Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bu belgede geçenler bizim ABD nin elinde önemli bir oyuncak olduğumuzun kanıtımıdır ? ne düşünüyosunuz bu belge hakkında ?
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://img232.imageshack.us/img232/2432/28subat33sd6.jpg
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 iyi de bu şok falan değil bildiğin 28 şubat? bi de abd ile ne alakası var
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ABD ilgisini kuramadım ben? Laiklik ilkesinin korunmasıyla ilgili mantıklı önlemler var sadece? :S
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Laf söyledi balkabağı işte. Ne alakası var ABD ile?
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 laiklik amerika yalani cunku, laikligi yikmaya calisiyolar ya, o yuzden.
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hatamdan dolayı cok ozur diliyorum. ben bu aksam star haberde açıkladıgı belgeyi koymak istedim okumadan link verdim. cok ozur dilerim tekrardan.
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Arkadaslar rica ediyorum youtube girip "Necmettin erbakan'dan tarihi kripto" yazıp aratarak bu video yu izlerseniz ii olur diyorum. cunki erbakan ın okudugu belgede abd nin aslında turkiye ye ne sekilde hukum surdugunun kanıtıdır bence. belgede 28 subat yazınca ben okumadan direk yapıstırdım linki tekrardan ozur dilerim.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=E8MEQOBJ9ew
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 adam eski basbakan olarak gizli bir belgeyi acikliyor. valla bravo. vatan hainligine kadar gider bu is. acikladigi ne olursa olsun. bunun farkinda mi bu adam?
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 3 gün sonra ölcek gitcek ya zaten , hapse de atamıyorlar.Birşeyden korkusu yok ki adamın.
Rock Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Merak ediyorumda açıklanan o belge akp'nin amerikanın piyonu olduğunu söyleseydi acaba belgenin gizli olmasını nekadar umursardınız?
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Rock said: Merak ediyorumda açıklanan o belge akp'nin amerikanın piyonu olduğunu söyleseydi acaba belgenin gizli olmasını nekadar umursardınız? e zaten bu belge onuda söylüyor. Bu belge varsa bundan AKP de haberdardı. Nasıl olduda ırak tezkeresini geçirmeye çalıştılar ? Nasıl olduda amerika ile kol kola büyük ortadoğu projesini uyguladılar ? İnsan kendini kullanan, piyon yerine koyan insanlarla dost olur mu ? işbirliği içine girer mi ? Amerika eskidende kullanıyordu Türkiye yi. Halen kullanıyor. Bundan sonrada kullanacak bu halk uyanmaz ise. Kısaca "our boys have done it"
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 @Rock bunu bir gazeteci aciklayabilir, yargi karari ile mahkemeler aciklayabilir ama guvenilerek daha bir suru gizli belge emanet edilmis bir sahis aciklayamaz. fiktif senaryolara dayanan sorular sormak yerine bunu anlamak zor mu?
GEd Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Şuanda da bu kriptoların fethullah versiyonları dünyadaki tüm Türk konsolosluklarına yollanıyor dış işleri bakanlığından , Fethullah Gülen okullarını tanıyınız,iyi ilişkilerde olunuz diye. Buda acaba ABD nin bir oyunu olabilir mi?
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hülen bunun abd ile ne alakesi var adamlar tedbir alalım demişler belgenin altınada gereksiz bi şekilde gizli filan yazmışlar.. neresi gizli bunun anlamadım..
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim anladigim abd nin bir yazismasini bizim istihbarat ele geceirip gizli damgasiyla servis ediyor ve bu belge erbakanin eline geciyor. o da eski basbakan kimligini tasimasina ragmen bu belgeyi aciklamakta bir beis gormuyor. bu arada belgenin dogruluguna iliskin hicbir sey belli degil. abd bu belgeyi kendisi bile bir sekilde erbakana ulastirmis olabilir.
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 o belgede gizli bişi yazmıyor ki; zaten hepsi açıklanan şeylerdi daha önceden. belki taslak aşamasında, daha tartışmaya açılmadan önce yazılmış birşey o sebeple gizli ibaresi var. yoksa hepsi 28 şubat kararları diye yıllar önce çıktı gazetelere.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yalnış belge verilmiş, erbakanın bahsettiği kripto var bide güya
Rock Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Rock said: Merak ediyorumda açıklanan o belge akp'nin amerikanın piyonu olduğunu söyleseydi acaba belgenin gizli olmasını nekadar umursardınız? @mani Verdiğin cevapla sorduğum sorunun alakası yok. @rahatsiz Gizli bir belgenin nasıl açıklanıp açıklanmayacağı fazla umrumda değil açıkçası. Benim sorum bu gizli belgeyi(içinde akp'nin bir pisliğini barındıran), örnek olarak Kılıçtaroğlu açıklasaydı belgenin gizliliği nekadar umrunuzda olurdu? Gerçi cevabı belli ama yine de sizin ağzınızdan duymak daha eğlenceli olacak. NoT: Konuya yeni bakan arkadaşlara uyarı. Konuya eklenen resimle erbakanın açıkladığı belge farklı.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 farazi bir sekilde konusmak yerine olmus olan bir olayi yorumluyoruz burada. farazi bir sekilde sen konus ve kendi basina eglen, ben karismiyim.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu erbakan adam öldürse çat çat die vurup hapise girmicek mi :D
elaidi Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kendisi az önce Star'da konuştu. Biz o mgk kararlarının altına hiç bir zaman imza atmadık biz bakanlıkta ilgilenilsin incelensin diyen kağıdın altına imza attık dedi.
Öne çıkan mesajlar