bölümlerde vardı ancak hoş bir video olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ya buraya asi koymami sebebi feral druid diye bisi yokken 60 dan bahsediyorum adam yinede superdi gercekten kime duel atsa herkesi yeniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Kim demişki lvl 60da feral diye bişi yoktu? 60 gördüysen r14-13 feralleride görmüşsündürki senin arkadaşda r13 ki gayet eziyordular. PS : Bu arada arkadaşına laf eden hala yok ve sen arkadaşını savunuyorsun ilginç olan.Feral şuan güçlü millet bunu vurguluyor sen arkadaşına pay çıkartıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 beğenmedim açıkcası = strafe l/r shred+f.b spam vardı arenaya kadar dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Dworgian said: arena maçlarını izledim de, adam 5 6 kere form change yapıo, yetmio 3 kere healing touch atıo 1) buna mana mı dayanır 2) o adama 3 kere h.t attıran karşı takımın da kafasına edim adama ht attırıolarsa zaten o videodan hayır gelmez hiç izlemiim :D 2.5 sec casti var kahve yapar gelir öyle bile interruptlarım asdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar