Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erbakan dan şok belge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatamdan dolayı cok ozur diliyorum.
ben bu aksam star haberde açıkladıgı belgeyi koymak istedim okumadan link verdim. cok ozur dilerim tekrardan.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar rica ediyorum youtube girip "Necmettin erbakan'dan tarihi kripto" yazıp aratarak bu video yu izlerseniz ii olur diyorum. cunki erbakan ın okudugu belgede abd nin aslında turkiye ye ne sekilde hukum surdugunun kanıtıdır bence.

belgede 28 subat yazınca ben okumadan direk yapıstırdım linki tekrardan ozur dilerim.
Mesaj tarihi:
Rock said:
Merak ediyorumda açıklanan o belge akp'nin amerikanın piyonu olduğunu söyleseydi acaba belgenin gizli olmasını nekadar umursardınız?

e zaten bu belge onuda söylüyor. Bu belge varsa bundan AKP de haberdardı. Nasıl olduda ırak tezkeresini geçirmeye çalıştılar ? Nasıl olduda amerika ile kol kola büyük ortadoğu projesini uyguladılar ? İnsan kendini kullanan, piyon yerine koyan insanlarla dost olur mu ? işbirliği içine girer mi ?

Amerika eskidende kullanıyordu Türkiye yi. Halen kullanıyor. Bundan sonrada kullanacak bu halk uyanmaz ise.

Kısaca

"our boys have done it"
Mesaj tarihi:
@Rock
bunu bir gazeteci aciklayabilir, yargi karari ile mahkemeler aciklayabilir ama guvenilerek daha bir suru gizli belge emanet edilmis bir sahis aciklayamaz. fiktif senaryolara dayanan sorular sormak yerine bunu anlamak zor mu?
Mesaj tarihi:
Şuanda da bu kriptoların fethullah versiyonları dünyadaki tüm Türk konsolosluklarına yollanıyor dış işleri bakanlığından , Fethullah Gülen okullarını tanıyınız,iyi ilişkilerde olunuz diye.

Buda acaba ABD nin bir oyunu olabilir mi?
Mesaj tarihi:
benim anladigim abd nin bir yazismasini bizim istihbarat ele geceirip gizli damgasiyla servis ediyor ve bu belge erbakanin eline geciyor. o da eski basbakan kimligini tasimasina ragmen bu belgeyi aciklamakta bir beis gormuyor. bu arada belgenin dogruluguna iliskin hicbir sey belli degil. abd bu belgeyi kendisi bile bir sekilde erbakana ulastirmis olabilir.
Mesaj tarihi:
o belgede gizli bişi yazmıyor ki; zaten hepsi açıklanan şeylerdi daha önceden. belki taslak aşamasında, daha tartışmaya açılmadan önce yazılmış birşey o sebeple gizli ibaresi var. yoksa hepsi 28 şubat kararları diye yıllar önce çıktı gazetelere.
Mesaj tarihi:
Rock said:
Merak ediyorumda açıklanan o belge akp'nin amerikanın piyonu olduğunu söyleseydi acaba belgenin gizli olmasını nekadar umursardınız?

@mani
Verdiğin cevapla sorduğum sorunun alakası yok.

@rahatsiz
Gizli bir belgenin nasıl açıklanıp açıklanmayacağı fazla umrumda değil açıkçası. Benim sorum bu gizli belgeyi(içinde akp'nin bir pisliğini barındıran), örnek olarak Kılıçtaroğlu açıklasaydı belgenin gizliliği nekadar umrunuzda olurdu? Gerçi cevabı belli ama yine de sizin ağzınızdan duymak daha eğlenceli olacak.

NoT: Konuya yeni bakan arkadaşlara uyarı. Konuya eklenen resimle erbakanın açıkladığı belge farklı.
Mesaj tarihi:
Kendisi az önce Star'da konuştu. Biz o mgk kararlarının altına hiç bir zaman imza atmadık biz bakanlıkta ilgilenilsin incelensin diyen kağıdın altına imza attık dedi.
  • Yeni Oluştur...