Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ww_Qb3EykDo şarkı güzel. klip çok tartışılacak ilerki günlerde.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bir yandan blogumun reklamını yapıp "oo biz bundan 1 hafta önce bahsettik" diyeceğim; hem de gelen efsane bir yoruma dikkat çekeceğim sdfsd http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/studio-plastico-video-by-portecho.html "ya inanamıyorum ya böyle bir klibi türkiyede neden çekiyorlar ya şarkı güzel olabilir ama klipe bak ya sanki türkiye arap işte ne biliyim kapalı insanlarla dolu modern olmayan bi ülke gibi gösteriliyor burda bence şuraya bak ya def olsunlar başka müslüman ülkede çeksinler kardeşim ne bu ya böyle dinide sömürüyorlar burda ya hangi ülkeden bu sanatçılar onuda bilniyorum rezillik birde türk çekmiş ya yazık çok yazık seviyesi bu yönetmen denmez"
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 youtube'a yorumlara bakayım diye girmiştim 1buçuk saat önce falan. ülkemden, yaşadığım yerden soğuyorum. sokağa çıktığımda aklıma gördüğüm insanların o yorumları yazanlar olduğu geldikçe kendimi kötü hissediyorum. 'türkiye'nin dini islamiyet, bu klip türkiyede nasıl çekilir' 'bu klip milli değerlere hakaret' gibi yorumları görünce yukarıda yazdıklarımı hissetmem benim suçummu? (değil diyin de birazcık rahatlıyım)
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 zuha yoruma bak. ben bu şarkıyı sevdim gayet(tu)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Studio Plastico'nun orijinali böyle miydi? Bana farklı geldi biraz
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yok değil, sağlam kısaltmalar yapılmış
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ZaugnaKhaldun said: bir yandan blogumun reklamını yapıp "oo biz bundan 1 hafta önce bahsettik" diyeceğim; hem de gelen efsane bir yoruma dikkat çekeceğim sdfsd http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/studio-plastico-video-by-portecho.html "ya inanamıyorum ya böyle bir klibi türkiyede neden çekiyorlar ya şarkı güzel olabilir ama klipe bak ya sanki türkiye arap işte ne biliyim kapalı insanlarla dolu modern olmayan bi ülke gibi gösteriliyor burda bence şuraya bak ya def olsunlar başka müslüman ülkede çeksinler kardeşim ne bu ya böyle dinide sömürüyorlar burda ya hangi ülkeden bu sanatçılar onuda bilniyorum rezillik birde türk çekmiş ya yazık çok yazık seviyesi bu yönetmen denmez" zuhaha bu adam bunların türk olduğunu bilse kalpten gider herhalde
fenris Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54214643 üstü kapalı klip :P
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 abla cok netmis de sakalli kelin misyonu nedir?
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Sakallı kelin misyonu gitar , synthesizer . Portecho'nun yarısı Tan Tunçağ ise yarısıda Deniz Cuylan oluyor . Ama ilk albüm kadar beğendiğimi söylemem . "Difference" hoşuma gitti bayağı
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 videoda bi olayi yok. tirt tirt dansediyo, bare bi harman dali oynasalardi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 portecho süper. tan tunçağ muhteşem bi adam. deniz cuylan da öle. ikisi de bi sürü dalda kafa patlatan cidden tanışmak isteyeceğim adamlar.. ama hacı bi berkun oya faktörü var ki.. öff! berkun oya çokkral bi adam. yangın duasıydı defaktoydu infomandi.. adam her türlü farklı işle geliveriyor. her neyse abi.. bulun bu üçünü bana getirin kan kardeşi falan olalım.. öle bişi işte
fenris Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 berkun oya hakkaten enteresan bi arkadaş. defacto tarzı bişey yapsa da izlesek.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya anlamadığım da o zaten. bu adam süper farklı ve güzel işlerle gelirken her sene aynı programı yapan adamlar tv'yi babalarının malı gibi parsellemişler! ver program saatini yapsın adam yine farklı bişi işte.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bicaklandiklari haberini aliriz yakinda super sarki her zamanki gibi
fenris Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dasaaa said: ya anlamadığım da o zaten. bu adam süper farklı ve güzel işlerle gelirken her sene aynı programı yapan adamlar tv'yi babalarının malı gibi parsellemişler! ver program saatini yapsın adam yine farklı bişi işte. farklı bişey istemiyorlar ki... misal, de facto nun yayınlandığı kanal reha muhtar a program yaptırıyor şimdi :P
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 türkiyenin durumunu güzel yansitmislar ancak o acidan bakacak adam az ne yazik ki. en azindan biz nincalari ele almistik diyip siyrilabilirler hala. ayrica kadinin bacaklar carpik, ama size göre gideri vardir tab. sarki da güzelmis baya.cok basarili grup.
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hatunun her şekilde gideri varda, o kel sakallı adamdan tırstım ben ya, nasıl bakışlar atıyor öyle.
daverc Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ninja vs balili olmus bu , sarki iymis ama.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bacaklar iyimiş diye yorum yapmak istedim sığ bir şekilde şarkı mı o da ne ?
Öne çıkan mesajlar