reddiye Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=60589449262&ref=nf brezilyaya gitmek namuzsuzluk mu ya anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mallar işte şerefleri haysiyetleri insanlıkları onurları yok.Hepsi milletin karısını kızını kendi kızlarıyla analarıyla karıştırıyor.Hepsi karısını 14 yaşında bacakları yere değince kapattıkları için namus bekçisi kesiliyor.İtoğlu itler.Ne aile değerleri var ne aile şerefleri. Bide bunlara oy verenler varya aklım almıyor bu vicdansızlığı kafasızlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 e malum brazil de karnavaller hede hödö ya. o açıdan galiba. düştüğümüz duruma üzülüyorum. ergenekon diye herkesi içeri atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 brezilya kod adi felan mi y ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi gün çok sıkılacam paticikten. küfredip banlanıcam. o zamanı beklyorum ben 1 sayfa küfredim bu kanı bozuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 reddiye said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=60589449262&ref=nf brezilyaya gitmek namuzsuzluk mu ya anlamadım Ananı da al Brezilya'ya git xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 şimdi bunlar medya önünde olduğu için muhabbet iddaanameler üzerinde dönüyor. ama bunu sokak ağzına çevirelim olm senin hatun tek başına brezilyaya gitmiş ne iş??? falan dese ağız burun girişirsin ne diyosun lan sen densiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 eğlence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konn said: eğlence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar