Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Olumune uzulmem sahsen, her olenin arkasindan da vah vah denmesi gerektigini de dusunmuyorum. Ama bu kufretmeyi, kemiklerini bilmemneler yesin demeyi geretirmiyor tabi. Daha dogrusu insan olmak, bunlari dememeyi gerektiriyor.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Birisi kısaca anlatabilir mi naptı bu adam? Bi küfürdür savunmadır gidiyo ben anlamadım bu işi
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 şimdi şöyle bir olay var. Kendisinden nefret etmemin nedeni siyasi düşüncesi değil. eli kanlı bir katil olmasıdır. Yüzlerce gencide bu yolda harcamasıdır her iki taraftan. Kendisi ile ilgili hasır altı edilen zilyon tane belge vardır. Açın okuyun interneti azıcık kurcalayıp. Öldüğü için yada öleceği için bir insanın asla sevinmem ama penth in dediği gibide sahte göz yaşları döküp oda bir insan evladıydı diyip üzülmem. eğer bir ilahi adalet varsa umarım kendisi bu diyarlardan göçüp gittiğinde yerini bulur. Çünkü bu dünyada adaletle tanışmadı kendisi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 solcular ölsün istiyor,hatta bazıları haddini aşarak küfür ediyor,bu adamın da ailesi çoluğu çocuğu olduğunu unutuyorlar. sağcılar da savunuyorlar. şu ülkenin gerizekalı solcuları beni soldan soğuttu anasını satayım.
riglous Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Her savunanin sagci, her kufredeni de solcu ilan ederek bence sen kendini sogutmussun. Anlamiyorum, Apo'ya birileri sayin dedi diye kiyamet kopuyordu; o da katildi. Aradaki fark ne? Milletvekili olmasi mi? Yoksa Apo'nun tarafi belliydi, bunun degil, ondan mi?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 nolcak kapıma solcular mı dayancak :)
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Arkadaşlar 08 haziran'ında hatırlarsınız trafik kazası geçirdi ve bu adamın geçirdiği kazaların haddi hesabı yoktur .Ben bir şeyler arıyorum bu olayın altında , adama suikast uygulanılmak isteniyor olabilir belki bu da bir ihtimal . Mhp'liyken "amerika tarafından kullanıdık" diyip türkeş'e rest çekebilmiş bir adamdır ,ama ondan öncesinde karanlık tarafları da vardır . Bunlar onunla ilgili soru işaretleri hep oluşturmuştur kafamda. Ama son zamanlarda ,dürüst söylemleriyle takdirimi hakikaten fazlasıyla kazanmıştır , doğru düzgün bulabildğim bir politikası vardı . Öyle ya da böyle , yine de bunları tam olarak bilemeyeceğiz. Ama insani olarak da Allah 2 çocuğuna bağışlasın diyebileceğim ben de.
tremor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 riglous said: Her savunanin sagci, her kufredeni de solcu ilan ederek bence sen kendini sogutmussun. Anlamiyorum, Apo'ya birileri sayin dedi diye kiyamet kopuyordu; o da katildi. Aradaki fark ne? Milletvekili olmasi mi? Yoksa Apo'nun tarafi belliydi, bunun degil, ondan mi?konustugunuz adamlar 80 ler donemınde hapısten cıkmamıs adamlar .her turlu ıskenceye muhattab olmuslar artı kendı ideolojılerı ugruna canlarını koymuslar .sagcısıda solcusuda benım ıcın bole .sonucta tek baslarına bu oalylara gırmıyorlar sagcısıda var solcusuda var bu ısın ıcınde . apo ıle aynı kefeye koyman yanlıss...
