Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vay be, katil şerefsiz falan havada uçuşuyo. Ben muhsin yazıcıoğlu konusunda biraz bilgisizim açıkçası. Alperenlerle bir alakası mı vardı öyle bişeydi sanırım. BBP genel başkanı olması dışındaki olayları bilmiyorum ama,

o taksirat affedilmezler katil lafları falan. Bu adam, adam öldürmekten hüküm giymiş mi? Azmettirmekten?

Veya bu hükümleri giymedi diyelim kıvırdı sıyırdı, siz bunlara şahit oldunuz mu?

edit: Eğer varsa belgeler veya bildikleriniz, anlatınız. Ben de bilgileneyim isterim.
Mesaj tarihi:
elaidi said:
Vay be, katil şerefsiz falan havada uçuşuyo. Ben muhsin yazıcıoğlu konusunda biraz bilgisizim açıkçası. Alperenlerle bir alakası mı vardı öyle bişeydi sanırım. BBP genel başkanı olması dışındaki olayları bilmiyorum ama,

o taksirat affedilmezler katil lafları falan. Bu adam, adam öldürmekten hüküm giymiş mi? Azmettirmekten?

Veya bu hükümleri giymedi diyelim kıvırdı sıyırdı, siz bunlara şahit oldunuz mu?

edit: Eğer varsa belgeler veya bildikleriniz, anlatınız. Ben de bilgileneyim isterim.

araştırırsan yeteri kadar bilgiye ulaşırsın yavru kurt.
Mesaj tarihi:
Maraşta ölmesi ilahi adalet gibi bir şey olur. Fakat öldüğünü hiç zannetmiyorum ergenekon davasıyla ilgili bir nedenden dolayı bu kaza gerçekleşmiş olabilir.
Mesaj tarihi:
canlı yayında açıklama yapılıyor parti genel merkezinden şuanda.

sevinenler,ayıp ediyorsunuz.sevseniz de sevmesiniz de sizin mantığınıza uysa da uymasa da bazı insanlara göre bu ülke için birşeyler yapmış bir insan en azından onlara saygı duyun.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:
canlı yayında açıklama yapılıyor parti genel merkezinden şuanda.

sevinenler,ayıp ediyorsunuz.sevseniz de sevmesiniz de sizin mantığınıza uysa da uymasa da bazı insanlara göre bu ülke için birşeyler yapmış bir insan en azından onlara saygı duyun.

valla bazı insanlara göre bu ülke için birşey yapmış dediğin insan zamanında çetelere bulaşmış. o yüzden neye nasıl saygı duyacağımı bilen bir insan olduğumdan zerre saygı duymuyorum. sevmediğim yada suçlu olduğuna inandığım insanlar ölüyor diye sevinmem ama aynı zamanda üzülmemde. ikisi baya farklı şeyler anlayacağınız.
Mesaj tarihi:
Voys said:
helikopter'den düşüp nası kurtuluolar yav helal olsun

kurtulan yok ya kesin öldüler hala arıyorlar bu soğukta yaralılar bir de kan kaybı donma tehlikesi 5 saat oldu en az

edit: helikopterden düşmekte ayrıca enteresanmış :)
Mesaj tarihi:
Onu başhekim değil haber yapan dangalaklar demiştir. Haber kirliliği bir bizim ülkede bu derecede. İlk ben haberi vericem diye hayvanlık yapıyorlar , insanların duyguları ile oynuyor MAL'lar.

Umarım fazla kayıp olmaz.
Mesaj tarihi:
galiba ölmüş ama neler denmiş burda, takdir ettim sizi. Şunu qoute edim.
said:

siyasi düşüncesini , savunduğu değerleri veya peşinden giden / temsil ettiği kitleyi sevmeyebilirsiniz ( ben de sevmiyorum )

düşüncelerini desteklemeyebilirsiniz ( ben de desteklemiyorum )

var olan siyasi tabloda yeri yok diyebilirsiniz

ancak ölüme sevinen ancak akbabalar ve leş kargalarıdır. bunu legalize etmek için apoyla stalinle hitlerle özdeşleştirmek de ayrı komedi konusu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...