Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ww_Qb3EykDo şarkı güzel. klip çok tartışılacak ilerki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sözleri ne diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 dazlak eleman aynı Balili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bir yandan blogumun reklamını yapıp "oo biz bundan 1 hafta önce bahsettik" diyeceğim; hem de gelen efsane bir yoruma dikkat çekeceğim sdfsd http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/studio-plastico-video-by-portecho.html "ya inanamıyorum ya böyle bir klibi türkiyede neden çekiyorlar ya şarkı güzel olabilir ama klipe bak ya sanki türkiye arap işte ne biliyim kapalı insanlarla dolu modern olmayan bi ülke gibi gösteriliyor burda bence şuraya bak ya def olsunlar başka müslüman ülkede çeksinler kardeşim ne bu ya böyle dinide sömürüyorlar burda ya hangi ülkeden bu sanatçılar onuda bilniyorum rezillik birde türk çekmiş ya yazık çok yazık seviyesi bu yönetmen denmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 youtube'a yorumlara bakayım diye girmiştim 1buçuk saat önce falan. ülkemden, yaşadığım yerden soğuyorum. sokağa çıktığımda aklıma gördüğüm insanların o yorumları yazanlar olduğu geldikçe kendimi kötü hissediyorum. 'türkiye'nin dini islamiyet, bu klip türkiyede nasıl çekilir' 'bu klip milli değerlere hakaret' gibi yorumları görünce yukarıda yazdıklarımı hissetmem benim suçummu? (değil diyin de birazcık rahatlıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 zuha yoruma bak. ben bu şarkıyı sevdim gayet(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Studio Plastico'nun orijinali böyle miydi? Bana farklı geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yok değil, sağlam kısaltmalar yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ZaugnaKhaldun said: bir yandan blogumun reklamını yapıp "oo biz bundan 1 hafta önce bahsettik" diyeceğim; hem de gelen efsane bir yoruma dikkat çekeceğim sdfsd http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/studio-plastico-video-by-portecho.html "ya inanamıyorum ya böyle bir klibi türkiyede neden çekiyorlar ya şarkı güzel olabilir ama klipe bak ya sanki türkiye arap işte ne biliyim kapalı insanlarla dolu modern olmayan bi ülke gibi gösteriliyor burda bence şuraya bak ya def olsunlar başka müslüman ülkede çeksinler kardeşim ne bu ya böyle dinide sömürüyorlar burda ya hangi ülkeden bu sanatçılar onuda bilniyorum rezillik birde türk çekmiş ya yazık çok yazık seviyesi bu yönetmen denmez" zuhaha bu adam bunların türk olduğunu bilse kalpten gider herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54214643 üstü kapalı klip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 abla cok netmis de sakalli kelin misyonu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Sakallı kelin misyonu gitar , synthesizer . Portecho'nun yarısı Tan Tunçağ ise yarısıda Deniz Cuylan oluyor . Ama ilk albüm kadar beğendiğimi söylemem . "Difference" hoşuma gitti bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 videoda bi olayi yok. tirt tirt dansediyo, bare bi harman dali oynasalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Kolbastı fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 portecho süper. tan tunçağ muhteşem bi adam. deniz cuylan da öle. ikisi de bi sürü dalda kafa patlatan cidden tanışmak isteyeceğim adamlar.. ama hacı bi berkun oya faktörü var ki.. öff! berkun oya çokkral bi adam. yangın duasıydı defaktoydu infomandi.. adam her türlü farklı işle geliveriyor. her neyse abi.. bulun bu üçünü bana getirin kan kardeşi falan olalım.. öle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 berkun oya hakkaten enteresan bi arkadaş. defacto tarzı bişey yapsa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya anlamadığım da o zaten. bu adam süper farklı ve güzel işlerle gelirken her sene aynı programı yapan adamlar tv'yi babalarının malı gibi parsellemişler! ver program saatini yapsın adam yine farklı bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bicaklandiklari haberini aliriz yakinda super sarki her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dasaaa said: ya anlamadığım da o zaten. bu adam süper farklı ve güzel işlerle gelirken her sene aynı programı yapan adamlar tv'yi babalarının malı gibi parsellemişler! ver program saatini yapsın adam yine farklı bişi işte. farklı bişey istemiyorlar ki... misal, de facto nun yayınlandığı kanal reha muhtar a program yaptırıyor şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 türkiyenin durumunu güzel yansitmislar ancak o acidan bakacak adam az ne yazik ki. en azindan biz nincalari ele almistik diyip siyrilabilirler hala. ayrica kadinin bacaklar carpik, ama size göre gideri vardir tab. sarki da güzelmis baya.cok basarili grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oh garı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hatunun her şekilde gideri varda, o kel sakallı adamdan tırstım ben ya, nasıl bakışlar atıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ninja vs balili olmus bu , sarki iymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bacaklar iyimiş diye yorum yapmak istedim sığ bir şekilde şarkı mı o da ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar