Milamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 NASA da çalışan bir türk mühendis aracılığı ile uydular üzerinden enkaz tespit edildi deniyor inş doğrudur. 3 yaşam belirtisi varmış hayırlısı...
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arkasından mutlaka bir sürü komplo teorileri çıkacaktır. Her türlü kaza da olsa, komplo teorilerine yakışır bir suikast de olsa arkasını hiç öğrenemeyeceğimiz bir olay daha Türkiye tarihine geçmiş bulunuyor.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 GEd said: İçinde siyasi bir lider değilde herhangi birisi olsa demek 1 ay sonra bulunacak. Her alanda olduğu gibi arama kurtarma alanındada çağın gerisindeyiz,sorumlusunun kim olduğu ise ideolojik çevrelerin umurunda değildir elbette,başlarına gelmeden umurlarında da olmaz. alakası yok. abd'de de bulunamayanlar oluyor. bi keresinde 1 seneye yakın sürmüştü orda da birinin bulunması. çok kötü tipi varsa ne havadan ne karadan adam gibi arama yapılabilir. hava koşullarının bu kadar kötü olduğu yerde niye helikopterle gidiliyor onu sorgulamak lazım.
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kurtlar çakallar falan bulmuştur çoktan arama ekiplerinden önce, enkaza ulaşınca pek bişi bulamıcaklar büyük ihtimal. bide ntvdeki: Türkiye’deki radar sistemi, alçak irtifada hava araçlarını takip edemiyor. Bu sistemimizdeki bir eksiklik. Benim bildiğim kadarıyla yenilenecek ama yenilenmemiş haliyle 4 bin feet'in altına inerseniz radarda görülmezsiniz. Radar sisteminde eksiklik var iyimiş lol
Wispy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Abi uyduyla bulabiliyorlarsa kaç sezondur lostta düşen uçağı neden bulamadılar sorarım size ??
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yalnız adamlar bu işin rantını yeme çabasına girişmiş bile şimdiden. her an her yerden uydu geçecek diye bir kaide mi var? koskoca yolcu uçaklarını 2-3 gün sonra buldukları oluyor. dünya küçük; ama henüz o kadar küçük değil.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hala bir haber yok ne yazık ki. Ailelerine Allah sabır versin diyoruz şimdilik.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hakatten çok fena , özellikle sağlarken (tabiki 112 yi arayan muhabirin dediklerinden öyle düşünüyorum) şimdi bukadar gün geçip , ölmüş ihtimalleri kötü yapıyor insanı.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ha bide öyle bir deniyor ki sanki bulmak istemiyorlar gibi. niye bulmak istemesinler ki? kimsenin aklına birşey gelebiliyor mu? kurt çakal olayı belli olmaz, o havada et arayacaklarını sanmıyorum. işalla bulunurlar.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Açıkcası o hava şartlarında hayatta kalabilmeleri mucize gibi birşey olur. 2500-3000mt rakımda geceleyin herhalde -15lere düşüyordur ısı. Yaralı olduklarını da varsayarsak, bir de buna açlık ve susuzluğu eklediğimizde pek olumlu düşünemiyorum hayatta olabileceklerini. Ancak ve ancak bir köylü falan bir şekilde kurtarıp ulaşımı olmayan bir av kulübesi benzeri bir yere taşıdı iseler hayatta kalırlar gibime geliyor.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ben o konuda pilottan biraz ümitliyim. Pilot ağır yaralanmaduysa , bu tarz konularda hayatta kalma konusunda birşeyler yapmış olabilirler belki.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o kadar süre telefonla konuşulup bulunamaması ayıp. ayrıca neden bulunmasın ki diyorsunuz da tayyipin helikopteri olsaydı o bulunamayacak mıydı 2 gün boyunca?Akut'a uçak düştü hastanedeler diye haber geliyor,3 saat sonra ekip yollayın deniyor tekrardan. artık üzerleri de karla kaplıdır.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kanama durumu varsa kurt hatta ayı inip yer. tahmini düştüğü yerin rakımı yüksek takım elbiselerle durulabilecek kadar dayanaklı olamaz insan. zaten kar yağışı söz konusu helikopter kağıt gibi bir alettir çabuk parçalanır eğer kabin gövdesi hala sağlamsa hayatta kalma ihtimalleri biraz artar ama yukarda da dediğim gibi kar yağıyor sis var 4 metre yanından geçseniz farketmezsiniz.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 şaka gibi ya bu kadar yetersiz bi ülke olduğumuza inanamıyorum
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ülke yetersizliği ile alakası yok bilip bilmeden atıp tutmayın. Hava şartları ve belirsizlik en büyük sorun.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Nedir abi, Alplerde mi düştü himalayalarda mı? Nası bulunmaz 48 saattir
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arama kurtarma çok iyi şartlarda yoksa Türkiye'de ? http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%c3%bcmit+%c3%b6zgen Bu arada Zaman yazarı için : http://haber.sol.org.tr/mansetler/mansetsag/12012.html
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 BANA SOLCULAR ADAM DÖVÜYORDU DEDİRTEMEZSİNİZ!!! duyan da tüm ölümleri kavgaları hep ülkücüler yapmış sanacak. millet birbirine yakaladığı yerde saldırıyordu sağı solu yok bunun.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=830523 mümtazer denilen adamın yazısına direk link, bu adamın kim olduğunu bilmeyenler icin
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Buyse said: BANA SOLCULAR ADAM DÖVÜYORDU DEDİRTEMEZSİNİZ!!! duyan da tüm ölümleri kavgaları hep ülkücüler yapmış sanacak. millet birbirine yakaladığı yerde saldırıyordu sağı solu yok bunun. Zaman gazetesi!!!!!111111 heheheheh hay allahım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: s i v a s ergenekon yapmıştır onu da
odiflame Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 maraş ve çorum olaylarının kışkırtıcısı olduğu iddia edilen kişinin maraş yollarında kaybolmasıda tarihe geçmiştir.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Gönülden bir şekilde, "kardeşimiz öldü" muhabbetleri yapanları, demokrasi memokrası dinlemeden dövebilirim (gerçi muhtemelen onlar beni döverler) Öldüğüne sevindim demiyorum, bir insanın ölmesi güzel değildir hiçbir zaman; ama şu adamın yaptıkları az buz değil, o kadar soğukkanlılıkla faili meçhul onca cinayete karışan (bu noktada, "faili meçhul, nereden biliyorsun" diyecek arkadaşlar hiç kasmasınlar diye not yazdım, 1 gram beyninizi başka amaçlar için kullanın), azmettiren bir insanın ölümüne üzülemiyorum ben.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ayrıca komplo teorilerimi de sürdürüyorum, kurtlar yüzünden ceset bulunamazsa tam olacak.
Öne çıkan mesajlar