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bence o dönemin sağcısı da solcusu da kendilerini gayet güzel kullandırtmış ve ülkemizi bi 10 sene geriye taşımış adamlar . ama yine de kızamıyorum onlara , o popülerizmle belki ben de oraya sürüklenebilirdim zamanında .
riglous Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Aralarindaki fark olarak gosterebilecegin tek sey, isin icinde sagcisi solcusu yani taraf olmasiysa, TSK-PKK da Apo'nun davasinda taraftir. Aradaki fark bu adamin ideolojisi icin canini ortaya koymasiysa... Apo'nun da yaptigi bundan farkli bir sey degil. Var mi bi farki bunlarin?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 türkiyede 40lardan sonra gerçek sağcı yada solcu kalmamıştır. kalanlar son derece sığ antifaşist ve antigomnistlerdir. zaten bu son derece sığ insanlarda 70lerde birbirine düşürülmüşlerdir
tremor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne dıyosun sen be . once sen Muhsin Yazıcıoglu nun son mıtıngı ı dınle kardeslık bırlik cagırısı yapıyo pkk yı bıtırcegını soluyo kendısı . Türk milliyetcısı bunun anlamını bılıyosundur umarım
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tremor said: ne dıyosun sen be . once sen Muhsin Yazıcıoglu nun son mıtıngı ı dınle kardeslık bırlik cagırısı yapıyo pkk yı bıtırcegını soluyo kendısı . Türk milliyetcısı bunun anlamını bılıyosundur umarım biz diyoruz kendisi katil, abdullah çatlılarla omuz omuza işlere girmiş. sen diyorsun türk milliyetçisi.
tremor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 apo ile aynı kefeye konması yanlıs o donemde ogrencı olup olaylara karısan bırının olumune sebeb olan herkes katil
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yalnız yaklaşık 10 saattir bulunamadı. nasıl iş anlamadım. yaşıyorsa da artık çok zor dayanması. dağda gecenin soguğunda.
tremor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benım anlamadıgım neden oldugunu solemıyolar zaten olay iha muhabırı sayesınde acıga cıkıyo telefonla aramasıyla burdakı herkes oldu benımde bacaklarım kırık dıyo kendısı .bunun uzerıne ataturk hastanesı aranıyo 1 yaralı gelebılır diye .
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 zilyon tane komplo yazabilirim şuraya. -reklam -ergenekon 2. iddianamesi, yerel seçimler öncesi ülkeyi kaosa sürükleyecek bir kaza ve suikast ihtimali -seçimlerde mazlum diye oy vermemeleri için öldüğünün gizlenmesi -ergenekon un işi olabilir seç beğen al. Bundan 1 dizi 1 sinema filmi birde derin devlet terör örgütü iddianamesi bile çıkabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Buyse said: yalnız yaklaşık 10 saattir bulunamadı. nasıl iş anlamadım. yaşıyorsa da artık çok zor dayanması. dağda gecenin soguğunda. yaralandıysanız soğuk aslında iyi bi avantaj olabilir. bu gibi kazalarda yaralanıp soğuk sebebiyle metabolizması yavaşladığı için bir şekilde hayatta kalanların sayısı hayli fazla.tabii yaralanmaya bağlı durum... gerçi lam nası yazı oldu bu! erkek güzin abla yazısı gibi.. bujilerde sorun var sfdsfsfs esas konuyu bırakıp national geographic'e discovery'e geçtim ben bi anda.. crash report falan oldu neyse allah yardımcıları olsun
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hipotermi daha büyük bir ihtimal 10 saatin ardından ama
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 reklam olabilir, tüm topiği okumadan yazıyorum bugün haberlerde gördüklerime dayanarak. 50 tane iddia atıldı, yok hastaneye kaldırıldılar, yok öldüler, yok bilmemne. reklam diyorum ben, seçim öncesi çok büyük prim yaptırır şuan akp ve chp den daha çok konuşuluyor bbp. görelim bakalım nolacak seçime kadar.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ya Turk medyasi ne kadar dandik?? Dogru duzgun izleyebileceginiz yer yok. CNN Turk, NTV falan da fos galiba. Burada okudugum neredeyse her haberde boyle sanirim en son Hollanda'da dusen ucak haberi de buna benziyordu.
Öne çıkan mesajlar