Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkasından mutlaka bir sürü komplo teorileri çıkacaktır.

Her türlü kaza da olsa, komplo teorilerine yakışır bir suikast de olsa arkasını hiç öğrenemeyeceğimiz bir olay daha Türkiye tarihine geçmiş bulunuyor.
Mesaj tarihi:
GEd said:
İçinde siyasi bir lider değilde herhangi birisi olsa demek 1 ay sonra bulunacak.

Her alanda olduğu gibi arama kurtarma alanındada çağın gerisindeyiz,sorumlusunun kim olduğu ise ideolojik çevrelerin umurunda değildir elbette,başlarına gelmeden umurlarında da olmaz.

alakası yok. abd'de de bulunamayanlar oluyor. bi keresinde 1 seneye yakın sürmüştü orda da birinin bulunması. çok kötü tipi varsa ne havadan ne karadan adam gibi arama yapılabilir.

hava koşullarının bu kadar kötü olduğu yerde niye helikopterle gidiliyor onu sorgulamak lazım.
Mesaj tarihi:
kurtlar çakallar falan bulmuştur çoktan arama ekiplerinden önce, enkaza ulaşınca pek bişi bulamıcaklar büyük ihtimal.

bide ntvdeki:
Türkiye’deki radar sistemi, alçak irtifada hava araçlarını takip edemiyor. Bu sistemimizdeki bir eksiklik. Benim bildiğim kadarıyla yenilenecek ama yenilenmemiş haliyle 4 bin feet'in altına inerseniz radarda görülmezsiniz. Radar sisteminde eksiklik var
iyimiş lol
Mesaj tarihi:
yalnız adamlar bu işin rantını yeme çabasına girişmiş bile şimdiden. her an her yerden uydu geçecek diye bir kaide mi var? koskoca yolcu uçaklarını 2-3 gün sonra buldukları oluyor. dünya küçük; ama henüz o kadar küçük değil.
Mesaj tarihi:
Hakatten çok fena , özellikle sağlarken (tabiki 112 yi arayan muhabirin dediklerinden öyle düşünüyorum) şimdi bukadar gün geçip , ölmüş ihtimalleri kötü yapıyor insanı.
Mesaj tarihi:
ha bide öyle bir deniyor ki sanki bulmak istemiyorlar gibi. niye bulmak istemesinler ki? kimsenin aklına birşey gelebiliyor mu?

kurt çakal olayı belli olmaz, o havada et arayacaklarını sanmıyorum.

işalla bulunurlar.
Mesaj tarihi:
Açıkcası o hava şartlarında hayatta kalabilmeleri mucize gibi birşey olur. 2500-3000mt rakımda geceleyin herhalde -15lere düşüyordur ısı. Yaralı olduklarını da varsayarsak, bir de buna açlık ve susuzluğu eklediğimizde pek olumlu düşünemiyorum hayatta olabileceklerini. Ancak ve ancak bir köylü falan bir şekilde kurtarıp ulaşımı olmayan bir av kulübesi benzeri bir yere taşıdı iseler hayatta kalırlar gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
o kadar süre telefonla konuşulup bulunamaması ayıp.
ayrıca neden bulunmasın ki diyorsunuz da tayyipin helikopteri olsaydı o bulunamayacak mıydı 2 gün boyunca?Akut'a uçak düştü hastanedeler diye haber geliyor,3 saat sonra ekip yollayın deniyor tekrardan. artık üzerleri de karla kaplıdır.
Mesaj tarihi:
kanama durumu varsa kurt hatta ayı inip yer. tahmini düştüğü yerin rakımı yüksek takım elbiselerle durulabilecek kadar dayanaklı olamaz insan. zaten kar yağışı söz konusu helikopter kağıt gibi bir alettir çabuk parçalanır eğer kabin gövdesi hala sağlamsa hayatta kalma ihtimalleri biraz artar ama yukarda da dediğim gibi kar yağıyor sis var 4 metre yanından geçseniz farketmezsiniz.
Mesaj tarihi:
Arama kurtarma çok iyi şartlarda yoksa Türkiye'de ?

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%c3%bcmit+%c3%b6zgen

Bu arada Zaman yazarı için :

http://haber.sol.org.tr/mansetler/mansetsag/12012.html
Mesaj tarihi:
BANA SOLCULAR ADAM DÖVÜYORDU DEDİRTEMEZSİNİZ!!!

duyan da tüm ölümleri kavgaları hep ülkücüler yapmış sanacak. millet birbirine yakaladığı yerde saldırıyordu sağı solu yok bunun.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
BANA SOLCULAR ADAM DÖVÜYORDU DEDİRTEMEZSİNİZ!!!

duyan da tüm ölümleri kavgaları hep ülkücüler yapmış sanacak. millet birbirine yakaladığı yerde saldırıyordu sağı solu yok bunun.

Zaman gazetesi!!!!!111111 heheheheh
hay allahım
Mesaj tarihi:
Gönülden bir şekilde, "kardeşimiz öldü" muhabbetleri yapanları, demokrasi memokrası dinlemeden dövebilirim (gerçi muhtemelen onlar beni döverler)

Öldüğüne sevindim demiyorum, bir insanın ölmesi güzel değildir hiçbir zaman; ama şu adamın yaptıkları az buz değil, o kadar soğukkanlılıkla faili meçhul onca cinayete karışan (bu noktada, "faili meçhul, nereden biliyorsun" diyecek arkadaşlar hiç kasmasınlar diye not yazdım, 1 gram beyninizi başka amaçlar için kullanın), azmettiren bir insanın ölümüne üzülemiyorum ben.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...