Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Studio plastico - portecho

Buyse

Öne çıkan mesajlar

bir yandan blogumun reklamını yapıp "oo biz bundan 1 hafta önce bahsettik" diyeceğim; hem de gelen efsane bir yoruma dikkat çekeceğim sdfsd

http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/studio-plastico-video-by-portecho.html

"ya inanamıyorum ya böyle bir klibi türkiyede neden çekiyorlar ya şarkı güzel olabilir ama klipe bak ya sanki türkiye arap işte ne biliyim kapalı insanlarla dolu modern olmayan bi ülke gibi gösteriliyor burda bence şuraya bak ya def olsunlar başka müslüman ülkede çeksinler kardeşim ne bu ya böyle dinide sömürüyorlar burda ya hangi ülkeden bu sanatçılar onuda bilniyorum rezillik birde türk çekmiş ya yazık çok yazık seviyesi bu yönetmen denmez"
Sosyal ağlarda paylaş

youtube'a yorumlara bakayım diye girmiştim 1buçuk saat önce falan. ülkemden, yaşadığım yerden soğuyorum. sokağa çıktığımda aklıma gördüğüm insanların o yorumları yazanlar olduğu geldikçe kendimi kötü hissediyorum.
'türkiye'nin dini islamiyet, bu klip türkiyede nasıl çekilir'
'bu klip milli değerlere hakaret'
gibi yorumları görünce yukarıda yazdıklarımı hissetmem benim suçummu? (değil diyin de birazcık rahatlıyım)
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
bir yandan blogumun reklamını yapıp "oo biz bundan 1 hafta önce bahsettik" diyeceğim; hem de gelen efsane bir yoruma dikkat çekeceğim sdfsd

http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/studio-plastico-video-by-portecho.html

"ya inanamıyorum ya böyle bir klibi türkiyede neden çekiyorlar ya şarkı güzel olabilir ama klipe bak ya sanki türkiye arap işte ne biliyim kapalı insanlarla dolu modern olmayan bi ülke gibi gösteriliyor burda bence şuraya bak ya def olsunlar başka müslüman ülkede çeksinler kardeşim ne bu ya böyle dinide sömürüyorlar burda ya hangi ülkeden bu sanatçılar onuda bilniyorum rezillik birde türk çekmiş ya yazık çok yazık seviyesi bu yönetmen denmez"

zuhaha bu adam bunların türk olduğunu bilse kalpten gider herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

portecho süper. tan tunçağ muhteşem bi adam. deniz cuylan da öle. ikisi de bi sürü dalda kafa patlatan cidden tanışmak isteyeceğim adamlar..

ama hacı bi berkun oya faktörü var ki.. öff! berkun oya çokkral bi adam. yangın duasıydı defaktoydu infomandi.. adam her türlü farklı işle geliveriyor.

her neyse abi.. bulun bu üçünü bana getirin kan kardeşi falan olalım..

öle bişi işte
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ya anlamadığım da o zaten. bu adam süper farklı ve güzel işlerle gelirken her sene aynı programı yapan adamlar tv'yi babalarının malı gibi parsellemişler!

ver program saatini yapsın adam yine farklı bişi işte.

farklı bişey istemiyorlar ki... misal, de facto nun yayınlandığı kanal reha muhtar a program yaptırıyor şimdi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...