Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

School Days

Cellobello

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle diğer anime forumlarında olduğu gibi, alması olası tepkilerden ötürü artacak sayfa sayısını animenin iyiliğine değil, izleyenlerin nefretlerini kusacak yer bulmalarına bağlayın!

School days Ecchi / (15+) tagli, başlarda gayet düzgün bir çocuk izlenimi veren kahramanımız Itou Makoto'nun okulundaki kızlarla yaşadıklarını konu almaktadır. Anime çizim kalitesi olarak oldukça iyi olsada karakterlerin genel olarak birbirine benziyo olması başlara alışmanızı zorlaştırabilir. Sesler ve müzik seçimleride kanaatimce oldukça iyidir, kısa bir seridirde. Velhasıl kelam ilk kez gören ve yeni başlayanlar için izlenebilitesi yüksek bir yapım görünümündeysede; başlarda yakaladığı komik karmaşık çizgiyi alakasız bir şekilde kaybetmiş ve sonunda izleyene bu animeyi seçmekle ben nerde yanlış yaptım dedirmiştir. Bu nedenledirki izleyenler tarafından şiddetle hatta hiddetle bilimum öfke ve nefret öbekleri dahil edilerek Tavsiye edilmez.

İzlemiş Olanlar İçin

Bir an düşünmedim deil, banada zıplarmı diye. Hadi diyelimki maymun gözünü açtı bizim dostumuz playboylara taş çıkartırcasına yola koyuldu. O son o vahşet ne alakaydı. Ben böyle bi animeyi neden izledim?

Sosyal ağlarda paylaş

başka bi forumdan bununla ilgili baya bi bişi yazmıştım , anime o kadar kötü ki uğraşıp tekrar yazmaya dahi değmez , o yüzden kısa kesicem , 3 aylık anime hayatımda seyrettiğim en kötü seriydi , school life romantizm başlayan seri , ortalarda sahneler biraz daha ileri gitse hentai diyebileceğimiz kıvamda iken , serimizin sonu akıllara durgunluk veren bi şekilde gerilimle bitiyor umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir , seyretmeyenlere herkesin aksini söyleyerek özellikle seyredin diorum , seyredin ki bi anime ne kadar kötü olabilir onu görün...
Sosyal ağlarda paylaş

aradaki konuları monuları bilmiyorum,
bir vatandaşımız bir gün bir kıza yazılır, yardım etmesi için de sınıfından başka bir kızı ikna eder. lakin diğer kız da buna düşkün olur, bişeyler olur falan fıstık. sonu hariç çok da detaylı okumadım/izlemedim ama dendiği gibi komedi-romantik gibi havası varmış.

son bölümde diğer kız alır bıçağı gudbay die mesaj atar, arkadan hığ ? diye ses efekti girer, vıck vock diye öldürür adamı

sonra bu kız diğeriyle buluşur, başta oğlanın aşık olduğu (sanırım) şahıs hamile olduğum için o benim erkek arkadaşım hayır ık bık derken "niye ona sormuyorsun, kendisi burada" diye yandaki çantayı gösterir, o da ne içinden oğlanın kafası çıkar.

sonra kız bunu da deşer nyalan söylüyorsunn bakıcam hamile misin diye, yalanmış falan yapar, sonra da izleme fırsatım olmadı da hayatta kalan kız oğlanın kafasını da alır, sarılaraktan bir bota biner sonra ölür.

the moar you know, genel kültür olsun : bu son bölümden önce benzer bir olay olur japonyada bir kızın babasını öldürdüğü (tabi bizdeki gibi millet birbirini deşmiyor), o yüzden adamlar botlu tekneli bir belgeselimsi yayın koyarlar onun yerine, yapılan yorumlardan "nice boat" instant meme olurr, bölümün de botla bitişi de ayrı bir tad katar falan fıstık.

tvtropes ve google'dan acımasızca arakladım.

Sosyal ağlarda paylaş

haha bildiğin troll anime. Nice boat memesi dışında hiçbir halta yaramaz. Hayır işin komik yanı ne komedi ne de romantik yönden başarılı. Bir kaç ön sevişme sahnesi dışında ecchi namına da bişey yok. Öyle amaçsız saçma bir anime işte. erogesi de animated olmasa bir halta yaramazdı

Kinkaudonau said:
hayatımda izlediğim en overrated 3-5 animeden birisi

said:
School Days
Rating: 6.34

lol
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.animenfo.com/animetitle,4026,xphgbg,school_days_tv.html : 10 / 7.3

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7815 : Masterpiece 122 votes, excellent 178 votes, very good 247 votes, good 196 votes (ANN'de daha aşağı notlar da zaten bu sayının hiçbirisinin yarısına bile ulaşmıyor)

Çoğu Türkçe forumda da zaten transit öneri listesine yazılıyor bu zaten. Overrated dememin sebebi bu.

lol Kaede

Kısaca hayatı ecchi, eroge, lolicon, hgame olan tipler için bir anime. Benden uzak Allah'a yakın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:
KGNE'ye laf yok pls...
neden bilmiyorum ama seviyorum kgneyi.
school daysde kaede'nin dediği gibi "nice boat" dışında başka nanesi yok

KNGE kadar aptal iki baş karaktere sahip kaç seri vardır :)

Neyse konumus SD idi.Normal bir seri gibi başlayıp sonu ile dumur yaratır.Çok boş vaktiniz varsa izleyin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Çok lafı dönüyordu baktım bakabt'de seederda iyi, izliyim dedim.

izlemeyen bakmasın.

Aslında çok komik buldum animeyi, kendi içindeki komiklikten değil, too much fail turned into epic win durumu gibi hissettim. Adamın üstünden geçmediği kız kalmadı özellikle sekai'ın arkadşı bununla konuşmaya gelip halledilmiş bir şekilde evden çıkında sandalyeden düştüm. Önce bakmak yeter cesaret edemiyorum konuşmaya diyen herif buldozer oldu. Off hele sonunda diğer kızın hamile olanın karnını yarıp bakması priceless. Tabii bunlar sadece ana başlıklar...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...