elaidi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Vay be, katil şerefsiz falan havada uçuşuyo. Ben muhsin yazıcıoğlu konusunda biraz bilgisizim açıkçası. Alperenlerle bir alakası mı vardı öyle bişeydi sanırım. BBP genel başkanı olması dışındaki olayları bilmiyorum ama, o taksirat affedilmezler katil lafları falan. Bu adam, adam öldürmekten hüküm giymiş mi? Azmettirmekten? Veya bu hükümleri giymedi diyelim kıvırdı sıyırdı, siz bunlara şahit oldunuz mu? edit: Eğer varsa belgeler veya bildikleriniz, anlatınız. Ben de bilgileneyim isterim.
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 elaidi said: Vay be, katil şerefsiz falan havada uçuşuyo. Ben muhsin yazıcıoğlu konusunda biraz bilgisizim açıkçası. Alperenlerle bir alakası mı vardı öyle bişeydi sanırım. BBP genel başkanı olması dışındaki olayları bilmiyorum ama, o taksirat affedilmezler katil lafları falan. Bu adam, adam öldürmekten hüküm giymiş mi? Azmettirmekten? Veya bu hükümleri giymedi diyelim kıvırdı sıyırdı, siz bunlara şahit oldunuz mu? edit: Eğer varsa belgeler veya bildikleriniz, anlatınız. Ben de bilgileneyim isterim. araştırırsan yeteri kadar bilgiye ulaşırsın yavru kurt.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ya kro kro konuşma bilmiyorum diyorum biliyosanız söleyin diyorum ukalalık yapma
Sylian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Maraşta ölmesi ilahi adalet gibi bir şey olur. Fakat öldüğünü hiç zannetmiyorum ergenekon davasıyla ilgili bir nedenden dolayı bu kaza gerçekleşmiş olabilir.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 faili meçhul olaylarla ilgili nasıl belge sunulabilir ki ama en basitinden hırant dink failiyle resmi çıkmıştı süikastten sonra
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 canlı yayında açıklama yapılıyor parti genel merkezinden şuanda. sevinenler,ayıp ediyorsunuz.sevseniz de sevmesiniz de sizin mantığınıza uysa da uymasa da bazı insanlara göre bu ülke için birşeyler yapmış bir insan en azından onlara saygı duyun.
Voys Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 helikopter'den düşüp nası kurtuluolar yav helal olsun
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sipeyskeyk said: canlı yayında açıklama yapılıyor parti genel merkezinden şuanda. sevinenler,ayıp ediyorsunuz.sevseniz de sevmesiniz de sizin mantığınıza uysa da uymasa da bazı insanlara göre bu ülke için birşeyler yapmış bir insan en azından onlara saygı duyun. valla bazı insanlara göre bu ülke için birşey yapmış dediğin insan zamanında çetelere bulaşmış. o yüzden neye nasıl saygı duyacağımı bilen bir insan olduğumdan zerre saygı duymuyorum. sevmediğim yada suçlu olduğuna inandığım insanlar ölüyor diye sevinmem ama aynı zamanda üzülmemde. ikisi baya farklı şeyler anlayacağınız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çete vardır,çete vardır :) neyse bu konuya girmek istemiyorum.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Voys said: helikopter'den düşüp nası kurtuluolar yav helal olsun kurtulan yok ya kesin öldüler hala arıyorlar bu soğukta yaralılar bir de kan kaybı donma tehlikesi 5 saat oldu en az edit: helikopterden düşmekte ayrıca enteresanmış :)
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 polat alemdar ve adamları çetemidir o zaman?
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 birileri milliyetteki haberin altında yazan "helikopterin kalkış anı" videosunu izledin alet resmen düşmek için kalkmış ne biçim dönüyo onun pervanesi sanki oyuncak halikopter
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 haberturk patladı. nası yalan haber çıkıyor ki böyle bir konuda?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 4 saat önce başhekim durumu kritik dedi demişlerdi tam türk işi oldu
Horizon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Onu başhekim değil haber yapan dangalaklar demiştir. Haber kirliliği bir bizim ülkede bu derecede. İlk ben haberi vericem diye hayvanlık yapıyorlar , insanların duyguları ile oynuyor MAL'lar. Umarım fazla kayıp olmaz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 burdaki bazı arkadaşların anlayamayacağı şeyler.
riglous Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bbo dediginiz bbp degil mi? bibip... mhp'liler onlari sapanla avliyolar bildigim kadariyla. durum boyleyken cete olmayan mi var? olmasan da derler... derler...
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 galiba ölmüş ama neler denmiş burda, takdir ettim sizi. Şunu qoute edim. said: siyasi düşüncesini , savunduğu değerleri veya peşinden giden / temsil ettiği kitleyi sevmeyebilirsiniz ( ben de sevmiyorum ) düşüncelerini desteklemeyebilirsiniz ( ben de desteklemiyorum ) var olan siyasi tabloda yeri yok diyebilirsiniz ancak ölüme sevinen ancak akbabalar ve leş kargalarıdır. bunu legalize etmek için apoyla stalinle hitlerle özdeşleştirmek de ayrı komedi konusu.
sir Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 günahım kadar sevmem ama ardından küfretmek de gereksiz. biz insanlıktan çıkmayalım.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Sövmüşlermi birde , hatta sövüyorlar hala ? Neyse bizde insanları aradan ayıklarız.
Pikachu* Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ölmedi daha bir yerlerinize kına yakmak için erken bekleyin biraz
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sevmem ama ne kargayım nede akbabayım.
Öne çıkan mesajlar